Stránka 1 z 1

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Napsal: ned led 09, 2011 6:03
od ptejtese
Zdravím všechny, potřebuji poradit, jak zrušit přednastavené přípojení na internet. Koupil jsem HD2 a jelikož mám internet zdarma, tak jsem ho na OMNII mnel zapnutý pořád, hodně odesílám a přijímám e-mail. Jenže na HD2 se nepřipojím i kdybych se po...l. Jsem u Vodafone a v mobilu je na tvrdo mám přednastavený internet od T-mobile. Zkoušel jsem to změnit a nic.....Prosím poraďte. Díky

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Napsal: ned led 16, 2011 13:14
od xhugom
taky bych potreboval vedet,nebo alespon ceskou nebrandovanou ROM

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Napsal: úte led 18, 2011 12:33
od htctester
česká rom jako taková není a nebude, vždy je nutné ji posléze počeštit , jinak já bych to řešil takto, : odemknout zařízení, vybrat rom ,která by mě vyhovovala + radio k ní příslušné, instnout a když nechceš angličtinu tak poté počeštit. nastavení dat. služeb udělá zařízení za tebe, dle využívaného operátora. Nebrandované rom ....velký výběr třeba na xda nebo htcpedia. Klasická offic rom nebrandovaná zde : http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Napsal: úte led 18, 2011 21:58
od adisadis
Ale při odemčení přístroje mi padne záruka, ne?

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Napsal: čtv led 20, 2011 16:55
od htctester
ano padne, ale vše jde vrátit do původního stavu, takže je to jen na tobě :wink:

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Napsal: úte črc 12, 2011 11:26
od chzdenko
DOBRY DEN,
JA JSEM TO NERESIL,NATAVIL JSEM SI PRIPOJENI SVEHO OPERATORA.

Vypni si Caps Lock... J.Hanč

-- doplnění předchozího příspěvku (stř črc 13, 2011 9:16) --

PROC,
JA BLBE VIDIM,NOSIM BRYLE,OMLOUVAM SE.POKUD TO JINIM ZPUSOBUJE POTIZE PRIZPUSOBIM SE