psani sms na HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
KaCzaba
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv bře 18, 2010 22:18
Zařízení: GALAXY NOTE

psani sms na HD2

Příspěvek od KaCzaba » čtv bře 18, 2010 22:27

Ahoj jsem tu novy a uvazuji o HD2

poradi mi nejaky z majitelu jak se pisi smsky?klavesnice je dost dobre mackatelna prstem a je presna?dale neni nutne pouzivat dokoncovani slov?musim tel casto obsluhovat jednou rukou,tak bych tot rad vedel dopredu nez neco zakoupim.klavesnice na psani sms je pouze v teto podobe http://smartmania.cz/images/2009/HD2/sc ... ll_sms.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; na nejakych tel jsem ji videl i v podobe jako je na klasickym mobilu tudiz,pouze s tim rozdilem ze je na displayi a dotykova.... :)

jsem v tomto trosku mene zbehnuty,proto se ptam zasvedcenych.diky vsem

doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

psani sms na HD2

Příspěvek od doctorf » čtv bře 18, 2010 22:55

nenapisu tech sms moc, ale i tech nekolik se mi pise dobre

doplněno: samozřejmě ne jednou rukou

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

psani sms na HD2

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát bře 19, 2010 7:24

Tak HD2ku v žádném případě obsluhovat jednou rukou nelze..

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

psani sms na HD2

Příspěvek od Mezek » pát bře 19, 2010 7:39

Znám lidi, co píšou denně kolem 60 SMS a víc, když jsem jim půjčil HD2, rychle mě ho vrátili. Mě na to moje psaní bohatě stačí a jsem spokojen, raději volám než píšu. Jinak jednou rukou plnohodnotně ovládat dost dobře nejde. Bylo by nejlepší si to osahat naživo, někde v krámu.

KaCzaba
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv bře 18, 2010 22:18
Zařízení: GALAXY NOTE

psani sms na HD2

Příspěvek od KaCzaba » pát bře 19, 2010 8:12

jj,toto jsem chtel slyset.budu muset zajit do shopu,nicmene na makete vyzkousim prd.tak mi snad rozbali funkcni pristroj

a jak je to s dokoncovanim slov v textu,jako ze T9?da se vypnout?

doposud pouzivam kaisera a tam to tak mam.diky

Funo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon led 11, 2010 14:46
Zařízení: HTC HD2

psani sms na HD2

Příspěvek od Funo » pát bře 19, 2010 8:34

T9 sa dá vypnúť.

hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

psani sms na HD2

Příspěvek od hudyss » pát bře 19, 2010 8:39

Staci pretocit HD2 do landscape a pise se na nem jako na HW klavesnici a celkem i rychle. Jen je potreba opravdu si dobre zkalibrovat displej kvuli preklepum.

pan-x
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 02, 2009 22:18
Zařízení: HTC Sensation

psani sms na HD2

Příspěvek od pan-x » pát bře 19, 2010 8:57

pisu mesicne kolem 1000 sms a stezovat si na HD2 nemuzu :)

(zteda az na tu rychlost kdyz tam bylo 6000 zpráv telefonu :))

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

psani sms na HD2

Příspěvek od Kolda.o » pát bře 19, 2010 9:16

pan nademnou je dabel. :)
Ja muzu rict, ze az po instalaci WM6.5.X se da ovaldat HD2 v omezenem rozsahu jednou rukou. SMS pisu na CompactQwerty a stezovat si nemuzu. Na dlouhe texty (mysleno emaily :-) ) mam ale externi klavesnici.

KaCzaba
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv bře 18, 2010 22:18
Zařízení: GALAXY NOTE

psani sms na HD2

Příspěvek od KaCzaba » pát bře 19, 2010 9:51

tak s tim poctem sms jsme na tom obdobne,proto to resim:-D

Uživatelský avatar
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 159
Registrován: sob lis 01, 2008 12:29
Zařízení: Iphone 4S

psani sms na HD2

Příspěvek od Lupik » pát bře 19, 2010 10:18

me osobne se pise na telefonu velice svizne, prave z neho pisi.:) mesicne kolem 500 sms a vse v pohode. Je to vse jen o sile zvyku. Jo a jednou rukou ho obsluhuju v pohode:)

Uživatelský avatar
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pát pro 04, 2009 15:28
Zařízení: DesireS
Kontaktovat uživatele:

psani sms na HD2

Příspěvek od by PeITeeR » pát bře 19, 2010 10:59

ja jen lehce komentnu ze me psani sms na leovi dost otravuje a absolutne me to nebavi ,furt nejakej preklep,uklep,furt neco,musim psat zpravy jak trotl opatrne a hlavne pomalu a totalne me to ubiji...pzn.:predtim jsem mel xperii..

cego
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

psani sms na HD2

Příspěvek od cego » pát bře 19, 2010 21:16

1000 sms? komu to píšeš čoveče? s takovou do toho skla za chvílu vmačkáš ďůlky :grin:

Argi
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: sob črc 24, 2010 10:21
Zařízení: Samsung Galaxy S III

psani sms na HD2

Příspěvek od Argi » pát zář 17, 2010 8:25

Mel bych taky jednu otazku ohledne sms.
prijde mi sms, tapnu na "kliknete pro zadani textu", zacnu psat a hned se mi to prepne zpet na prijatou zpravu (cerny pruh), takze musim zase tapnout znovu. Setkali jste se s tim? Mate nejake reseni, nebo je na to nejaky fix? moc diky

Obrázek Obrázek

Svobyk
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte zář 26, 2006 11:07

psani sms na HD2

Příspěvek od Svobyk » ned zář 26, 2010 6:53

Dela mi uplne to same.Mam romku 3.1 lite.Uplne ten samej problemek.Pak mam jeste jeden a to ten ze kdyz vypnu UNICODE v sms a napisu nahodou diakritiku tak si potom lide stezuji ze jim chodi otazniky

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti