necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Uživatelský avatar
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř úno 24, 2010 21:39
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
Bydliště: ČB, Praha
Kontaktovat uživatele:

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od lookass » úte bře 02, 2010 16:13

podělte se... ;-) vypínáte ho na noc, necháváte zaplý kvůli updatům a zálohám?

Uživatelský avatar
Matta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pon pro 07, 2009 7:57
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Hradec Králové

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od Matta » úte bře 02, 2010 16:49

Nevypínám nikdy,sám nevím proč.... :-D

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od fido_cz » úte bře 02, 2010 17:01

Prepinam na letadlo.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od Libunda » úte bře 02, 2010 17:28

Nevypínám nikdy !!!
EDIT: Před pár lety jsem vypínal, bo jsem měl kamarády blbečky, který nenapadlo ve 2 ráno v hospodě nic lepšího, než pravidelně prozvánět lidi ze seznamu v telefonu :-D

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od nAscA » úte bře 02, 2010 17:31

Vzdy zapnuto, jen vypnu zvuk a necham vibrace.

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od htctester » úte bře 02, 2010 17:33

nevypínám :tlem:

Milan79
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř pro 02, 2009 22:57
Zařízení: HTC HD2

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od Milan79 » úte bře 02, 2010 17:43

Nevypínám. Baterie při vypnutém telefonu za noc poklesla o 1-2% a při zapnutém cca o 3%, takže vypínat nemá smysl.

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od landov » úte bře 02, 2010 17:48

Taktiez pouzivam Phone Weaver...bez neho si PDA neviem ani predstavit - must have SW !!!

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od jarsou » úte bře 02, 2010 18:21

Nevypínám, večer s nabíječkou v posteli používám, takže po odložení a vypnutí ze zásuvky 100%, ráno 98% pravidelně.
A to jedu zatím na starou ROM i Rádio....

Uživatelský avatar
jojo66
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned pro 27, 2009 20:56
Zařízení: HP IPAQ 614 , HTC HD2(Leo)
Bydliště: BA,Slovakia

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od jojo66 » úte bře 02, 2010 18:38

Nevypínam od kedy ho mám(23.12.09) na noc režim lietadlo.

naxos
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pát led 23, 2009 8:58
Zařízení: HTC Touch HD, HTC HD2

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od naxos » stř bře 03, 2010 9:43

fido_cz píše:Prepinam na letadlo.
jj, letadlo na noc - nejlepsi:)

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od RejPal » stř bře 03, 2010 15:33

Automaticky mi přepíná každý den individuálně v nastavený čas aplikace Phone Timer do letadla.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od lukas.manak » stř bře 03, 2010 17:07

nikdy telefon nevypínám...a to ani nemám HD2 :-D

Uživatelský avatar
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 159
Registrován: sob lis 01, 2008 12:29
Zařízení: Iphone 4S

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od Lupik » stř bře 03, 2010 17:29

Nikdy nevypinam:D, ani to nehodlam dělat:D co kdyby náááhodou v noci nějaká ta slečna něco potřebovala:D

Lovec
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte pro 01, 2009 16:46
Zařízení: HTC HD2

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od Lovec » pon bře 08, 2010 20:01

Sem asi jedinej ale ja vypinam sice nevim proc, ale me to nejak nevadi :)

kubahucek
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon srp 06, 2007 16:18
Zařízení: Samsung Galaxy Note - White
Kontaktovat uživatele:

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od kubahucek » pon bře 08, 2010 20:20

Nevypínám, ale je přez noc v nabíječce. Myslím si že druhý den by už měla baterka jen taktak.

lslavo
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte bře 09, 2010 15:33
Zařízení: htc hd2

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od lslavo » úte bře 09, 2010 15:54

na noc stale vypinam....
radsej vypnem ako keby som to mal prepnut do ticheho modu a usetrim tym bateriu o nejake percento

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

necháváte HD2 přes noc zapnutý?

Příspěvek od perm » úte bře 09, 2010 17:01

nevypinam
ale hledam aplikaci, ktera by mi dovolila dat lidi do skupin a nastavit profil, kdo v noci zvoni a kdo ne - kdysi jsem to u nikie mel-a je to asi posledni vec, ktera mi na zarizeni s WM chybi...

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů