HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
jiribar
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát lis 13, 2009 9:28
Zařízení: HTC HD2

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od jiribar » úte pro 22, 2009 17:52

Pořídil jsem si nového Acera Ferrari, který jede na 64 bit W 7. Před tím jsem se připojoval na W Vista přes Centrum zařízení - bez závad. Teď se připojím jako externí disk ale synchronizace se nespustí - počítač nic nenalezne nebo hlásí chybu. Neřešil jste někdo něco podobného? Díky za radu

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od Petulinek » úte pro 22, 2009 19:40

Co to je za nesmysl, když to pustíš jako externí disk, samozřejmě že nejede synchronizace, ale připojí se to jako klasická fleška...

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od Pistolník » úte pro 22, 2009 19:58

Nechci se mýlit, ale mám dojem, že tady někdo již hodil zmínku o tom, že na W 7 64 to nejede. Jen na 32. Dalo by se to jistě najít.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od tslany » úte pro 22, 2009 20:10

Nevím jak je to na sedmičkách a na tom jejich "super novým UI", ale na x64 Vistách připojíš PDA spustíš správce HW dáš aktualizovat ovladač PDAčku tím pádem se ti stáhne WMDC a jedeš

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od Petulinek » úte pro 22, 2009 20:29

Mám sedmy professional v 64bitové verzi a jede to v pohodě, není důvod proč by nemělo... Jak teď Leo, tak předtím Cruise i kámošky HD...

obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od obrbaz » úte pro 22, 2009 23:36

Mám win 7 64bit a jak storage tak sync běhají v pohodě.

airacutie
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 19, 2008 7:19

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od airacutie » stř pro 23, 2009 6:57

U mna na x64 7ke to slape v poho, problem je ale s officom, ten musim mat 32 bit, so 64bit to nexodi.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od Petulinek » stř pro 23, 2009 9:24

Ano, to je věc kterou ventiloval i MS, na betě Officů 2010 64xbit nejede sync s Outlookem, musí být 32 bitová verze

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od Pistolník » stř pro 23, 2009 10:22

Ano, ano. To je to, co jsem myslel. Omlouvám se za mystifikace. :oops:

jiribar
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát lis 13, 2009 9:28
Zařízení: HTC HD2

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od jiribar » stř pro 23, 2009 14:42

Problém vyřešen- pokud máte legální sedmičky home premium 64 bit, tak tam chybí ovladače pro T6565 (naše LEO). Stačilo stáhnout a už to maká. V hloupejch Vistách bylo vše, tady chyběly ovladače ale i Centrum zařízení ...

niceboy1987
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 17, 2010 20:03
Zařízení: HTC HD2

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od niceboy1987 » stř kvě 19, 2010 16:22

Ahojte viete mi poradit kde si mozem stiahnut tu spravnu verziu Activesync pre Windows 7 64bit.. Telefon mam HTC HD2.
Skusal som si to prevziat z microsoftu ale nejde mi to nainstalovat. Vie mi niekto poradit ?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od Jiří Hrma » stř kvě 19, 2010 16:24

Ve Windows 7 nemusíš nic instalovat tam už je WMDC součástí a mělo by se samo spustit při prvním připojení telefonu přes USB. Případně si z nabídky start spusť aplikaci s názvem "Centrum zařízení Windows Mobile" (stačí napsat část a zástupce ti to vyhledá).

niceboy1987
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 17, 2010 20:03
Zařízení: HTC HD2

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od niceboy1987 » stř kvě 19, 2010 16:58

Dakujem, ale ked to je otvorene stale to pise ze je to nepripojene..

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od rein » stř kvě 19, 2010 17:02

V zariadeni zrus fajku "rychla synchronizacia dat".

niceboy1987
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 17, 2010 20:03
Zařízení: HTC HD2

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od niceboy1987 » stř kvě 19, 2010 17:23

Tu som zrusil a zariadenie sa pripojilo. Ale cez Activesync to nefunguje stale.
Centrum zariadeni vypisuje stale nepripojene.

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od Pistolník » stř kvě 19, 2010 17:36

Obojí zrestartuj a znovu....

msv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: sob srp 15, 2009 15:33
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Liberec

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od msv » stř kvě 19, 2010 17:44

Uněkterých ROM jsem měl zašktnutou rychlou synchronizaci dat u některých ne, ale vždy to šlapalo buď tak nebo tak. Jak píše pistolník. Zrestartit pc i founa a znovu a znovu...

niceboy1987
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 17, 2010 20:03
Zařízení: HTC HD2

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od niceboy1987 » stř kvě 19, 2010 18:23

To znamena ze mam odinstalovat alebo ako to mam zresetovat ?

-- doplnění předchozího příspěvku (stř kvě 19, 2010 22:24) --

Vobec mi to nechce ist... snazi sa to pripojit a potom napise ze HTC neni pripjene a pritom pripojene je..
Vie mi niekto poradit ako to mozem urobit..

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od Pistolník » čtv kvě 20, 2010 7:18

Co chceš odinstalovávat? Ty jsi na Windows 7 snad něco instaloval? Zrestartuj počítač, udělej softreset PDA. A zkus znovu připojit.
P.S.: Když dáš připojit PDA jako USB MassStorage (disk) tak se to připojí?
Jakej máš káblík? Originál?

msv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: sob srp 15, 2009 15:33
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Liberec

HD 2 a Centrum zařízení WM na Windows 7 64 bit

Příspěvek od msv » čtv kvě 20, 2010 19:12

Musíš připojit telefon přes Activesync, nejdřív se zašktnutým rychlejší synchronizací dat, pokud to nepůjde a na úvodní obrazovce Centra zařízení Windows Mobile se ti objeví foun jako nepřipojený, tak restartuj pc i founa a zkus to znovu bez zaškrtlé rychlejší synchronizace dat. Pokud se ti telefon připojí jako disk, tak ti musí jít i v režimu Activesync. Buď jedním z výše popisovaných připojení nebo druhým. A pokud se ti nepřipojuje telefon ani jako disk, tak zahoď kabel a kup si nový. Může to být i tím. Ale jinak ve Windows 7 není problém mám vyzkoušeno jak na 64 bit verzi na velkém pc, tak na 32 bit verzi na noťáskovi.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti