gibosms

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
beneto
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon pro 08, 2008 22:30
Zařízení: HTC HD2

gibosms

Příspěvek od beneto » úte pro 15, 2009 20:09

Pánové mám dotaz, jsem velký psavec a na svém předchozím HTC TOUCH PRO jsem hodně a plně využíval prográmku gibosms, ovšem na HD2 ho sice nainstaluju ale bohužel mi nepíše nemůžu přijít na to proč, pokud tam zainstaluju oskárka, tak ten jede ovšem je katastrofální, pořád se na něco potá, a než se proklikám k tomu aby sms odešla tak to trvá a trvá a tolik teda času nemám díky za radu, možná využívám toho nesprávného, tak mi třeba někdo poradí tu správnou verzi kterou mám použít. Další dotaz by pak byl, zda se v tomto prográmku dá psát i "naležeto", tak jako při psaní klasické sms díky.

Petr.Sybol
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon led 23, 2006 22:47
Bydliště: Praha

gibosms

Příspěvek od Petr.Sybol » úte pro 15, 2009 20:30

GiboSMS používám na HD2 bezproblému. Vše funguje korektně. Stahoval jsem verzi, kterou má autor na svých stránkách v2.09.

Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

gibosms

Příspěvek od Frydex » úte pro 15, 2009 20:35

No já stahoval verzi gibo přímo přes HD2, ze stránek gibosms.cz a vše mi chodí na jedničku. Naležato mi nejede, ale možná by se to dalo pořešit v registrech... tomu moc nerozumím.

mirunam
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob pro 12, 2009 8:51
Zařízení: HTC HD2

gibosms

Příspěvek od mirunam » úte pro 15, 2009 21:22

me gibo 2.09 jede perfektne,nalezato take,pomoci BsB Tweaks z xda.. uz je verze 1.5.. jde otacet,zvetsovat,na jednom miste velmi jednoduse nastavit velmi uzitecne tweaky,screenshot.... nejvetsi bomba je opera 10 beta 2 nalezato... se zapnutym turbem neni lepsiho prohlizece.. to se musi vyzkouset,o tom se neda vypravet:o).. otacet jde vse.. facebook,palringo.. skype,nimmbuzz..... vse.. s timto nastrojem hd2 je opravdu skvele...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

gibosms

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 15, 2009 21:48

Chyba bude u tebe, mě GiboSMS na HD2 fungovalo naprosto bezproblémů. Zkus hardreset a instalaci programu do čistého přístroje, a nezapomeň použít poslední verzi z webu http://www.gibosms.cz" onclick="window.open(this.href);return false;.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

gibosms

Příspěvek od marek_proksa » pon bře 08, 2010 15:49

měl bych takový dotaz ohledně giboSMS, nainstaloval jsem, vše funguje, akorat když píšu tak mi utíká a mizí z obrazovky nabídka slov T9, přijde mi jako kdyby celkem nepasovalo rozlišení, mám poslední verzi ze str. gibo, myslím 2,10, nevite kde a jak to nastavit, jestli to jde?nebo,to spíš :-D , co dělám špatně...? jinak ale funguje naprosto korektně...díky

malinkej
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř led 20, 2010 15:08
Zařízení: htc hd2

gibosms

Příspěvek od malinkej » úte bře 09, 2010 14:36

odesílá to i přes wi-fi? jde nějak obejít to že mám u každého čísla +420 a nechce mi to odesílat?

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

gibosms

Příspěvek od htctester » úte bře 09, 2010 14:55

Petr.Sybol píše:GiboSMS používám na HD2 bezproblému. Vše funguje korektně. Stahoval jsem verzi, kterou má autor na svých stránkách v2.09.
také používám a bez problémů, zkusil jsem i Kubik sms DreamCom a také bez problémů

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů