BIS u O2 nebo T-Mobile?

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Odpovědět
noug
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte úno 22, 2011 21:28
Zařízení: BB9700

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od noug » úte úno 22, 2011 21:32

Zdravim. Vlastnim Bold 9700 a zaroven jsem u Vodafonu - uvazuji o zmene operatora kvuli BIS, a otazka tedy zni, O2 nebo T-Mobile? Jake jsou vase zkusenosti s aktivaci BIS u vaseho operatora? Na co se zamerit? Uz vim o zablokovani pristupovych bodu internet a wap, je jeste neco podobne duleziteho? Kde jsou privetivejsi a technicky zdatnejsi, u O2 nebo T-M? Chci se pokud mozno vyhnout zmatkum, nefunkcnosti internetu a tak. Diky moc za kazdou reakci ;-)

Uživatelský avatar
khooca
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: úte úno 16, 2010 22:50
Zařízení: BB 9780

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od khooca » stř úno 23, 2011 8:23

Prašť jak uhoď, podle mě je to jedno. Každý ti řekne svou zkušenost a nakonec zjistíš, že je to nastejno. Vybírej tedy spíše podle pokrytí 3G na místech, kde se pochybuješ a podle tarifů, které ti budou vyhovovat.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od barberry.pha » stř úno 23, 2011 11:48

Spise bych se rozhodoval jaky BIS tarif pro obycejne zakazniky ma jaky operator, vim ze TM ma za nejakych 300kc mesicne plne funkcni tarif bez omezeni, jak to ma o2 si nejsem jisty a jestli ma vubec BIS tarif i pro normalni zakazniky nebo treba jenom pro firmy a kdyz pro normal tak zakolik, podle toho bych ae rozhodoval, vse ostani vyjde nastejne, vsude muze narazit clovek na lidi co tomu nerozumi a obracene )

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od milennium » stř úno 23, 2011 12:19

Prašť jako uhoď to rozhodně není.
Co čtu a i jsem slyšel různé uživatele O2, tak ten prý nějaké služby blokuje. Já mám T-Mobile. Měl jsem skoro rok BIS a teď mám BES a jsem max spokojený. Všechny služby mi chodí a vše je bez problémů.

Uživatelský avatar
khooca
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: úte úno 16, 2010 22:50
Zařízení: BB 9780

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od khooca » stř úno 23, 2011 13:23

Tak to jsi četl špatně, např já mám o2 a problémy nemám. BIS je stejný u obou operátorů, takže platí co jsem psal původně.

noug
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte úno 22, 2011 21:28
Zařízení: BB9700

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od noug » stř úno 23, 2011 15:00

Diky za dosavadni reakce.

@khooca: Pokryti 3G je vicemene totozne tam, kde bydlim. Asi hloupy dotaz, BIS pracuje pres 3G, chapu to spravne?

@barberry: Mam prectene ceniky ze stranek O2 i T-M a zda se, ze oba nabizi BIS pro soukrome osoby no problem, i cena je stejna.

@millenium: Muzes prosim specifikovat, jak O2 blokuje sluzby BIS?

Prosim o dalsi zkusenosti, pokud muzete cokoli dodat, prosim do toho. :-D

Uživatelský avatar
khooca
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: úte úno 16, 2010 22:50
Zařízení: BB 9780

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od khooca » stř úno 23, 2011 15:30

noug: jasně, vše jde přes BTS operátora stejně, jako ostatní data.

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od fido_cz » čtv úno 24, 2011 9:28

O2 kdysi opravdu blokoval nektere knihy sluzeb, ale ted uz by to melo byt stejne jako u TM.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv úno 24, 2011 16:18

Já mám T-Mobile a zatím jsem žádné problémy neměl, ale když jsem měl před sebou přesně tohle rozhodnutí, tak jsem oběhal všechny operátory a O2 nabízí taky BIS pro fyzické osoby za úplně stejnou cenu, takže já jsem se rozhodl jenom podle tarifu na volání + podle toho, že mi už asi 2 kamarádi líčili, že měli nepříjemné zkušenosti s O2 jako operátorem, nesrovnalosti ve fakturách atd. Jinak je to opravdu nastejno, takže už vybírej podle ostatních priorit.

banan16
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pát lis 16, 2007 14:39
Zařízení: BB 8520 Curve

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od banan16 » ned úno 27, 2011 21:05

chci se zeptat, zda je mozne si aktivovat BIS pri klasickem predplacenem tarifu u t-mobile..jestli se mi kazdy mesic odecte 300 kc z kreditu, nebo jak to funguje?

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od PITT » ned úno 27, 2011 21:24

tak takhle to nefunguje normálně ti k tvému tarifu napaří 300 za BIS

banan16
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pát lis 16, 2007 14:39
Zařízení: BB 8520 Curve

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od banan16 » ned úno 27, 2011 21:28

a kdyz nemam zadny mesicni pausal, ale kredit, tak je to jako klasicky pausal za 300 mesicne?

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

BIS u O2 nebo T-Mobile?

Příspěvek od PITT » ned úno 27, 2011 22:45

aha tak já myslel že máš kreditní paušál ale jestli myslíš že musíš dobíjet kredit když ho provoláš tak to nevím jak to funguje ale brnkni si na operátora tam dostaneš určitě jasnou odpověď.

Odpovědět

Zpět na „Systém, aplikace a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host