SPB Mobile Shell 3.5.5

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
mta3260
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon úno 08, 2010 17:23
Zařízení: HTC HD2

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od mta3260 » úte čer 15, 2010 6:40

Prosím vlastníkov SPB Mobile Shell 3.5.5 na HTC HD2 ROM 1.66 Radio 2.07 o poskytnutie rady ako sa im podarilo zrušiť vibrovanie klávesnice pri písaní.Neskutočne mi lezie na nervy, keď sa pokúšam trafiť nejaké písmeno a telefón mi v ruke vibruje.
V registroch nemôžem nájsť položku, ktorá by to zastavila a cez nastavenia sa dostanem len k položke vypnúť zvuky, ktorá vypne zvuk, ale nie vibrovanie.
Myslím, že SPB Mobile Shell 3.5.5 zmenilo nejaké nastavenia.Oslovil som výrobcu software , ale mlčí ako ryba a tak nadobúdam pocit, že niečo posrali a nechcú sa k tomu priznať, alebo chystajú nejaký update.
Ďakujem

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od Pistolník » stř čer 16, 2010 9:32

Nevím, proč by do toho mělo SPB kecat. Zkus normálně v Nastavení - Přizpůsobit - Upřesnit - Nepovolit vibrace.

Ante
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát lis 27, 2009 21:38
Zařízení: Samsung Galaxy Mega 6,3+NOTE3+Yoga tablet 2-1051L
Bydliště: Hradec Kralove

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od Ante » čtv črc 01, 2010 0:24

Pistolnik ma pravdu ;)

Meggy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob led 02, 2010 12:49
Zařízení: HTC HD2, DELL STREAK

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od Meggy » čtv črc 01, 2010 6:45

mám podobný problém, při psaní sms a nastavené telefonní klávesnici každé písmenko vibruje...nikde jsem nenašel možnost vypnutí

jinak cestu, kterou "Pistolník" píše v mobu nemám (také používám SPB)

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od Mezek » čtv črc 01, 2010 7:02

A koukali jste zde :

Obrázek Obrázek Obrázek

Pokut je vypnuté Sense, tak se záložka nezobrazí. A co zkusit pro nastavení zapnout Sense ? Jde to ? SPB Mobile Shell nepoužívám, tak nevím.

Meggy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob led 02, 2010 12:49
Zařízení: HTC HD2, DELL STREAK

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od Meggy » čtv črc 01, 2010 19:31

Mezek: díky, bylo to tím, musel jsem si aktivovat na chvíli HTC sense, protože v SPBčku se tam nedá dostat, proto jsem to neviděl.

hackerw
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř pro 02, 2009 16:39
Zařízení: Samsung Galaxy SII

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od hackerw » stř srp 25, 2010 9:56

Zdravím,
mohl bych někoho poprosit o ověřenou verzi SPB Mobile Shell 3.5.5?
Ta moje schazuje programy a pak vypisuje chyby typu Neodesílat...
Spíše bych to řešil přes SZ.

hackerw
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř pro 02, 2009 16:39
Zařízení: Samsung Galaxy SII

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od hackerw » stř srp 25, 2010 13:19

myslel jsem trochu jinak, ale to je jedno :wink:

hackerw
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř pro 02, 2009 16:39
Zařízení: Samsung Galaxy SII

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od hackerw » stř srp 25, 2010 14:12

Tak to se omlouvám...už se to nestane.

Ante
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát lis 27, 2009 21:38
Zařízení: Samsung Galaxy Mega 6,3+NOTE3+Yoga tablet 2-1051L
Bydliště: Hradec Kralove

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od Ante » stř srp 25, 2010 19:50

hackerw píše:Zdravím,
mohl bych někoho poprosit o ověřenou verzi SPB Mobile Shell 3.5.5?
Ta moje schazuje programy a pak vypisuje chyby typu Neodesílat...
Spíše bych to řešil přes SZ.
A pokusil ses provest odinstalaci a opetovnou instalaci ? V te "verzi" to nebude - hapruje Ti tam urco neco jineho si myslim... Zkus to a napis jak jsi dopadl... ;)

hackerw
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř pro 02, 2009 16:39
Zařízení: Samsung Galaxy SII

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od hackerw » pon zář 06, 2010 14:44

Ante: Kolega vejš měl pravdu. Občas aplikace z jiných zdrojů, než od výrobce dělají neplechu.

OT: Nejde nějak Shell očesat? Všechny jeho funkce určo nevyužiju a zbytečně baští RAM.

Ante
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát lis 27, 2009 21:38
Zařízení: Samsung Galaxy Mega 6,3+NOTE3+Yoga tablet 2-1051L
Bydliště: Hradec Kralove

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od Ante » pon zář 06, 2010 22:01

Ale zrovna u "SPB Mobile Shell" je nesmysl to stahovat z "jinych zdroju"... ;)

hackerw
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř pro 02, 2009 16:39
Zařízení: Samsung Galaxy SII

SPB Mobile Shell 3.5.5

Příspěvek od hackerw » úte zář 07, 2010 18:34

Ante: to už vím taky :wink:

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů