Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
qendorf
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: ned lis 08, 2009 14:11
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od qendorf » pát dub 23, 2010 22:21

Ono je na tom neco pravdy. Vemte si napriklad, ze by vam to zamitli kvuli cracknute cab aplikaci? jelikoz je nelegalni? To asi tezko... na PC neexistuje neco jako SW zaruka. Vzdy je pouze zaruka na HW... pokud do PC dostanu vir, moje blbost zaruka se na to nevztahuje, pokud mi vsak praskne monitor/displej. Je uplne jedno jestli je PC zapnute nebo vypnute nebo je na nem nejaky vir. Nedej boze aby mi rekli ze to neopravi, protoze jsem tam mel nelegalni windows... Spis to jen zkousi...
Jina vec by byla kdyby displej praskl winou nejakeho viru nebo SW... pak by byla pricina v nelegalnim SW, ale to vam oni museji dokazat. (napriklad hrabani se v servisnim menu TELEVIZE - tim se da televize znicit)

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od TomasSX1 » sob dub 24, 2010 8:39

Ja by som to skor pozeral tak...

Ono ked mas pretaktovane CPU...a ono ti to odfici...zaruka ti to uz neodkrie a novu alebo opravenu spat nedostanes...

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od Mira96 » pát dub 30, 2010 15:17

Své HD jsem vždycky posílal do servisu tak, jak ho v HTC stvořili, abych se vyhnul případným komplikacím. Výjimkou byla pouze první reklamace, kdy telefon zkolaboval totálně a nebylo co zjišťovat - mrtvá základová deska.

marekhead
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon dub 18, 2011 9:04
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od marekhead » pon dub 18, 2011 9:12

chtěl bych reklamovat telefon. Projde reklamací? telefon jsem měl odemčený s neoficialni rom.
Dal jsem to do tohodle stavu. viz odkaz. Nerad bych aby mi telefon vrátili.

http://www.image-share.com/ijpg-607-205.html

DIky za odpověď.

palokm
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv srp 26, 2010 16:55
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od palokm » stř dub 27, 2011 20:41

no mas to OK....ale este jedna drobnost,ze nejde display,este neznamena,ze nejde zamknut,pokial ho PC vidi,tak je vsetko OK,normalne spustit HSPL na pc je vidiet co to robi,pokial ho nevidi,tak smola je to zakl.doska....ale v kazdom pripade by som to skusal odomknut....mne sa taketo nieco stalo ,ked som mal mio A501,pri nahravani rom to zblblo...urobil som to 3 krat,vzdy vymenili dosku a nakoniec 1 mesiac pred koncom zaruky aj peniaze...

brixon
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte kvě 24, 2011 1:15
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od brixon » úte kvě 24, 2011 1:18

kluci a to mi poradíte na tohle telefon fpohodě jel maximálně co jsem s ním mohl udělat jeto že jsem aktualizoval nějakej ten software ale nikoliv Rom z ofi stránek HTC a ted jak mi zamrznul prsotě nedobíjí totálně mrtvý telefon tak mi napsali prve že je vadný software a po měsíci mi napsali že je vadná deska a už nechtějí 500 ale 4500 poradte jak z toho ven jaké mohou být možnosti jak oživit takto mrtvý telefon jinak dodám v těchto věcech jsem nováček

Petan2010
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv črc 28, 2011 13:27
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od Petan2010 » čtv črc 28, 2011 13:38

Ahoj, resim stejny porblem, ale jeste jsme k reklamaci neposlal. mam z toho trochu vítr. takhle to mám aktualne nastavene. Mohl bych poprosit o radu, jestli je to v poradku a muzu poslat vesele na reklamaci???

Diky moc
Petr
Přílohy
4.JPG
(35.05 KiB) Staženo 2 x

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od Libunda » pát črc 29, 2011 8:00

Jejda, vždyť to je vidět ze dvou metrů, že je to UNLOCK.
S tímto zavaděčem to tam ani neposílej a uprav dle tohoto:
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=135&t=16940" onclick="window.open(this.href);return false;

Petan2010
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv črc 28, 2011 13:27
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od Petan2010 » úte srp 09, 2011 14:13

di¨íky moc za radu, ale s timhle se mi to nedari.. ackoliv mam karte nahran a prejmenovan soubor leoimg.nbh tak po bootloaderu spolu s volume dolu, se mi ukaze uplne stejna stranka jako jsem posilal v predchozim prispevku. Sice se na chvili ukaze ze je to asi spravne, ale ihned (barevny obrazek) se predela na ten co uz tam mam a je spatny :-(

uz nevim co s tim..... nejaky dalsi navod pro hlupce??

DIky
P.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 09, 2011 15:52) --

Tak to vypada ze uz se mi to konecne povedlo.
Dohledal jsem ze je potreba zformatovat pametovovou kartu na FAT 32.
ted tam mam uz tohle...

S tim uz by mi to v servise mohli vzit??
Diky moc za rady
Petr
Přílohy
HTC HD2 9.8.2011.JPG
(55.01 KiB) Staženo 2 x

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od Pepa 3 » úte srp 09, 2011 19:58

Zapneš telefon s držením tl.hlasitosti dolů,naběhne tříbarevná obrazovka dle obrázku. Do PC stáhneš soubor HSPL 4. Připojíš USB a v PC spustíš exe soubor a v instalaci vybereš SPL 2.08. HSPL je odemčeno a SPL zamčeno

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od Libunda » stř srp 10, 2011 9:15

Petan2010 píše:
S tim uz by mi to v servise mohli vzit??

Petr

Ano

Petan2010
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv črc 28, 2011 13:27
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od Petan2010 » pon říj 03, 2011 12:26

Ahoj,

tak se mi pokusil opet nejak rozbit tel. a snazim se to dat zpatky, ale nevim jestli je vsechno spravne abych to mohl poslat do servisu bez starosti.
Mam tam aktualni tohle nastaveni . co si o tom myslite ??? je tam misto 1.42 1.66 ale ta by mela byt origo T-Mobile. a oproti puvodnimu nastaveni tam v horni casti mam PB81100 tak nevim jestli to tam neni navis a tim padem neco spatne :-(

Diky moc
Petr
Přílohy
3.10.2011.JPG
(38.13 KiB) Staženo 2 x

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od mahon » pon říj 03, 2011 13:21

Máš to dobře a to " PB81100 " tam na víc není.

Petan2010
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv črc 28, 2011 13:27
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od Petan2010 » pon říj 03, 2011 16:17

Diky moc,

jen se bojim ze je tam 1.66 ale to je asi jen novejsi ROM, mam pravdu?

Diky jeste jednou
petr

L4RRY
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: pát led 21, 2011 12:23
Zařízení: HTC TP2

RE: Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od L4RRY » pon říj 03, 2011 16:54

Je to pouze novejsi rom, me s ni hd2 bez potizi vyreklamovali...

Sent from my 7 Pro T7576 using Board Express

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

Zamítnuta reklamace - Hard SPL, POZOR na to!

Příspěvek od arties89 » čtv říj 06, 2011 8:07

Zdravim, mam trochu problem z jineho soudku. Vcera jsem vecer telefon nabil a dneska rano vube nereaguje. Tlacitka sviti, ale displaj se nerozviti, jenom slabe sviti, ale nic videt neni. Udelal sem soft i hard reset, ale nic nepomohlo, zkousel sem i bootloader zapnout, ale telefon zavibruje, tlacitka rozviti, ale jinak nic. Poradte prosim, jak dat do puvodniho nastaveni, kdyz nejde display. DIky.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů