HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Addiioo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: úte úno 23, 2010 16:42
Zařízení: HTC HD

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Addiioo » úte úno 23, 2010 16:45

Dobrý den mam takový problém podle tohot foora jsem udělal hardspl nainstaloval jsem Miri_HD2_WM65_21892_XtraLight_V5.0 který kompletně proběhl pak že se mi restartoval mob jenže tam naběhlo jen kolečko a dal nic prostě se to nedostane ani k pinkodu a nevím co s tím prosím o pomoc.

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od htctester » úte úno 23, 2010 16:52

znova nabutuj a instaluj ROM znova, uvidíš, že to pomůže. Co se týká pin kodu, tak se děsíš zbytečně po instalování nové ROM tam stejně nebyl ,dej vědět jak jsi dopadl . hodně úspěchu!

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Libunda » úte úno 23, 2010 16:56

Už neinstaluj znova 5.0, ale novou 5.2

Addiioo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: úte úno 23, 2010 16:42
Zařízení: HTC HD

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Addiioo » úte úno 23, 2010 16:59

Děkuji za rady ale je tu ještě jeden problem jak to mohu znovu udělat, když mi po připojení k počítači ani neukáže že je připojen telefon. :(

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od htctester » úte úno 23, 2010 17:03

vyndat baterku na par sekund , znovu vložit a zkusit,dej vědět zda to pomohlo

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Libunda » úte úno 23, 2010 17:03

Nebo si najdi, jak se flashuje z SD karty. Je tu dost příspěvků na toto téma.

Addiioo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: úte úno 23, 2010 16:42
Zařízení: HTC HD

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Addiioo » úte úno 23, 2010 17:06

S baterkou jsem to zkoušel dokonce i hard reset ale pokusím se o to falshování z karty snad to vyjde jinak se jdu picnout:/ tento telefon jsem dostal od t mobile jenže ja mam O2 a proto jsem si chtěl znovu nahrat sw abych tam neměl ty jejich věci tak jsem to zkusil a tak to dopadlo

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od htctester » úte úno 23, 2010 17:10

pokud baterie nezabrala zkus přes kartu , ALE DEJ SI POZOR A DODRŽ POSTUP PŘESNĚ!, jinak dopadneš obdobně .

Addiioo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: úte úno 23, 2010 16:42
Zařízení: HTC HD

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Addiioo » úte úno 23, 2010 17:11

Stále hledám ale nemohu najít to flashování přes kartu :(

-- doplnění předchozího příspěvku (úte úno 23, 2010 17:18) --

Myslíte že jsem to nějak hoodně potentoval protože jen to zapnu naskoči tam ružovej kroužek a dal nic:( a nemohli by ste mi prosím někdo poslat nějaky odkaz na to flashovani přes micro sd kartu byl bych vam moc vděčny jinak budu muset jit do nějake prodejny mobilu aby s tim něco udělali a litr se mi za to vyhazovat nechce

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od htctester » úte úno 23, 2010 17:31

třeba zde http://www.youtube.com/watch?v=nrmlqrfCvas" onclick="window.open(this.href);return false; je návod komplet i s popisem,zde toho najdeš také dost http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531" onclick="window.open(this.href);return false;

Addiioo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: úte úno 23, 2010 16:42
Zařízení: HTC HD

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Addiioo » úte úno 23, 2010 17:45

Pardon že tak otravuji ale ještě nechapu jednu věc ja to nemohu udělat když mi pc nenajde telefon ne???

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od htctester » úte úno 23, 2010 17:49

pokud se bavíme o flash přes sd card není pc potřeba k samotnému provedení ,pouze na něm formátujete kartu,přepíšete soubor,a uložíte na kartu a tu pak do HD2 viz zde popis v bodě 3 ,jsou to popisy + odkazy navidea http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=609477" onclick="window.open(this.href);return false; držím palce . VĚNUJ MAXIMUM POZORNOSTI NÁVODU ! butování se spustí z karty vložené v telefonu

Addiioo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: úte úno 23, 2010 16:42
Zařízení: HTC HD

HTC HD2 se nechce zapnout (error při flashi)

Příspěvek od Addiioo » úte úno 23, 2010 19:28

Tak toto nechápu dělal jsem to přesně podle návodu nejdřiv jsem to naformátoval, pak dal ten soubor přepsal na LEOIMG vložil do HTC a dal volume down a power naběhlo mi to na 1 sekundu loading a pak nic :( už jsem bezradnej. PRoooooooosííííím o heeeeeeeeeeeeeeeeelp beru cokoliiivvv

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od tomkulitom » úte úno 23, 2010 19:41

Soubor se musí jmenovat leoimg.nbh. Musí být na ROOTu karty (v žádném adresáři). Vypneš foun a zapneš ho podržením volume down + power A DRŽÍŠ dokud nenaběhne trikolora. Pak stiskneš power (dle návodu na displeji).

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od RejPal » úte úno 23, 2010 21:50

A proč mu třeba neporadíte, že má mít kartu naformátovanou ve FAT32?
A proč mu třeba neporadíte, že má mít baterii pro flešování z karty nabitou na více jak 80%?
A proč mu třeba neporadíte, že flešovat "běžnou" uvařenou ROM přes kartu je nebetyčná blbost?
Takže doporučuji: přečti si toto a postupuj jak je zde napsáno: http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=6" onclick="window.open(this.href);return false; odzadu: tzn. to co jsem popsal a pak nejdříve podle uvedeného odkazu vrátit zpět původní ROM a pak znovu HSPL a pokud nebudeš potřebovat vrátit zpět původní SPL, tak laskavě a rychle zapomeň na flešování přes kartu (a to platí pro všechny!!!!). Buď zdráv!

Edit: osobně bych postupoval nejdříve takto:
-přepnout zařízení do bootloaderu
-deaktivovat AS/WMDC v PC
-připojit zařízení k PC
-naflešovat oficiální ROM

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od htctester » úte úno 23, 2010 22:06

ano i takto to jde , akorát ,že to již bylo psáno dříve viz odkazy

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od tomkulitom » stř úno 24, 2010 6:24

2 RejPal: Při flashování přes kartu právě nemusí být foun nabit přes 50%.
Já flashuji přes jen přes kartu a NIKDY nebyl problém, navíc když nepřipojí foun k PC tak je to nejjednoduší.
Co je pro tebe "běžná" uvařená ROM? Diskuze co je lepší zda ofiko nebo uvařená prosím nerozvíjet.
A jak psal Htctester - vše už bylo napsáno.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Petulinek » stř úno 24, 2010 16:30

Pokud tam davas novou Miriho ROMku, nejprve do telefonu nahraj novou verzi doporuceneho radia - 2.08 a potom teprve samotnou ROM. Radio nahraj stejnym zpusobem z karty.

Addiioo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: úte úno 23, 2010 16:42
Zařízení: HTC HD

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od Addiioo » stř úno 24, 2010 17:33

Ano takže tak jsem to dělal dobře naformátoval jsem tu akrtu takže všeeechny složky se vymazaly nahral ten soubor přepsal zajel do toho botleaderu naběhlo na 1 sekundu loading a nic :(

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

HTC HD2 Nechce se rozjet prosímm moc o pomoccc

Příspěvek od MiroS » stř úno 24, 2010 17:45

O.k., a keď dáš mobil do bootloadera, čo tam máš napísané?

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů