Reinstall

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » sob dub 17, 2010 15:08

Zdravim daval jsem vymazani pameti telefonu a zjistil pri zapnuti ze to mam vsecko anglicky kde se da nastavit cestina ?? Diky za pomoc

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Reinstall

Příspěvek od Pepa 3 » sob dub 17, 2010 16:26

Záleží jakou máš ROM.Jestli je čeština součástí, tak po vypnutí a zapnutí telefonu by se měla nabídnout instalace. Pokud není součástí,musíš ji nainstalovat dodatečně.

Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » sob dub 17, 2010 16:32

a jak to zjistim ?? kdyz dam reset tak nic porad mam ang.....

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Reinstall

Příspěvek od tomkulitom » sob dub 17, 2010 17:25

Musel bys udělat hard reset, ale o všechno přijdeš. V podstatě uvedeš foun do stavu před spuštěním.

Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » sob dub 17, 2010 18:29

jak to udelam a co pak jeste mam dat kdyz ho zapnu po resetu ?

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Reinstall

Příspěvek od Mezek » sob dub 17, 2010 18:52

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení) pokut to tak uděláš, jak je zde popsáno, mělo by se ti objevit po naběhnutí systému na displeji možnost nainstalovat češtinu. Jsou to ty vlaječky, kde musíš zatrhnout volbu jazyka.
Ale před HR, je nutné zálohovat co potřebuješ. Jinak vše ztratíš. Potom je přístroj ve stavu jako, když ho koupíš.
Pokut máš návod na CD, nebo PDF tak je to : Kapitola 14 - Správa telefonu strana 297

Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » sob dub 17, 2010 19:22

tak stratim jenom treba filmy hudbu obrazky tod vse ne ? nejakej system atd.. to tam bude proad ne ?

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Reinstall

Příspěvek od Mezek » sob dub 17, 2010 19:56

Pokut to budeš mít uloženo na kartě, tak ti to zůstane, jde ale o kontakty, kalendář (pokut používáš), emaily, SMS. Jinak systém zůstane, bude jako nový, jako když jsi poprvé zapnul telefon.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Reinstall

Příspěvek od Petulinek » sob dub 17, 2010 19:57

Mas popsano co a jak, odkaz na manual a thread kde se o HR pise, to je takovy problem si neco najit a precist sam? Je treba zakladat po tisici ten samy zbytecny thread?

Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » ned dub 18, 2010 11:45

tak stejnak jsem to udelal presne podle postupu a jazyk jsem tam proste navyber nemel

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Reinstall

Příspěvek od Mezek » ned dub 18, 2010 12:58

Kde jsi ho kupoval ? V krámu, nebo od někoho ? Je možné, že tam není nainstalovaná čeština a je (byla) změněna jen přes registry, nebo formou cab., který se objevuje na fórech.
Napiš něco bližšího o tom co tam je za rom.

Já kdybych ho třeba prodal, tak taky kupující nebude mít na výběr jazyk, protože mám jen ROM 1.66 bez SS lokalizace.

Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » ned dub 18, 2010 13:10

tak jsem to tady trocha procetl hodil jsem tam ROm 1.66 a dal tam ss cz a jede to :wink: akorat jsem se chtel jeste zeptat jestli de dat nekde format karty nebo tak neco abych to taky procistil

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Reinstall

Příspěvek od Mezek » ned dub 18, 2010 13:24

Jasně , je to přímo v nabídce "start" -> Nástroje -> formátovat kartu, nebo tak nějak.

Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » ned dub 18, 2010 13:34

tak to napise ze to sformatovalo kartu ale vsecko tam je zkousel jsem reset a znova a porad nic :???: tak jsem to zkusil rucne promazat a kdyz to smazu a pak odpojim od pc tak to tam porad je aj kdyz tam neco chcu pridat tak to tam neni nevim cim to muze byt

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Reinstall

Příspěvek od Mezek » ned dub 18, 2010 13:56

A co máš za kartu ? U mne vždy operace proběhla v pořádku. A vše smazáno.
EDIT: jak připojený k PC? Jako "Disk"? Udělej to bez připojení k PC a bude to dobrý.

Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » ned dub 18, 2010 14:03

mam microsd 2g co byla ktemu pribalena jsem odpojenej od pc a porad nic napise format dokoncen a porad souboury jsou tam :evil: da se rict ze stou kartou nemuzu nic pridat ani odebrat jenom prohlizet co nani je

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Reinstall

Příspěvek od Mezek » ned dub 18, 2010 14:19

Máš možnost ji zkusit jinde ? Nebo ji zformátuj v PC (pokud můžeš) a pak znovu v HDčku.

Bladerin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob bře 13, 2010 3:31
Zařízení: HTC HD 2

Reinstall

Příspěvek od Bladerin » ned dub 18, 2010 14:27

NO mam jeste NokiuN90 ale tam neni myslim formatovani zkusim to dat do pc. Tak jsem to dal do pc dal jsem formatova a pred koncem napsalo ze to nelze naformatovat tak fatk nevim :???: nikdo teda nevite ??? :(

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense a 7 hostů