Nízká výdrž HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 152
Registrován: pát úno 19, 2010 0:17
Zařízení: K790i, P990i, HD2

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od J. Mlejnek » ned úno 28, 2010 19:00

V podstatě můžu říci, že po vychytání několika málo problémů mi HD2 perfektně vyhovuje, až na jednu věc: výdrž. Marně pátrám, čím by to mohlo být. Narazil jsem na tvrzení, že je problém v Radiu a také v HtcTaskmanageru (dohraném jako "Dutys TaskManager for Leo). Takže se chci zeptat:

1) Aktualisace Radia pomocí "Hotfixu" HTC HD2_RUU_LEO_07662_20091217 je možné použít bez obav? Mám ROM 1.48.479.1 (71294) WWE + češtinu od Sunnysoft. Vím, jsou i novější ROM i Radia, avšak prozatím nemohu nahrávat neoficiální software.

2) Narazil jsem na X2 Taskmanager for Leo, má jít o versi upravenou pro HD2. Je s tímto TaskManagerem výdrž lepší? A je tento spolehlivý? Není to celé okolo HtcTaskmanageru jen fáma? Vždyť co vím byl standardním vybavením celé řady PDA.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od htcjirka » ned úno 28, 2010 19:19

Vydrz zvysuje znatelne az nova rom 1.66 vcetne radia 2.07
X2 task manager zadne problemy s baterii nezpusobuje.Ja pouzivam original cab z X2,zadny upraveny apod.

Mr.Richie
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv pro 11, 2008 16:21
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: F-M
Kontaktovat uživatele:

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od Mr.Richie » ned úno 28, 2010 20:03

No z vlastni zkusenosti vim, ze baterie trpi automatickou aktualizaci facebook dat. Statusy vsech sparovanych kontaktu atd. Dalsi vec je nastavit na MyPhone na automaticke zalohovani co tyden misto kazdy den.

J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 152
Registrován: pát úno 19, 2010 0:17
Zařízení: K790i, P990i, HD2

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od J. Mlejnek » ned úno 28, 2010 20:30

Ani jedno nepoužívám.

Zde http://shadowork.net/index.php?2461 však píší, že X2 Taskmanager na HD2 nefunguje.

Uživatelský avatar
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte led 17, 2006 8:28
Kontaktovat uživatele:

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od anawarr » ned úno 28, 2010 20:37

pokud máš G-alarm, znáš příčinu

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » ned úno 28, 2010 20:44

Spíš jsem dost četl o G-Profile, že výrazně snižují výdrž. Osobně používám G-Alarm už hodně přes rok a nemyslím, že by výrazně snižoval výdrž... Tedy ovšem je pravda, že ani já nejsem s výdrží HD2 extra spokojen :roll:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od IkE Blaster » ned úno 28, 2010 21:00

Jakou máte cca výdrž? (+ napiště cca činnosti za den) Chci porovnat s Acerem S200

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » ned úno 28, 2010 21:24

Typicky pár SMS, kontrola mailu, minimum volání, cca hodina až dvě net (většinou Opera mini), řekněme půl hodiny Word, tak hodina hudba (bluetoth sluchátka)...no jsem rád, když do večera vyjdu.

Hlavně od 100 % to jde několik % hrozně rychle dolu...zazvoní budík, vstanu, sundám z nabíječky, pak třeba hodinu nedělám naprosto nic...a pak kouknu a hele, kdepak je třeba až 5 %? Pak se to nějak srovná a relativně se drží, ale kdyby se objevila nějaká lepší baterka, tak bych neváhal (ovšem bez nějakého šíleného batohu...).

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od sh.a.rk » ned úno 28, 2010 21:39

Zaujimalo by ma ci na hd2 zobrazuju programy typu "battery" (metrix, atd) odber z baterie v mA? Na omnii 2 mi to ani jeden program neukaze -- tak by sa dalo dobre odkontrolovat co vlastne tu baterku najviac nici. Skusil som do obvodu baterky zapojit ampermeter a pri nabijani mi to ukazovalo ledva 300mA co sa mi vidi dost malo na 1500mA baterku

Mr.Richie
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv pro 11, 2008 16:21
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: F-M
Kontaktovat uživatele:

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od Mr.Richie » ned úno 28, 2010 23:57

No kamaradovi, ten jako podnikatel hlavne vola, s novym radiem (2.08) vydrzi i tri dny. Ja telefonuji, fotim, wifi a bt neustale zapnute, internet dost email kazdych 60 nebo 30min a telefon vydrzi den v pohode a dva dny kdyz ho setrim. Zitra prvni den s tim 2.08 radiem, tak se uvidi!

pepe111
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon pro 14, 2009 9:37
Zařízení: HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od pepe111 » pon bře 01, 2010 6:43

Mr.richie tak čo sa týka výdrže tak medzi 2.07 a 2.08 nieje rozdiel len vylepšili v 2.08 silu signalu GSM a GPS

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » pon bře 01, 2010 10:30

Přátelé, dotaz zněl na ROM 1.48 s tím, že Jindřich nemůže nahrávat žádnou neoficiální, takže toto mu moc nepomůže.

Jinak jsem zkusil ten X2 TaskManager a nemyslím, že by výdrž byla jiná než s tím HTC/Duty.

Spíš doufejme, že už konečně vyjde 1.66 oficiálně...proč se to tak zdržuje by mě moc zajímalo.

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od Jindrapro » pon bře 01, 2010 10:45

Mohu potvrdit, ze LEO s duty managerem mel mensi vydrz nez s managerem od xperie..... Instaloval jsem to hned po vanocich a bylo to znat. (Nevim, jestli uz neni nejaka novejsi verze, ci to nejak nevychytali.) Nicmene jsem musel pri instalaci xperie manageru vypnout horni listu, aby se nezobrazoval stav telefonu. Pres registry jde vypnout tato funkce a kazda ikonka ukaze sve nastaveni, tak jako to bylo pred sense....

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od Svestka » pon bře 01, 2010 12:12

A nebylo to spíše tím, že jsi nejprve používal HTC task manager tedy v době, kdy se baterie teprve zajížděla a logicky vydržela menší dobu než po nějaké době?

mr.Mic
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte úno 02, 2010 17:16
Zařízení: HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od mr.Mic » pon bře 01, 2010 18:36

Hmmm, taky mě ta výdrž trošku trápí, ale asi méně než většinu. S mým používáním se statečně držím na dvou dnech (nabíjím přes noc, takže od rána prvního dne do večera dne druhého)...
Jak je to s tou ROM 1.66? Mám 1.48. Jaké jsou v těch ROM rozdíly? Nebo jinak: jak vlastně funguje a k čemu přesně je ROM? A je 1.66 oficiální a jak se dá do telefonu nainstalovat? A po instalaci nové ROM se musí všechno znova instalovat a nastavovat?

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od htctester » pon bře 01, 2010 19:08

jak a co s ROM sem nepatří, použij vyhledávání zde na foru, najdeš spoustu info :)

Co se týká výdrže baterie , každý druhý den večer nabíjím, myslím si však, že toto je silně individuální,každý přeci využíváme zařízení s jinou intenzitou. ROM1.66 ,RADIO 2.08

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od htcjirka » pon bře 01, 2010 20:54

Spíš doufejme, že už konečně vyjde 1.66 oficiálně...proč se to tak zdržuje by mě moc zajímalo.
1.66 pro EastEurope jak uz HTC nekolikrat napsalo i jinym uzivatelum (na xda se to rozebiralo a vkladany byly i emaily od HTC) je cekani na dokonceni lokalizace ala sunnysoft.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od YAMATO » úte bře 02, 2010 17:46

Nedávno jsem ohledně toho psal SS a odepsali něco ve smyslu, že o této ROM ani neví, což samozřejmě nevěřím. Když už jim to tak trvá, tak snad aspoň vychytají ty trapné chyby...

naxos
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pát led 23, 2009 8:58
Zařízení: HTC Touch HD, HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od naxos » stř bře 03, 2010 9:40

Mr.Richie píše:No z vlastni zkusenosti vim, ze baterie trpi automatickou aktualizaci facebook dat. Statusy vsech sparovanych kontaktu atd. Dalsi vec je nastavit na MyPhone na automaticke zalohovani co tyden misto kazdy den.
A nevi nekdo jak nastavit, kdy nebo jak casto se maji FB data aktualizovat? uplne idelane rucne?:) zakazat se mi ho uplne nechce(hlavne kvuli obrazkum u kontaktu - popripade nejakej programek, kterej umi pro danej kontakt stahnout data -obrazek a narozeniny??) :)

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Nízká výdrž HD2

Příspěvek od fido_cz » stř bře 03, 2010 10:18

Settings-Data services

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti