Radio 2.08 - 2.09

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od jarysek120 » pon bře 22, 2010 10:10

Ahoj chlapy mam uz novou rom ale mam tam radio 2.07 muzu nekde sehnat radio 2.08 nebo 09 abych nemusel delat odemikat hard spl???

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od fido_cz » pon bře 22, 2010 10:22

Bez HSPL jine radio nenahrajes.

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od tomkulitom » pon bře 22, 2010 10:56

Jakou novou ROMku? Né všechny podporují radio 2.09.

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od dada09 » pon bře 22, 2010 11:06

jarysek120 píše:Ahoj chlapy mam uz novou rom ale mam tam radio 2.07 muzu nekde sehnat radio 2.08 nebo 09 abych nemusel delat odemikat hard spl???
Teda někdy tu čeština dostává pěkně pohulit :-D

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Milan Pištělka » pon bře 22, 2010 11:24

Takřka vše je k mání na XDA.
Radia jsou zde.

Doli
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv pro 03, 2009 1:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: České Budějovice

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Doli » pon bře 22, 2010 14:16

Verze 2.09.51.03, udělal jsem aby se instalovalo jako ROM.
http://www.edisk.cz/stahni/62866/RADIO_ ... .82MB.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Petulinek » pon bře 22, 2010 14:58

Bylo by vhodné dodat, že Radio 2.09 je sice super, ale nefunguje s ROMkama, které jsou postavené na Base 2.10, telefon s takovou ROM nenaběhne a zůstane "viset" zkraje na bílé obrazovce.

Pedro1872
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 20, 2009 12:26
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Pedro1872 » pon bře 22, 2010 16:23

Doli píše:Verze 2.09.51.03, udělal jsem aby se instalovalo jako ROM.
Ale i kdyz se instaluje jako ROM, tak je potreba udelat HSPL, ze ?

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od jarsou » pon bře 22, 2010 16:25

Petulinek píše:Bylo by vhodné dodat, že Radio 2.09 je sice super, ale nefunguje s ROMkama, které jsou postavené na Base 2.10, telefon s takovou ROM nenaběhne a zůstane "viset" zkraje na bílé obrazovce.
A s 1.66 origoš funguje?

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Petulinek » pon bře 22, 2010 20:25

Ano, s 1.66 a s ROM vařenýma s ní ano

jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od jarysek120 » úte bře 23, 2010 8:04

Doli píše:Verze 2.09.51.03, udělal jsem aby se instalovalo jako ROM.


a musi se delat hadr spl? tim pridu o zaruku ne?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Milan Pištělka » úte bře 23, 2010 8:11

To jsou otázky, už to tady bylo nesčetněkrát.
Ano, o záruku by se mohlo přijít, kdyby...
Ale u HD2 není nic jednoduššího, než vrátit původní SPL. Stačí nainstalovat původní ROM 1.43 mebo 1.48.

jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od jarysek120 » úte bře 23, 2010 9:46

a jeste jednu mam :) zase se mi vsechno smaze kdyz to preinstaluju? to radio?

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Pistolník » úte bře 23, 2010 15:17

Po instalaci jen radia se nic nesmaže. Nedělá (není nutný) se hard reset.

jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od jarysek120 » stř bře 24, 2010 8:53

a mel by nekdo odkaz na stazeni hard spl na to radio?

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Mezek » stř bře 24, 2010 9:22


jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od jarysek120 » stř bře 24, 2010 9:54

diky kluci uz to jede... jeste jednu otazku jak pak vratim to puvodni spl kdybych potreboval reklamovat? sem trochu lama :)

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od fido_cz » stř bře 24, 2010 9:59

Flashem originalni ROMky.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od Petulinek » stř bře 24, 2010 10:16

Bud novou aplikaci HSPL II nebo flashem origo ROM ale z karty!

jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Radio 2.08 - 2.09

Příspěvek od jarysek120 » stř bře 24, 2010 18:34

tak ted kazdej rika neco jineho..

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů