Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od hudyss » pát pro 25, 2009 10:21

Jestli myslis Brodit vs. Invisible, tak je to osobni zkusenost z Omnie 2. Nejdriv jsem mel dlouho Invisible, pak konecne dosel Brodit, ale tlf se do nej moc nechtelo, tak jsem si rikal, ze je novej a to se rozchodi, takze jsem pouzil trosku sily a vysledek byl schrnuta folie v obou dolnich rozich a lehce hnuta na strane. Tak jsem folii sundal a uz to slo super. Takze bud bez Folie, nebo jen z folie lehce orezat bocni casti, ktere by vadily pri pouzivani Brodit.

Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od Frydex » pát pro 25, 2009 11:10

To asi jo no... je to poznat i při zasouvání do origo pouzdra... , ale to se roztáhne... :wink:

Thieri.H
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon lis 02, 2009 20:50
Zařízení: HTC HD2

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od Thieri.H » pát pro 25, 2009 15:59

dávejte si velký pozor,aby vám telefon nespadl jako mě včera na dlažbu a to i v tom origo pouzdře display mám uplně KO.Takže kupte raději pořádné polstrované pouzdro ted musím jak blbec v pondělí uhánět do vps data sezimovo usti tabor,aby mi to pravili.ptal jsem se tu dvou lidi a oba odpovedeli,že tam telefon poslali,ale ja se bojim abych ho ješte nekdy viděl takže tam musím zajet.co si o tom myslíte dá se jim věřit? v ruce žádný papír nic

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od BADMOPAR » pon pro 28, 2009 21:18

Ta folie se mi fakt líbí,určitě když půjde telefon do bazaru bude i po roce jako novej a líp se prodá ...... myslim.Dá se ta folie použít znova (třeba když mi uznaj reklamaci a vymění za jinej)? No a ten držák se nedá malinko přibrousit jehlovým pilníčkem? Ještě sem ten Brodit neměl v ruce.

Uživatelský avatar
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte led 17, 2006 8:28
Kontaktovat uživatele:

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od anawarr » pon pro 28, 2009 21:49

to badmopar> Invisible je na jedno použití. nikdy už ji nesundáš bez zničení

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od Pistolník » pon pro 28, 2009 22:11

Brodit si můžeš upravovat jak chceš. Je z dobře obrobitelnýho matroše. Ale je to asi škoda. V origo provedení tam telefon sedne jak p*d*l na hrnec.

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od BADMOPAR » úte pro 29, 2009 0:54

To je krajní možnost.Taky nerad upravuju nový funkční věci,ale mrknu na Ebay a snad to nebude stát takovej ranec jako u nás :roll:

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od slawski » úte pro 29, 2009 2:41

:-) Aboj rad bych vedel jestli se uz nekomu vratil z opravy, a co stoji vymema displeje diky.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 29, 2009 2:43) --

:-) Aboj rad bych vedel jestli se uz nekomu vratil z opravy, a co stoji vymema displeje diky.

HonzaD
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob lis 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC HD2

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od HonzaD » úte pro 29, 2009 7:22

Mě sice telefon nespadl, ale svisle uprostřed displeje se udělal pruh cca 1 x 5cm - takové duhové čáry, jako olej na vodě a na jednom konci toho pruhu je černý flek a jsou tam vidět tečky kapacitních snímačů. Když je displej zapnutý, není to skoro vůbec vidět. Žádná prasklina, všechno funguje.
Netuším, jak jsem k tomu přišel. Pojede do Sunnysoftu na reklamaci.

Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od Frydex » úte pro 29, 2009 13:02

Tak folie se na displeji i všude jinde na těle vytáhla do hladka a mám jen dvě malé bublinky.(ty se taky ztrácí) Doplňuji to, protože podle fotek co jsem zde vkládal to vypadalo děsně. Teď už jí na telefonu vůbec nevnímám. Myslím že to nebyla špatná koupě. Za 555,- doporučuju.

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od BADMOPAR » úte pro 29, 2009 20:30

... a nemá někdo zkušenosti s touhle folií ?http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... MEWAX%3AIT

Uživatelský avatar
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte led 17, 2006 8:28
Kontaktovat uživatele:

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od anawarr » úte pro 29, 2009 20:45

to badmopar> podle mě je to pořád InvisibleSHIELD, jen malinko jinak vystřižený

Thieri.H
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon lis 02, 2009 20:50
Zařízení: HTC HD2

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od Thieri.H » stř pro 30, 2009 22:30

slawski píše::-) Aboj rad bych vedel jestli se uz nekomu vratil z opravy, a co stoji vymema displeje diky.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 29, 2009 2:43) --

:-) Aboj rad bych vedel jestli se uz nekomu vratil z opravy, a co stoji vymema displeje diky.
_________________________________________________________________________________________

Ahoj v pondělí jsem ho dovezl na opravu ted čekám na cenovou nabídku pak napíšu

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od BADMOPAR » pát led 01, 2010 18:53

Nevíte někdo jestli se mění jenom displej , nebo i to sklo se senzorama? Mám už od začátku dvě světlý tečky na displeji a nerad bych nalepil Invisible Shield a pak o něj v servisu přišel :roll:

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát led 01, 2010 20:48

v servise se to mění komplet, dotyková plocha je nalepená na displeji

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od BADMOPAR » pát led 01, 2010 23:13

Tak to ho budu muset brzo reklamovat.Taham ho s sebou do garage , ale furt se s nim nemůžu rozloučit :???:

kolemjdouci10
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned lis 01, 2009 11:13
Zařízení: HTC HD2

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od kolemjdouci10 » ned led 03, 2010 14:13

HD2 mám jak v bavlnce a ještě mi naštěstí nikdy nespadl, ale vypozoroval jsem jednu věc. V horní části zadní strany tam jak je dioda, foťák a repráček, tak mi tam něco chrastí. Normálně to poznat není, ale když s HD2 zatřepu tak je to trochu slyšet. Ještě líp je to slyšet, když se HD2 chytne do ruky a prstem se poklepe tam jak je dioda/repráček. Potom je to docela dobře slyšet. Nevím jestli je to normální, nebo jestli se tam třeba něco neuvolnilo...

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od mike-biker » ned led 03, 2010 14:24

Normální to není, nemělo by tam nic být volně. :!: .

kolemjdouci10
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned lis 01, 2009 11:13
Zařízení: HTC HD2

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od kolemjdouci10 » ned led 03, 2010 14:31

Tak to asi budu muset poslat na reklamačku :-(

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Zkusenosti s odolnosti HD2, display, fotak, pady...

Příspěvek od jacek » ned led 03, 2010 14:51

to kolemjdoucí 10 : stejná záležitost u mé HD2. Hmm....nedělá to čočka foťáku? Třeba je čočka volnější, no....ale zato nemám růžově zabarvené fotky.
- když hovoříš, rezonuje(chrčí) ti repráček?

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů