Nejde kliknout pro psaní zpráv

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Trix
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř led 06, 2010 20:19
Zařízení: HTC HD2

Nejde kliknout pro psaní zpráv

Příspěvek od Trix » stř led 06, 2010 20:22

Zdravim,
mam problém, že nemuhu kliknout do pole pro psaní textu v sms zprávách vůbec to nereaguje až prostě se to třeba po 3-5min. povede je to vcelku otravné prosím nevíte jak by se to dalo odstranit? Diky moc

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Nejde kliknout pro psaní zpráv

Příspěvek od mike-biker » čtv led 07, 2010 1:30

Mám podobný bug, je to asi dáno počtem SMS - každopádně se jedná o nevyladěný firmware. Doufejme, že to odstraní... :!:

tomasmedek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: čtv pro 03, 2009 20:30
Zařízení: HTC HD2

Nejde kliknout pro psaní zpráv

Příspěvek od tomasmedek » čtv led 07, 2010 18:24

To mi dělá pořád, ale obvykle pomůže schovat a zobrazit klávesnici.

Sarcastorr
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob srp 15, 2009 14:35
Zařízení: Htc Touch HD

Nejde kliknout pro psaní zpráv

Příspěvek od Sarcastorr » čtv led 07, 2010 19:28

Mám stejný problém. Až po umazání zpráv funguje.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Nejde kliknout pro psaní zpráv

Příspěvek od mike-biker » sob led 09, 2010 0:34

Bude stačit klasika jako u WM 6.1, kde se zobrazovaly jen poslední zprávy a starší byly schovány a otevíraly se až při vyvolání. Taky mi chybí možnost uložit SMS do vytvořené složky - např Archivu. :-(

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů