HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
yanick
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned lis 15, 2009 18:18
Zařízení: Nokia E51

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od yanick » sob dub 17, 2010 19:35

Zdravím,
existuje nějaká možnost zakázat už v továrním nastavení Desire aby se telefon nepřipojoval vůbec na net? Má to spojitost s tím, že než si například pořídím datový tarif, tak nebudu chtít platit nesmysná data.. Vzhledem k například desítkám wi-fi pointům po Praze chci telefon prvně odzkoušet jen na nich.. jaxi nepotřebuji aktuální počasí a ani synchronozovat mejl neb mam pracovni blackberry..
Díky za odpověď.

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Cleric » sob dub 17, 2010 19:57

Nastavení existuje. Dej nastavení - bezdrátová připojení a sítě a dole bude položka Mobilní sítě tak to od fajfkuj aby to bylo šedé. tím zrušíš datové připojení přes EDGE nebo GPRS

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Jiří Hrma » sob dub 17, 2010 20:11

Cleric: Snad jsem tvůj dotaz pochopil dobře ; normálně si vytvoř v e-mailovém klientu nový účet, zadej tam svůj e-mail + heslo, jako servech příchozí pošty zadej pop3.seznam.cz a je to. Server pro odchozí poštu vyplníš podle svého operátora, případně zkus výchozí smtp.seznam.cz.

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Cleric » ned dub 18, 2010 9:44

Díky moc, to je přesně ono co jsem potřeboval.

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » ned dub 18, 2010 10:33

tohle je klasicke nastaveni co funguje i pod WM, kdyz se v nastaveni seznam emailu primo na pc podivas do pokrocilejsiho nastaveni outlooku, tak tam mas vlastne vse popsano prichozi, odchozi server posty atd atd.

xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: úte zář 22, 2009 21:10
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od xcookx » ned dub 18, 2010 11:01

Tak objevil jsem 1 problém jak zabnu BT a chci připojit s PC tak desire restartuje.

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Cleric » ned dub 18, 2010 11:27

NeoPlex: V tom je právě ten problém já jsem s outlokem nikdy nedělal. Nějak mi do telefonu nechodí pošta na meil do seznamu jo. Tak oprava už je to vše OK

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Jiří Hrma » ned dub 18, 2010 11:29

xcookx: Připojení s PC jsem nezkoušel, ale používám Desire s BT A2DP reproduktorem Bluetune2 a nemám s tím problémy. Jaký BT stack máš na PC?

xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: úte zář 22, 2009 21:10
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od xcookx » ned dub 18, 2010 12:00

Je to trust najde sparuje ale jak se chce připojit tak se mobil restartuje.

toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od toareg » ned dub 18, 2010 12:10

až do tejto chvíle som neskúšal pripojenie BT s PC . Po skúške šlape bezchybne. Teda skúšal som som odoslať a prijať súbory. Synchro. nie nemám čo všetko mám na gmail

pavelcivka
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát dub 16, 2010 19:40
Zařízení: Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od pavelcivka » ned dub 18, 2010 14:44

NeoPlex píše:pred slozky, ktere nechces zobrazovat v prohlizeci napis * (hvezdicku) a mas to;)
Hvězdička před název souboru nebo složky napsat nejde. Pokud dám tečku před název složky tak ji nevidí nejen prohlížeč ale taky přehrávač. Když ji dám před název souboru tak je vše při starém a můj problém to neřeší.
A nevíte kde najdu kompas?

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Cleric » ned dub 18, 2010 16:02

Zdarec lidi jak je se staženými soubory z Marketu? Kam se ukládají po stažení? Nebo je systém maže automaticky po nainstalování? Díky

Fercic
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 18, 2010 19:23
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Fercic » ned dub 18, 2010 19:30

Prosím o radu, nevím jak otevřít přílohu e-mailu, stáhnuto to přes POP3, u zobrazení e-mailu vidím, že tam je, ale nereaguje na tapnutí, v menu uložit přílohu nebo otevřít také nevidím.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Jiří Hrma » ned dub 18, 2010 21:14

Cleric: Aplikace z Marketu se instalují do vnitřní paměti (na kartu to snad budou umět až další verze Androidu) a když je odinstaluješ, tak se vše zase smaže. Jinak samotný instalátor se, pokud mě paměť neklame, maže hned po nahrání aplikace.

Fercic: Jaký typ souboru je ta příloha? Office dokumenty, obrázky nebo PDF mi fungují bez problémů, ale je možné, že ti v příloze přišel nějaký soubor, který není podporovaný = systém jej nemá čím otevřít.

Fercic
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 18, 2010 19:23
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Fercic » ned dub 18, 2010 21:27

jedna se mi o běžné soubory: doc, pdf, jpg a podobně, a je tam nekde uložit jako...? ani tuto možnost jsem totiž nenašel

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Jiří Hrma » ned dub 18, 2010 21:32

Fercic: Když si kliknu v e-mailu na tlačítko "zobrazit přílohy", objeví se mi ty aktuálně přiložené k danému e-mailu. A když si potom u souboru kliknu na tu ikonku s kancelářskou svorkou, objeví se mi možnosti "otevřít" a "uložit na kartu SD".

toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od toareg » pon dub 19, 2010 15:54

CSCicus píše:Hladaj v markete juicedefender to je verzia zdarma ta ma obmedzenia ale da sa zohnať nadstavba ultimate v ktorej máš viacej možností ta ultimate sa da zohnať cez andappstore.(daj to do googla on ti to najde) treba si stiahnut klientsku aplikaciu zaplatit cez pay pal v aplikaci sa prihlasiš pomcov údajov ktoré ti dojdu po platbe a potom ci dáš menu moje aplikacie a odtiaľ ho už len stiahneš (inštaluje sa cez pôvodnu aplikaciu takže nič neodinštalovávaj)
stoji 2.99€ výhoda oproti zadarmo verzii je že možeš nastaviť interval viac ako 30 min a možeš mať nastevený nočný režím od do kedy vypne net (aj zvonenie pokiaľ chceš )úplne. Program je nastavený tak že keď pustiš displej tak sa automaticky pustí net.To možeš aj vypnuť ja osbne to mám program nastavený na každú hodinu na 3min. a od 23:00 do 8:00 nech sa nepripaja a vypne zvonenie
(včera som ho odpojil od nabijačky okolo 23:30 a kedže už sa potom nepripojil na net bateria ma aj teraz ráno 8:32 100 percent ).

Tiež by ma zauimalo prečo sa mi nezobrazuje celý market hlavne platené aplikácie
Prosím ťa nemáš problém s tým že sa ti reštartuje sám od seba?
Mám taký problém sám od seba sa mi reštartuje neviem čo by to mohlo byť. Už druhý deň v tom istom čase.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 19, 2010 16:56) --

Nemá niekto problém so samo reštartom desire?
Ja ho mám . Neviem či to nebude robiť nejaká aplikačka. Horšie by bolo keby to bolo fonom

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od kupco » pon dub 19, 2010 20:19

Mne sa to stalo raz nadránom - vôbec netuším čím to mohlo byť a už sa to neopakovalo... Zobudil som sa na startup zvučku HTC...

Uživatelský avatar
CSCicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob led 16, 2010 21:03
Zařízení: Samsung Galaxy S2 root
Bydliště: Ivanka pri Dunaji

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od CSCicus » pon dub 19, 2010 20:43

No mne sa ešte nereštartoval raz mi ale premenoval meno APN aj heslo aj meno. Zmenil som to näspat. A šecko ide

toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od toareg » pon dub 19, 2010 20:47

som zvedavý koľký tu ešte napíšu samo reštart. Nie je to možné aplikačkou Juice plotter ultimate?
tebe frčí bez problémov?

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů