BB Tour 9630 - problém se signálem

Sekce věnovaná jednotlivým telefonům s ostružinou ve znaku
Odpovědět
blackberryTour
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 13, 2011 17:40
Zařízení: blackberry 9630 tour

BB Tour 9630 - problém se signálem

Příspěvek od blackberryTour » pon čer 13, 2011 17:43

Koupil jsem si na aukru Blackberry 9630 Tour dovezený z USA nebo z anglie - nevím, je to Verizon, údajně odblokovaný, který je sice nový, ale je u něj takový problém se signálem. Když telefon zapnu, většiniou normálně naběhne na plný 3G signál, ale po chvíli používání skočí do SOS stavu a trvá třeba 15 nebo 30 minut než se zase naloguje, pak ale běží jen nějakou dobu a opět skočí do SOS stavu. Mám operátora O2. Přeinstalováni blackberry OS jsem už zkoušel, jednou na nejnovější a podruhé na nějaký starší ale problém to nevyřešilo.
Režim výběru sítě jsem zkoušel jak automatický tak manuální ale nepomůžeb to, technologie sítě a režim jsem též zkoušel měnit na různý kombinace ale též to nepomohlo.
Nenapadá někoho něco? V tomto stavu je tel. téměř nepoužitelný

Uživatelský avatar
karelsid
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: stř úno 10, 2010 12:11
Zařízení: BlackBerry Z10

BB Tour 9630 - problém se signálem

Příspěvek od karelsid » pon čer 13, 2011 20:12

Jestli se nepletu, tak Verizon a Sprint jsou jediní dva operátoři v USA, kteří využívají telefoní sítě CDMA. Tyto telefony nejsou použitelné v normálních sítích GSM, čili u nás se na síť nepřipojí. Mám strach, že jsi byl napálen prodejcem. Rád bych se mýlil...

blackberryTour
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 13, 2011 17:40
Zařízení: blackberry 9630 tour

BB Tour 9630 - problém se signálem

Příspěvek od blackberryTour » úte čer 14, 2011 10:10

Umí i GSM, když se připojí tak normálně jede na 3G. Kdyby uměl jen CDMA tak se nepřipojí vůbec.

gmail
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 26, 2006 19:39

BB Tour 9630 - problém se signálem

Příspěvek od gmail » pát črc 15, 2011 14:19

Osobně používám BB 9630 dlouhodobě bez závažnějších problémů, mám Verizon verzi a používám ho s O2 kartou...
Problém bude nejspíš někde v nastavení...

Odpovědět

Zpět na „BlackBerry telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti