HTC HD2 čeština

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
zila23
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv srp 09, 2012 11:38
Zařízení: Desire C

HTC HD2 čeština

Příspěvek od zila23 » stř zář 12, 2012 9:18

AHoj,
chtěl jsem se zeptat mám HTC HD2 ale mám v něm anglickou romku, chtěl jsem se zeptat jak tam natrvalo dostat českou abych už to nemusel v budoucnu ani při hard resetu řešit. Děkuji za odpovědi

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2 čeština

Příspěvek od Pepa 3 » stř zář 12, 2012 13:17

Telefon musíš odemknout přes HSPL a nahrát ROM která obsahuje češtinu nebo stáhnout instalační balík na počeštění od Sunnysoftu a nainstalovat. Pokud máš ještě wondows a telefon odemkneš, určitě bych šel pak už do androidu, je to pak už naprosto o něčem jiném. přesný postup najdeš na těchto stránkách někde v oddíle HD2 a Android.

Uživatelský avatar
ziza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: stř říj 10, 2007 8:36
Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB
Bydliště: Valtířov
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2 čeština

Příspěvek od ziza » stř zář 12, 2012 13:56

Prostě jdi sem a stáhni si českou ROM 3.14

zila23
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv srp 09, 2012 11:38
Zařízení: Desire C

HTC HD2 čeština

Příspěvek od zila23 » stř zář 12, 2012 16:58

A to bude fungovat bez odblokování, pouze stáhnout romku ??

baron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pon říj 13, 2008 20:46
Zařízení: HTC Touch Cruise
Bydliště: Česká Lípa

HTC HD2 čeština

Příspěvek od baron » stř zář 12, 2012 19:21

Jestli byla HD2 určená pro CZ trh, tak nic odblokovávat nemusíš.

Poslední ROMku a češtinu si stáhni zde http://firma.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; .

zila23
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv srp 09, 2012 11:38
Zařízení: Desire C

HTC HD2 čeština

Příspěvek od zila23 » stř zář 12, 2012 21:07

No vzhledem k tomu že tam je angličtina řekl bych spíš že není určen pro CZ trh :???:

baron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pon říj 13, 2008 20:46
Zařízení: HTC Touch Cruise
Bydliště: Česká Lípa

HTC HD2 čeština

Příspěvek od baron » čtv zář 13, 2012 14:01

Jestli byla tvá HD2 určena pro CZ trh by jsi měl poznat podle PN čísla. Dle sunysoftu CZ přístroje měly PN:99HJY005-00.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů