BlackBerry Z10

Sekce věnovaná jednotlivým telefonům s ostružinou ve znaku
Odpovědět
Uživatelský avatar
M.BoBo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 504
Registrován: stř pro 17, 2008 13:18
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od M.BoBo » ned črc 28, 2013 7:21

Začínám objevovat první problémy s BB Z10. Když se telefon nabíjí, tak se občas nenabíjí, kdy nesvítí ikona blesku, ale ikona nesprávně vložené baterie (dle návodu).
Navíc telefon je na nabíječce už od včerejška, ale stále je vypnutý, a bliká dvou dioda, nejde zapnout, po chvíli naskočí, nabootuje, vyskočí hláška: "Pro urychlení nabíjení použijte originální nabíječku" a po chvilce práce zase zhasne..

Originální nabíječkou samozřejmně nabíjím.

Takhle mizernou správu energie jsem ještě nezažil, většinou i když byl telefon vybitý, dal se na nabíječku, a hned naskočil, kdežto u BB Z10 je nabíjecí proud asi tak slabý, že zařízení neudrží při chodu a současně nabíjet...

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

BlackBerry Z10

Příspěvek od milennium » ned črc 28, 2013 8:33

Viděl bych to na vadný akumulátor...

P.S. Jaký máš fw ?

Uživatelský avatar
M.BoBo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 504
Registrován: stř pro 17, 2008 13:18
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od M.BoBo » pon črc 29, 2013 4:12

10.1.0.4633 asi 10 dni nazpět flashovano, proveden hardreset... takže po dovolene reklamace:(

hegysal
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon dub 29, 2013 19:16
Zařízení: BlackBerry Z10

BlackBerry Z10

Příspěvek od hegysal » úte črc 30, 2013 10:08

Zdravím, mám problém s WIFI připojením na BB Z10. Na domácí wifi síti, kde jsem neměl s jiným zařízením nikdy problém, se stále nemohu připojit a píše mi to vždy, že vypršela časová prodleva. Přítelkyně má taky Z10 a stává se ji na některých wifi sítích to samé. Byli jsem teď na dovolené a stejný problém byl s hotelovou wifi sítí...Nevíte někdo co s tím? Děkuji

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

BlackBerry Z10

Příspěvek od mberdych » úte črc 30, 2013 12:27

hegysal píše:Zdravím, mám problém s WIFI připojením na BB Z10. Na domácí wifi síti, kde jsem neměl s jiným zařízením nikdy problém, se stále nemohu připojit a píše mi to vždy, že vypršela časová prodleva. Přítelkyně má taky Z10 a stává se ji na některých wifi sítích to samé. Byli jsem teď na dovolené a stejný problém byl s hotelovou wifi sítí...Nevíte někdo co s tím? Děkuji
Jedina moznost zkusit si pohrat s konfiguraci access pointu, zejmena security. Jaka jsou security nastaveni, wpa2 aes? Jaky je to access point?

hegysal
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon dub 29, 2013 19:16
Zařízení: BlackBerry Z10

BlackBerry Z10

Příspěvek od hegysal » úte črc 30, 2013 22:18

Tak vyřešeno, změnil jsem zabezpečení z WEP na WPA2 a je to ok. Je to ale celkem nepříjemné, když je člověk v zahraničí a potřebuje být na wifi, jenže ta bude mít WEP zabezpečení a bude tak celkem nahraný, jako jsme byl já teď na dovolené...měli by s tím něco dělat.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: BlackBerry Z10

Příspěvek od mberdych » stř črc 31, 2013 5:43

Wep uz nikdo nepouziva. Je to deravy jako cednik a nepamatuju si za posledni 2 roky, ze bych ho nekde potkal. WEP opravdu uz ne.

hegysal
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon dub 29, 2013 19:16
Zařízení: BlackBerry Z10

BlackBerry Z10

Příspěvek od hegysal » stř črc 31, 2013 9:57

No já se s tím bohužel setkal teď na dovolené a byl jsem pěkně nahraný :-(

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: BlackBerry Z10

Příspěvek od mberdych » stř črc 31, 2013 11:13

Tak to je blby, ale spis vyjimka. Bud otevrena a nebo wpa/wpa2.

Uživatelský avatar
M.BoBo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 504
Registrován: stř pro 17, 2008 13:18
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od M.BoBo » stř črc 31, 2013 11:20

Neví někdo zda existuje nějak a možnost kalibrace baterie na bb, propadne kde zjistím aktuální nabíjecí proud, připadne odběr baterie. Na androidu toho bylo mraky, ale zde nic:(..
Už 3 hodiny nabijim (ted sice přes PC, takže zhruba 500mAh), ale baterie spíše klesá, sem na 20%.. a zlobi to i na klasicke nabíječce do zásuvky. Je chyba opravdu v baterií, nebo muže byt vadna nabíječka?..

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Re: BlackBerry Z10

Příspěvek od fido_cz » stř črc 31, 2013 11:22

Odber i nabijeci proud umi Battery Guru.

Uživatelský avatar
M.BoBo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 504
Registrován: stř pro 17, 2008 13:18
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od M.BoBo » stř črc 31, 2013 11:36

Díky za tip. Existuje i nejaka freeware alternativa? Abych kvuli ověření před reklamaci nevyhodil 2usd, připadne kde sehnat originální FW? Zatím mám leak zmineny o pár odstavců vyse.
Ale tim FW by to byt snad nemělo ne?

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

BlackBerry Z10

Příspěvek od Henatko » stř srp 07, 2013 13:23

Nevím zda to je aktuální ale koukni na nějakou "překonvertovanou" .apk (Battery Watch,....) nevím co vše se teď dělá na droida.

Uživatelský avatar
M.BoBo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 504
Registrován: stř pro 17, 2008 13:18
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od M.BoBo » stř srp 07, 2013 21:16

Díky za tip, zatim se telefon zmatoril, nevim co s nim bylo..

PS: Na konkurencnim webu je info o novem pouzitelnem 10.2 leaku, tak uz stahuju a snad bude vse slapat..

link: http://blackberryczech.cz/2013/unikly-o ... mment-9992" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od Balrog » stř srp 07, 2013 21:41

Sám mám leak 10.2 na Blackberry Q10 a naprostá spokojenost

Uživatelský avatar
GreenArrow
Ban
Ban
Příspěvky: 1156
Registrován: čtv dub 15, 2010 14:41
Zařízení: iPhone 6

BlackBerry Z10

Příspěvek od GreenArrow » stř srp 07, 2013 22:12

A funguje podpora 4.2 android aplikací?

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 599
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od Thompson » čtv srp 08, 2013 0:13

Kdybys četl forum, tak víš že i 4.2.2 a akorát, že pár her mělo problém.

Uživatelský avatar
GreenArrow
Ban
Ban
Příspěvky: 1156
Registrován: čtv dub 15, 2010 14:41
Zařízení: iPhone 6

BlackBerry Z10

Příspěvek od GreenArrow » čtv srp 08, 2013 0:36

Který fórum?

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 599
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od Thompson » čtv srp 08, 2013 0:45

smartmania.cz?

Uživatelský avatar
GreenArrow
Ban
Ban
Příspěvky: 1156
Registrován: čtv dub 15, 2010 14:41
Zařízení: iPhone 6

BlackBerry Z10

Příspěvek od GreenArrow » čtv srp 08, 2013 0:57

Nevidím tady o tom ani zmínku...
Já čtu blackberryczech a tam je, že má problém i s hodně aplikacema, že to je tak půl na půl

Odpovědět

Zpět na „BlackBerry telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti