BIS

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Odpovědět
Uživatelský avatar
Slike-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pon srp 06, 2012 10:12
Zařízení: Iphone 4/5, BB Q5, Xiaomi Redmi note,M2 Aqua
Bydliště: Olomouc

BIS

Příspěvek od Slike- » pát pro 12, 2014 14:06

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je potřeba na stažení aplikací z BB worldu, dostat se na email, Facebook apod... (když mám zapnutou wifi) jakási služba BIS? Nebo to jde i bez ní? Chtěl bych si koupit BB 9900 a stáhnout tam nějaké aplikace a nechci si kupovat nějakou "službu" od operátora za to, abych si tam stáhl pár apps :-/ Díky

Uživatelský avatar
Kendal
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon lis 11, 2013 11:12
Zařízení: Blackberry Z30

BIS

Příspěvek od Kendal » pát pro 12, 2014 16:01


Frank1
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob úno 01, 2014 6:01
Zařízení: Nokia 302

BB 9720 a BIS

Příspěvek od Frank1 » úte bře 03, 2015 16:28

Operátoři ruší BIS, a tak se chci zeptat: bude mi fungovat na OS 7.1 nějaký webový prohlížeč bez tarifu BIS?

Uživatelský avatar
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv pro 07, 2006 8:50
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook
Bydliště: Zlín

BIS

Příspěvek od Bruca » stř bře 04, 2015 17:29

operátoři nic neruší, ruší to pouze T-mobile.
bez BIS ti bude fungovat třeba Opera mini

kdybys zadal do googlu "blackberry bez BIS", tak by ti to našlo spoustu odkazů...

Frank1
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob úno 01, 2014 6:01
Zařízení: Nokia 302

BIS

Příspěvek od Frank1 » stř bře 04, 2015 22:34

No a já jsem právě u T-mobile. Jinak jsem už něco vygooglil, s e-mailem to bude složitější.. Ta Opera mini pojede bez problémů, nebo budu muset něco nastavit v systému?

Uživatelský avatar
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv pro 07, 2006 8:50
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook
Bydliště: Zlín

BIS

Příspěvek od Bruca » čtv bře 05, 2015 13:29

na mail se prý dá použít Shangmail, ale nezkoušel jsem. Opera mini jde bez problémů.

Frank1
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob úno 01, 2014 6:01
Zařízení: Nokia 302

BIS

Příspěvek od Frank1 » čtv bře 05, 2015 14:20

Chci se zeptat,máš zrovna toto Blackberry 9720?

Uživatelský avatar
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv pro 07, 2006 8:50
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook
Bydliště: Zlín

BIS

Příspěvek od Bruca » pon bře 16, 2015 17:11

nee, mám BB 9780 s OS6

Frank1
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob úno 01, 2014 6:01
Zařízení: Nokia 302

BIS

Příspěvek od Frank1 » stř bře 18, 2015 15:24

Pořád přemýšlím, že vezmu BB s tím starším OS, neboť mi vůbec nevyhovují ta gesta u nových BB s OS10 :(

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2005
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

BIS

Příspěvek od koumes » stř bře 18, 2015 19:41

To je vec pohledu,mam 9900 s BIS od Vodnika a i Q10 s daty.Pouzivam oboji a kazdy ma sve kouzlo i minusy,ale me to uz neprijde,na to,kolik pouzivam soucasne OS.
Jinak data lze pouzivat i na starsim OS,jen se musi nastavit APN.
U OS 7.1 jede vse i pres wifi,bez aktivnich dat.

Frank1
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob úno 01, 2014 6:01
Zařízení: Nokia 302

BIS

Příspěvek od Frank1 » čtv bře 19, 2015 23:57

Pokud má některé BB se starším OS Javu, lze bez problémů instalovat a používat aplikace v Javě? Např. Opera mini, UC browser aj.

Odpovědět

Zpět na „Systém, aplikace a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google a 4 hosti