Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Uživatelský avatar
jtfcobra
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: pon lis 23, 2009 22:32
Zařízení: HTC Desire HD CZ 1.72
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od jtfcobra » úte led 26, 2010 22:46

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

A animaci když se vypíná mobil?Děkuji

Mam rom od T-Mobile 2.01

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od Milan Pištělka » stř led 27, 2010 0:22

Jsou dvě možnosti:
1. soubor Leo_animated.gif v adresáři Windows nahradit svým se stejným názvem - Leo_animated.gif
2.v registrech dát název svého souboru (nakopírovat do \Windows)
HKLM\software\HTC\HTCAnimation\StartupGif
data: "\Windows\moje_animace.gif"

Uživatelský avatar
jtfcobra
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: pon lis 23, 2009 22:32
Zařízení: HTC Desire HD CZ 1.72
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od jtfcobra » stř led 27, 2010 0:44

Nemohl by jsi mi poslat na muj mail: jtf@volny.cz tu animaci z HTC děkuji

Mr.Richie
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv pro 11, 2008 16:21
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: F-M
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od Mr.Richie » stř led 27, 2010 16:10

MOment! Jake rom 2.01?! Kde se to bere a kde se to da sehnat? To chci alespon vedet. POtrebju to mit doma jako zalohu pro reklamaci jelikoz mam ROM od HTC a telefon od T-MOBILE

Uživatelský avatar
jtfcobra
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: pon lis 23, 2009 22:32
Zařízení: HTC Desire HD CZ 1.72
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od jtfcobra » stř led 27, 2010 17:43

To je testovací verze 2.01 pro T-Mobile v USA.A je super já ho používám již tak cca měsíc doporučuji!Všechny možné novinky!Rychlost o takových 30% lepší

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od mihals » stř led 27, 2010 18:38

já se v registrech vůbec nehrabal, stačilo mi, když jsem do windows nakopíroval animaci s názvem LEO_animated.gif
funguje perfektně, akorát výroba trvala asi 2 hodiny :-D
Obrázek

1xmen
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob pro 26, 2009 3:10
Zařízení: HTC HD2

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od 1xmen » stř led 27, 2010 20:21

Jsem se chtěl zeptat jestli se vám ta animace opakuje?...já to musel hodit přes registry protože mi to psalo že LEO_animated.gif je součástí ROMky a neuměl jsem to smazat...no a přehraje se to jen jednou a zastaví....

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od mihals » stř led 27, 2010 20:34

no jistě že jen jednou. přece nebudu čekat 5 minut, až se mi ten gif omrzí :-D

1xmen
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob pro 26, 2009 3:10
Zařízení: HTC HD2

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od 1xmen » čtv led 28, 2010 8:38

Já myslel že to na pozadí této animace najíždí systém a tím pádem že se ta animace prostě bude hýbat dokud ten systém nenaběhne. Takže jsem to pochopil správně že to se systémem nemá nic společného a kdybych tam nahrál animaci třeba dvacet minut dlouhou tak ji to prostě přehraje celou a na druhou stránku 5ti sekundovou taky jen jednou? Dávám jen příklad. Jsem laik a nevyznám se v tom:)

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu jak změním uvítací animaci?

Příspěvek od mihals » čtv led 28, 2010 10:47

rozumím ti. já jsem po pravdě nezkoušel nějakou dlouhou animaci z důvodu úspory objemu dat.
funguje to tak, že nejprve naskočí tapeta HTC. poté se přehraje nastavená animace a po přehrátí se zobrazí ta oranžová tapeta Windows. jestli je v registrech nastavená prodleva 5s nevím, já si tu animaci vytvořil právě na 5s pro zjednodušení a abych něco nepodělal delší/kratší animací :grin:

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 8 hostů