Prosím o pomoc - instalace ROM

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
jar88
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 26, 2010 18:26
Zařízení: HTC HD2

Prosím o pomoc - instalace ROM

Příspěvek od jar88 » ned pro 26, 2010 19:32

Všechny Vás zdravím v tomto vánočním čase. Mám velikou prosbu. Protože jsem lama, tak jsem si pěkně zavařil. Ještě ráno jsem měl funkční HTC HD2. No a co čert nechtěl. Zdálo se mi že, všechno funguje a je čas se v něčem porýpat. No a je to tady. Chtěl jsem si nastavit odesílání MMS (vtipná výhra od O2). Protože to nějak nešlo, tak jsem si řekl, že vrácením do továrního nastavení nic nezkazím. Ale ejhle, nebyla tam čeština. Nu dobrá, přečetl jsem si spoustu příspěvků z různých fór a ze Sunnysoftu jsem stáhl potřebné. Řekl jsem si, na tom nic není, to zvládnu. Jo, všechno proběhlo dle pokynů od Sunnysoftu (ještě dodám, že všechna čísla souhlasila) - tady jsem asi udělal chybu - HD2 mě vyzvala New Update a já to potvrdil a to je asi ten kámen úrazu a teď je to ve stavu, že se to neustále snaží nainstalovat to, co jsem tam nahrál , ale asi po půlhodinovém restartu to najede zase do restartu a tak pořád dokola.
Prosím, prosím, smutně koukám, jak tam zase nahrát alespoň anglickou funkční ROM. Je tu někdo kdo ví jak si s tím poradit a hlavně když potká prosťáčka (já), tak mu to pomalu vysvětlí.

Díky,Jarin

edit by admin: Příště si dej více práce s názvem tématu, "Prosím o pomoc" toho opravdu mnoho neřekne.

jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Prosím o pomoc

Příspěvek od jarysek120 » ned pro 26, 2010 19:39

doporucil bych, nahrat si rom na SDkartu a prehrat rom z karty.. je to tu nekde popsane

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Prosím o pomoc

Příspěvek od htctester » ned pro 26, 2010 22:28

karta je také možnost , ale jde to i klasicky , přepni se do bootloaderu, dej tam (zřejmě jsi měl ofic ROM) ofic romku a máš to. pokud se bojíš, písni SZ a domluvíme se,... povedu tě online krok po kroku :wink:

jar88
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 26, 2010 18:26
Zařízení: HTC HD2

Prosím o pomoc

Příspěvek od jar88 » úte pro 28, 2010 14:49

Díky pánové za ochotu, už je to opraveno a je to i česky (bootloader - ofic. ROM + čeština.cab) - čeština od Sunnysoftu z jejich stránek nee. Pořád to házelo error - něco s časem.

Oprávněná připomínka admina: zavazuji se příště si dát více práce s názvem tématu, "Prosím o pomoc" toho opravdu mnoho neřekne

Jarin

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů