Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
ptejtese
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř pro 29, 2010 19:51
Zařízení: htc hd2

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Příspěvek od ptejtese » ned led 09, 2011 6:03

Zdravím všechny, potřebuji poradit, jak zrušit přednastavené přípojení na internet. Koupil jsem HD2 a jelikož mám internet zdarma, tak jsem ho na OMNII mnel zapnutý pořád, hodně odesílám a přijímám e-mail. Jenže na HD2 se nepřipojím i kdybych se po...l. Jsem u Vodafone a v mobilu je na tvrdo mám přednastavený internet od T-mobile. Zkoušel jsem to změnit a nic.....Prosím poraďte. Díky

Uživatelský avatar
xhugom
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob úno 02, 2008 12:59

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Příspěvek od xhugom » ned led 16, 2011 13:14

taky bych potreboval vedet,nebo alespon ceskou nebrandovanou ROM

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Příspěvek od htctester » úte led 18, 2011 12:33

česká rom jako taková není a nebude, vždy je nutné ji posléze počeštit , jinak já bych to řešil takto, : odemknout zařízení, vybrat rom ,která by mě vyhovovala + radio k ní příslušné, instnout a když nechceš angličtinu tak poté počeštit. nastavení dat. služeb udělá zařízení za tebe, dle využívaného operátora. Nebrandované rom ....velký výběr třeba na xda nebo htcpedia. Klasická offic rom nebrandovaná zde : http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

adisadis
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv čer 03, 2010 18:34
Zařízení: HTC HD2

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Příspěvek od adisadis » úte led 18, 2011 21:58

Ale při odemčení přístroje mi padne záruka, ne?

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Příspěvek od htctester » čtv led 20, 2011 16:55

ano padne, ale vše jde vrátit do původního stavu, takže je to jen na tobě :wink:

chzdenko
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte črc 12, 2011 11:21
Zařízení: HTC HD 2, Samsung Galaxy Note

Jak zrušit přednastavené přípojení k internetu od T-mobile

Příspěvek od chzdenko » úte črc 12, 2011 11:26

DOBRY DEN,
JA JSEM TO NERESIL,NATAVIL JSEM SI PRIPOJENI SVEHO OPERATORA.

Vypni si Caps Lock... J.Hanč

-- doplnění předchozího příspěvku (stř črc 13, 2011 9:16) --

PROC,
JA BLBE VIDIM,NOSIM BRYLE,OMLOUVAM SE.POKUD TO JINIM ZPUSOBUJE POTIZE PRIZPUSOBIM SE

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti