OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Tom2009 » pon pro 21, 2009 12:52

Ahoj všem..

na http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; se konečně objevila oficiální CZ lokalizace ke stažení na HTC HD2. Původní info znělo, že bude až po novém roce.. Ale koukám, že HTC si pospíšilo.. :tlem: ..
Tom

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Petulinek » pon pro 21, 2009 12:59

To je brzdidlo jen pro 1.48 ROMku?

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Tom2009 » pon pro 21, 2009 13:05

to nevím, hlavně,že je...

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Petulinek » pon pro 21, 2009 13:11

Proč hlavně? Raději si to tam nedávej, pokud ovládáš eng, je to jak zatažená ruční brzda :)

Uživatelský avatar
tomulinek
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř srp 19, 2009 15:23
Zařízení: Galaxy S3, Transformer, Xoom 3G

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od tomulinek » pon pro 21, 2009 13:19

A jakékoli opravdové důkazy o pozorovatelném zpomalení na HD2 máte? Mám originál české HTC HD2, nyní přechodně s anglickou ROM, a nepozoruji žádné rozdíly (na takto rychlém stroji možná žádné překvapení). Je snadné podléhat stereotypům…

PS: Autora vlákna prosím o zamyšlení, zda v názvu vlákna používat kapitálky – a zda opravdu jazykově existuje něco jako 3 vykřičníky za sebou. ;) Nicméně i tak děkuji za informaci.

Uživatelský avatar
Matta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pon pro 07, 2009 7:57
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Hradec Králové

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Matta » pon pro 21, 2009 13:23

Jj,pokud jen trochu jde,radši eng.Opravdu češtin brzdí,netuším proč.
Blbý máš jediný,každý odpůrce smartfounů vytasí svou správnou pravou
značku Nokia z bazoše na rohu,a vítězoslavně ti ukáže,jak jeho mobil
česky umí bez problémů.... :lol:

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Petulinek » pon pro 21, 2009 13:27

Za prvé vlastní zkušenost
Za druhé přiznává to i ředitel SSoftu, je to dané způsobem počeštění : http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1165" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Matta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pon pro 07, 2009 7:57
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Hradec Králové

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Matta » pon pro 21, 2009 13:39

Tak v článku je vše vysvětleno odborně.Je to tak,pro laika je to samozřejmě jen o pocitu,nijak to nezměříš.

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Tom2009 » pon pro 21, 2009 14:06

Omluva za "!!!" a "!!" :grin:
Češtinu mám nainstalovanou cca týden (vč.trial verze) a telefon šlape jak "hodinky" :wink:

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od marek_proksa » pon pro 21, 2009 17:49

je potřeba dělat skutečně hard reset po instalaci? po instalaci trial verze to potřeba nebylo, stačil soft..

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od Tom2009 » pon pro 21, 2009 18:28

Hard reset opravdu nutný je.. jinak se nabídka pro zvolení jazyka neobjeví :-(
viz odkaz : http://www.sunnysoft.cz/htc/sub/" onclick="window.open(this.href);return false;

HonzaD
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob lis 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC HD2

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od HonzaD » úte pro 22, 2009 8:38

Řekl bych, že rychlost se po instalaci lokalizace nijak významně nezmění (mám HD2 od Sunnysoftu - originálně s češtinou - pak jsem přešel na anglickou verzi 1.48 - a teď jsem zase nainstaloval češtinu).
ALE zase je tu problém, co mě se.e od samého počátku - neumím vypnout zobrazování počasí. V anglické verzi v pohodě, ale po nainstalování InterWrite nevím jak na to. HELP !

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od marek_proksa » stř pro 23, 2009 22:43

když stáhnu rom ze stránek sunnysoft-u je ta už počeštěná, nebo musím k tomu stahovat i lokalizaci? díky m

obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

OFICIÁLNÍ CZ LOKALIZACE!!! ČTĚTE!!

Příspěvek od obrbaz » stř pro 23, 2009 22:49

Není, čeština je zvlášť.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů