My phone synchronizace

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

My phone synchronizace

Příspěvek od marek_proksa » úte pro 15, 2009 8:35

chtěl bych poprosit o radu ohledně synchronizace my phone...nenašel jsem tady na foru nic podobne, ale třeba tomu jen nerozumim....mam tam zalohovane kontakty, po instalaci nove ROM jsem je chtěl obnovit do telefonu a misto aby mi je natahlo do telefonu, tak mi je vymazalo i na serveru my phone, ještě že jsem měl jakousi starou zalohu v outlooku...pak jsem to zkusil ještě jednou a zas to same....misto aby natahlo kontakty ze serveru tak je tam vymaže...jzkusil jsem vymazat číslo z tel. seznamu z telefonu, pak jsem synchronizoval, vždy jsem si myslel že se mi načte po synchronizaci zpátky...no a ono se vymazalo i ze serveru...jde to pak tam nějak vytahnout z archivu, ale žil jsem v tom že tsi o aktualizuji z telefonu...poradite co dělam špatně?nebo to tak ma byt a jsem to jen špatně pochopil...m

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

My phone synchronizace

Příspěvek od Milan Pištělka » úte pro 15, 2009 9:59

Nechtělo se mi věřit, že je pravda, co píšete. Tak jsem to vyzkoušel a máte pravdu. Když mám kontakty v telefonu vymazané, tak se po synchronizaci smažou i na MyPhone. Je ale otázkou chvilky je v MyPhone vytáhnout z archivu a pak provést znovu synchronizaci. Ovšem pozor, při tom vytahování z archívu se musí dát vybrat všechny kontakty (select all contacts).
Zatím je vidět ještě značnou nedotaženost tohoto systému. Kdyby neměl tyto chyby, bylo by to dokonalé. :-(
EDIT:
Tak jsem na to přišel. Když jsem po tomto experimentu chtěl opět udělat archivaci, tak na mě vybafl s otázkou:

Opravdu chcete přesunout vybrané položky do webového archivu?
Tyto položky budou nadále dostupné ve webovém archivu, ale během příští synchronizace s webem My Phone budou odstraněny z telefonu.

No to je mi ale logika. :roll:

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

My phone synchronizace

Příspěvek od marek_proksa » úte pro 15, 2009 10:33

na tohle vše jsem taky přišel, nechtělo se mi tomu věřit, furt jsem si říkal že to není možné, že určitě dělám někde chybu, má představa synchronizace je asi trocha jiná :tlem: :tlem: , s tím vytahnutím z archivu, označením....atd mi to přijde takové těžkopádné...hlavně mussí mít člověk v tu chvíli přístup k počítači a internetu, když měním kontakty, nebo kalendář v telefonu a pak synchronizuju tak se to přenese, všechno funguje, ale do prázdného telefonu, myslim bez kontaktů, se to nepřenese, ....to je mi logika :roll: :roll: , používal jsem na synchronizaci kdyssi ZYB, tam to fungovalo bez problémů, jinak ale samozřejmě děkuji za odpověď, hezky den m

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

My phone synchronizace

Příspěvek od Kulík » úte pro 15, 2009 10:50

Už jsem udělal spoustu nových instalací ROM a kontakty a vše co jde jsem obnovoval synchronizací s MyPhone a vždy bez problémů, a to i včetně synchronizace s různými telefony (Diamond, Diamod II, TPro II, HD, HD2), vše funguje tak, jak má. Jediné co mi dost vadí je to, že při synchronizaci zpráv se ztratí obsah MMS.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

My phone synchronizace

Příspěvek od marek_proksa » úte pro 15, 2009 11:00

a dělal ste synchronizaci třeba kontaktu z my phone do prazdného telefonu, z telefonu? ze ste v telefonu bez kontaktu najel na my phone, dal sync? mi se v tomto případě nenačtou z myphone do telefonu ale na myphone se smažou...a přesunou do archivu, odtud je pak do telefonu dostanu, ale jak říkám mussím mít v tu chvíli počítač a přístup k internetu,,,,,jestli Vám to funguje tak co teda můůžu dělat špatně?sem s tím :tlem: :tlem: diky m

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

My phone synchronizace

Příspěvek od Kulík » úte pro 15, 2009 11:34

Přesně tak, z MyPhone do prázdného telefonu, v telefonu bez kontaktů spustím MyPhone a spustím sync, jinak to ani po HR nejde. Jediná chyba, co mě napadá, a kdy by to co se vám děje bylo logické, je že nemáte hned od počátku povolenou (zatrženou) synchronizaci kontaktů.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

My phone synchronizace

Příspěvek od marek_proksa » úte pro 15, 2009 11:39

kontakty, kalendář, dokumenty mam zatržené od počátku...přišel jsem na to v podstatě náhodou...prostě jak spustím synchronizaci z prazdneho telefonu tak se kontakty do tel. nenačtou, ale na serveru se zato smažou a přesunout do archivu.... a dal již jsem psal...tak nevim, :?: ale diky m

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

My phone synchronizace

Příspěvek od Milan Pištělka » úte pro 15, 2009 15:28

No já vidím problém v okamžiku, kdy se udělá na MyPhone archivace, jak píšu výše. Dokud jsem neudělal archivaci, tak synchronizace probíhala správně, kromě toho, že se nearchivují opakované události z kalendáře - to je od začátku chyba, kterou MS nějak nehodlá odstranit. :-(

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

My phone synchronizace

Příspěvek od marek_proksa » úte pro 15, 2009 16:55

tak a abych to teď ještě zkomplikoval, odhlasil jsem se z aplikace myphone v telefonu, abych musel znova podstoupit ten přihlašovací proces...vymazal kontakty z telefonu, na myphone byly zalohovane, přihlásil jsem se v telefonu znova, provedl synchronizaci a....světe div se, kontakty se ntahly do telefonu :tlem: :tlem: :tlem: :?: :!: tak teď jsem z toho už opravdu jelen a už na to i kašlu :tlem: budou to muset soudruzi z MS ještě asi trocha vychytat :tlem: par drobnosti a bude to dokonale :grin: ,ještě že mam furt zalohu i na kartě...ale jinak diky m

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

My phone synchronizace

Příspěvek od Termiks » úte pro 15, 2009 17:23

To se mi jednou stalo taky, že sem po flashi chtěl obnovit kontakty z MyPhone a ejhle...oni se mi smázli i na serveru, no nic měl sem zálohu přes PIM Backup ještě. Teď jsem nedávno zkusil znovu synchronizaci s MyPhonem, flashnul sem ROM a zkusil sem si ze serveru stáhnout zálohu a najednou to šlo. Taky mi prostě připadá, že v tom má Mrkvosoft ještě nějaký mouchy.

Petr.Sybol
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon led 23, 2006 22:47
Bydliště: Praha

My phone synchronizace

Příspěvek od Petr.Sybol » úte pro 15, 2009 20:38

Tohle se mi stalo jednou, ale jen v případě, že jsem kontakty v telefonu smazal ručně a poté se připojil k MyPhone, abych je tam zpět dohrál. Mám domněnku, že při připojení si MyPhone řekl, že došlo na straně telefonu k aktualizaci kontaktů a provedl synchronizaci, ale bohužel z opačné strany. Jinak mi vždy po HR synchronizace proběhla bez problému.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

My phone synchronizace

Příspěvek od marek_proksa » úte pro 15, 2009 22:36

no jakousi logiku v tom již taky vidim,protoze kdyz jsem to zkusil jakoby novy uzivatel,s prazdym telefonem,kdy jsem se odhlasil z telefonu ze sluzby,pak se prihlasil a spustil sync tak se kontakty do telefonu stahly...takze fakt asi neco na tom bude....asi to tak nejak proste je..m

Burrge
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř bře 11, 2009 10:48
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Dojčland - Praha - rodný Kroměříž
Kontaktovat uživatele:

My phone synchronizace

Příspěvek od Burrge » pon úno 07, 2011 8:37

Zdravím lidi! Mám velký dotaz na Vás prosím! Lze nějak sesynchronizovat data z web aplikace Microsoft My Phone s founem, který má Android?! Jde o to, že se mi včera podařilo úspěšně a po dlouhém očekávání dát na svou HD2 nejaktuálnějšího Androida 2.3.2 přímo pro tento foun, ale veškerý důležitý obsah mám sesynchronizovaný právě s výše citovanou aplikací a rád bych je dostal zpět do telefonu!!! Jinak jsem si stáhl nějaký nový soft od HTC pro synchronizaci telefonů s OS Android, ale HD2 mi to nenalézá a stále jen vidím v okně programu, že telefon nenalezen, ačkoliv veškeré drivery si mé Win 7 po připojení founu nainstalovaly. Pokud ten soft od HTC nemá přednastavené modely svých telefonů s OS Android (žádný takový výběr v tom softu není, takže dochází k automatické detekci pravděpodobně!), tak bych čekal, že jej soft rozpozná a už to půjde bez problémů, ale zjevně je někde problém bohužel :-( Pokud jinak není nějaká možnost jak dostat synchronizovaná data z Microsoft My Phone do founu s Android, tak pak nezbyde asi nic jiného než nainstalovat opět WM 6.5 na HD2, vše sesynchronizovat s PC a pak opět natáhnout Android 2.3.2 a provést to samé, ale zpět do telefonu, protože já to mám sesynchronizované jenom s webem! Díky za Vaše odpovědi a tipy!!!

hoktar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: úte čer 23, 2009 14:04
Zařízení: glofiish x650/hd2/titan/galxy note
Bydliště: Podebrady
Kontaktovat uživatele:

My phone synchronizace

Příspěvek od hoktar » pon lis 14, 2011 20:27

no me se to projistotu ani ke sluzbe my phone nepripoji. nemate nejakou radu?

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů