Nízká výdrž HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » čtv bře 11, 2010 16:41

J. Mlejnek píše:Teď jen si vybrat náhradu - chci se zeptat na Touch X Taskmanager - vzhledově vypadá stejně jako ten HTC Task Manager, v čem je tedy rozdíl, je-li?
Toto mě zaujalo, takže jsem ho zkusil. Fakt vypadá úplně stejně jako to, co je označováno jako Htc/Dutty TaskManager...ostatně ne že vypadá - po klepnutí na About vypíše: HTC Task Manager Version 2.1 Build 1918.3631. Jenže na rozdíl od "Dutty verse" (u které už nevím co přesně vypíše, znovu ho kvůli tomu instalovat nebudu) mi po víc jak dvou hodinách - při jedné SMS a jednom krátkém volání (a několika aplikacích na pozadí vč. zaplého G-Alarmu) - baterie spadla jen o 2%.

Nechci dělat ukvapený závěry, ale vypadá to docela nadějně.

Další možná alternativa: RescoTaskManager na dlouhý stisk zeleného tlačítka: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35318

J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 152
Registrován: pát úno 19, 2010 0:17
Zařízení: K790i, P990i, HD2

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od J. Mlejnek » čtv bře 11, 2010 19:21

Tak to zní dobře, přeci jen mi tento typ TaskManageru v hohu vyhovuje lépe. Ten ArkSwitch je zjevně určen hlavně pro ty WM se Startem atd. dole, použití na 6.5 je jen omezené. Navíc nejde zavírat aplikace křížkem. Ale nehápu, jak jedna a ta samá aplikace jednou bere několik % za hodinu a jindy ne. Je snad tento nějak upraven?

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od Pistolník » pát bře 12, 2010 12:37

2 Yamato. To je velmi zajímavé, co píšeš. Doteď jsem myslel, že Duttys a Touch X je ten samý. Dle čísla, co jsi vypsal mám to samé (mám Duttys). Dej prosím odkaz na ten Touch X co máš, ať to vyzkouším. Je fakt, že co se týče spotřeby, chová se zařízení extrémně chaoticky. Díky.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » pát bře 12, 2010 13:18

Nějaký rozdíl tam být musí, instalačka Touch X Taskmanageru má 931 kB, Dutty jen 414 kB. Buď v Duttym něco chybí nebo v Touch X je něco navíc...a nebo se jen tváří, že jsou stejné? Každopádně ta výdrž je s Touch X úplně jinde, udělal jsem to jako J. Mlejnek, tj. plně nabitý, šel jsem spát a ráno bylo 95 %, několik aplikací na pozadí, G-Alarm, zaplý Bluetoth...IMHO cajk :grin: ...teď jen ať to vydrží.

Jo a ten odkaz: http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1258149494

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od Pistolník » ned bře 14, 2010 10:31

Tak vyzkoušeno a +- antabus asi tak na stejno. Ať dělám, co dělám, nebo nic nedělám, přes noc tak -10%. :-D

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » ned bře 14, 2010 16:57

Asi jsem to přechválil nebo tam je ještě něco :-( Nechápu to, jedna noc těch 5 %, jindy to samé za hodinu (konkrétně dnes)...fakt už nevím v čem by mohl být problém. Dokonce začínám podezřívat i poslední versi Co0kiesHomeTabu, ale je to věštění a je to k vzteku.

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od fido_cz » ned bře 14, 2010 17:05

Co0kiesHomeTab to asi nebude. Pouzivam ho a problemy z vydrzi nemam.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » ned bře 14, 2010 19:32

Tak to už fakt nevím. Ten TouchX TaskManager jsem měl několik dní a bylo to OK. Nic jsem pak neinstaloval, neměnil...mimo právě poslední verse Co0kieHomeTabu.

EDIT: Dal jsem teda TouchX TaskManager pryč...výdrž se vůbec nezlepšila. Terď už absolutně nechápu co tam teda dělá bordel. Opět se vrací podezření na G-Alarm, na jeho namapování do Sense (a tím pádem i na Co0kieHomeTab)...začíná to nebezpečně vypadat na HR a pak ale nebudu vědět co vlastně instalovat :roll:

J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 152
Registrován: pát úno 19, 2010 0:17
Zařízení: K790i, P990i, HD2

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od J. Mlejnek » pon bře 15, 2010 16:27

Bohužel je to opravdu tak, ani tento TouchX Task Manager není řešením. Zkusil jsem odinstalovat Co0kieHomeTab, tak jsem zvědav, zda bude změna. Velmi by mě však ztráta tohoto vylepšení mrzela. Jenže kde je tedy problém? Vždyť G Alarm již byl snad vyřešen jako "nevinný". Popravdě řečeno mi výdrž hrozně kazí pocit z tohoto jinak opravdu povedeného přístroje, nicméně PDA, které se (nepoužíváno!) samo vybije během několika desítek hodin je pro mě dost zbytečná hračka.

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od Pistolník » pon bře 15, 2010 16:39

Chlapíci. G Alarm to není, Cookis nemám. Vyzkoušel jsem už kde co. Mám telefon už přes 3 měsíce. Občas zmizí za 10 hod přes noc 10% někdy však i 25. To za stejných podmínek. Prostě chaos. To na Touch Cruisovi mi za stejných podmínek zmizly tak 3%.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » pon bře 15, 2010 17:35

Pro mě je to - spolu s neustávajícími problémy s hudbou s BT sluchátky - jediný, zato však opravdu velký problém HD2. Třeba zítra - jedu vlakem do Prahy, tj tak 6 hodin cesty + několik hodin tam...vydrží? Nevydrží? Tohle jsem s HD1 neřešil, natož abych hledal co mi kde bere baterku!

xpe_1
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon bře 15, 2010 18:11
Zařízení: HTC Rhodium
Bydliště: Nepomuk
Kontaktovat uživatele:

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od xpe_1 » pon bře 15, 2010 18:16

Zrovna v noci ze vcera na dnes jsem zkusil kolik % zmizi. Kdyz jsem sel spat (cca pul 12), bylo tam 60%. Rano jsem vstal v 8 a na HD2 bylo 59% :grin: coz je dost dobre - i kdyz je pravda ze to mam na noc ve Flight modu :???:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od htcjirka » pon bře 15, 2010 18:23

Tak zatim jsem dodnes nezaznamenal zadne problemy s vydrzi ci s ruznym odberem v noci.Doufejme,ze tomu tak zustane do budoucna,i tak mam neustale u sebe pro vsechny pripady zalozni baterii.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » pon bře 15, 2010 18:38

No každopádně je to divný, protože 90 % aplikací jsem používal baz jakýchkoli problémů už v HD1. Nejvíc teď podezřívám integraci G-Alarmu přes Co0kieHomeTab do Sense...ale proč by toto žralo baterku? Momentálně nemám žádný task manager, respektive jedu přes ten základní WM (nic moc teda...), a Co0kieHomeTab jsem odstranil (sakra nerad), tak jsem zvědav...každopádně že budu zrovna tohle řešit už asi 14 dní bych fakt nečekal :roll:

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od jacek » pon bře 15, 2010 18:39

Někde na foru XDA jsem si přečetl, že ubytek baterie způsobuje i STK. Přikládám cab na vypnutí - ovšem POZOR, nevím jak se zapíná nazpátek - tuto službu nevyužívám, takže ji mám vyplou.
Přílohy
STK OFF.cab
(1.01 KiB) Staženo 38 x

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od dark_hood » pon bře 15, 2010 19:15

na co sluzi STK?

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od jacek » pon bře 15, 2010 19:30

Tady vysvětlení : http://myego.cz/category/windows-mobile" onclick="window.open(this.href);return false;, jestli tento proces běží trvale na pozadí, tak to vážně nevím.

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od D.Haba » pon bře 15, 2010 19:31

SIM Toolkit
treba mobilni bankovnictvi...

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » pon bře 15, 2010 19:38

Tak je mi jasný, že po třech hodinách je dost brzo soudit, ale bez Co0kieHomeTabu mizí baterka stejně rychle jako s ním. na jednu stranu jsem moc rád, o to bych nerad přišel, na druhou stranu zas žádné řešení.

Htcjirko: jaký používáš taskmanager? Máš Co0kiehoHomeTab?

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od Libunda » pon bře 15, 2010 19:41

Pojďme každý napsat seznam svých nainstalovaných app. Třeba se nám něco začne objevovat častěji a třeba tímto způsobem zjistíme, v čem je zakopaný pes.
total commander + cz, wmm svátky, touch x bluetooth toggle, your company name your application, ageye g-alarm, google maps, lang software - cheesgenius, jdb hd2 softreset, q-mobile midomi, simpleact quicmark, phm registry editor, spb screenshot, smaberg 100%battery for 1.66 roms, cookies home tab, jcm development chteditor, google youtube,

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 hostů