SPB Backup

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
cego
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

SPB Backup

Příspěvek od cego » pát dub 09, 2010 21:47

Ahoj, dovedl by mi prosím někdo poradit, jak mám nastavit SPB, aby mi provedl zálohu jen nastavení.. ????

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

SPB Backup

Příspěvek od perm » pát dub 09, 2010 21:56

a nastaveni ceho? podle me je to docela siroky pojem
kdyz si vezmu treba nastaveni vyzvaneni-to je sice "jen nastaveni" - ale kdyz po HR nebudu mit danej vyzvaneci ton na spravnym miste, tak je k nicemu...

cego
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

SPB Backup

Příspěvek od cego » pát dub 09, 2010 22:00

vseho nastaveni, i soubory ze slozek, ale nechci aby to zalohovalo i instalovane programy.. pujde to vubec?

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

SPB Backup

Příspěvek od perm » pát dub 09, 2010 22:53

tak asi nejjedodussi by bylo Uzivatelska zaloha-> Systemova data-> a asi vse krom registru&soubory a slozky si vyberes-ale nejsem si teda jistej, protoze nejaky nastaveni muze bejt i v registrech-ale stejne tak jsou tam i zbytecnosti od nainstalovanejch programu, ktery zalohovat nechces.......

muj osobni postup:
na nedeli vecer mam naplanovanou kopletni zalohu...

a kdyz menim ROMku, tak si spustim soubor zalohy->Rezim aktualizace ROM (a NEprepisovat existujici soubory)->Uzivatelska obnova->a pak vsechno jen v Systemovych datech si vyberu obnovu databazi... a obyvykle tam mam zpatky vsechno co chci

..aspon tak to delam jaaa...

cego
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

SPB Backup

Příspěvek od cego » pát dub 09, 2010 23:22

Ok, díky za každou radu. Budu zkoušet.. Dobrá je ale ta možnost, že uděláš komplet zálohu a pak užjen obnovíš co ti pasuje... To je super!

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

SPB Backup

Příspěvek od perm » sob dub 10, 2010 10:25

jj-pri kazdym spojenim s PC se zaloha stahne do PC. delam to tak pro pripad, ze bych o zarizeni treba prisel nebo umrelo nebo neco-pak bych byl schopnej se s novym zarizenim behem par minut dostat presne do mista kde jsem skoncil...
a kdyz upgraduju ROMku, tak vyuziju jen cast zalohy

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů