Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2005
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od koumes » pon srp 01, 2011 13:11

Tak nevim co je špatně,ale stahl sem ofiko OS5 i neofiko a pořád vyskakuje okno, že ... je sama o sobě k dispozici jen pro uživatele s aktivním předplatným služeb BlackBerry. Více informací o službě BlackBerry® naleznete na adrese http://www.blackberry.com/service" onclick="window.open(this.href);return false; .Kam se teda mam ještě přihlásit?Nemam BIS.
A je to Curve 8520

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon srp 01, 2011 13:57

U čeho ti vyskakuje to okno Martine? V browseru, nebo při instalaci, nebo kde?

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2005
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od koumes » pon srp 01, 2011 19:14

Přes BDM mi tam vyskočí okno s aktualizací a potom ta hláška o servisu,čili BIS.Jinak ani přes Loader nic,jen co mam nainstalované apky.Ani přes cmd nejede.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř srp 03, 2011 23:07

Tyjo tak to mě nic nenapadá. Já jsem dělal první OS update tuším až poté, co mi T-Mobile aktivoval BIS (jako že čirou náhodou, ne že by mi to do té doby nešlo, jen jsem to nezkoušel), takže jsem se s tímhle problémem nesetkal, snad poradí někdo jiný.

zaky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 112
Registrován: pát dub 07, 2006 20:00
Zařízení: BB BOLD 9000

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od zaky » čtv srp 04, 2011 8:38

Ten mexickej pražák má ale tvrdou hlavu :tlem:

Na BDM se vykašli - stáhnul jsi si OS pro 8520 z netu ( leaked,offiko,hybrid - nehraje roli ) a nainstaloval jsis ho do PC?
Smáznul jsi vendor.xml?
Ještě smázni IT politiky :wink:

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2005
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od koumes » čtv srp 04, 2011 17:13

To teda je.Tak IT taky smaznuto,vendor taky a stejně nic.Ani přes web ani přes loader.Fakt teda nevim,jak postupovat a nahrát novější OS.

zaky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 112
Registrován: pát dub 07, 2006 20:00
Zařízení: BB BOLD 9000

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od zaky » čtv srp 04, 2011 20:09

Nainstaluj si OS na PC.Zkontroluj si c:program files/common files/research in motion/apploader/jestli máš smazanej vendor.xml
Nech si na PC nainstalovanej pouze jeden OS pro BB8520 ( pokud jsis stahnul a nainstaloval více OS při pokusech upradovat OS tak ostatní odinstaluj )
Přes BDM si udělej zálohu at ji maš pak po přeinstalaci OS z čeho obnovit.

Spust z c:program files/common files/research in motion/apploader/loader.exe

" stealth ", os Obnovit ..."

Vytáhni baterii z BB a vlož ji zpátky - fofrem připoj BB k PC přes USB - a okamžitě klikni na tlačítko další - naskočí ti tabulka ( výběr komunikačního portu ) port USB ti musí ukazovat :NEUVEDENO . Pokud se ti zobrazí PIN tak jseš pomalej a ZKUS TO ZNOVU :) - další - atd ( už se řídíš dle instrukcí loaderu. )

PS:A neopovažuj se napsat ............................. NEFUNGUJE :tlem:

Original : http://www.blackberryforums.com/rim-sof ... ost1590621" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv srp 04, 2011 20:54

Jo vlastně ten trik s baterkou, já si nikdy nepamatoval to pořadí :D :D

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2005
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od koumes » pát srp 05, 2011 15:18

Tak se mi to povedlo,chyba byla na velkym ntb,sem instalil pouze os na minim a systém už maká.No asi musim udělat reinstal woken.Díky kluci. :tlem: :-D

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » úte srp 09, 2011 23:36

Asi rozšířím známé pořekadlo - není-li chyba mezi klávesnicí a židlí....hledej ji v oknech :)

franta8512
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon led 27, 2014 19:39
Zařízení: Black berry curve 8900

Návod: Instalace oficiální i neoficiální verze RIM OS

Příspěvek od franta8512 » pon led 27, 2014 19:50

Mám problém, po aktualizaci systému BB 8900 mi nejde klávesnice. Dá se to nějak opravit?

Odpovědět

Zpět na „Systém, aplikace a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti