ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od robsol » pát pro 11, 2009 21:51

Dobrý den všem,

koupil jsem v Mironetu Leo a zapoměli mi říct, že je zde brandovaná ROM s těmi zbytečnostmi od T-Mobilu. Jinak telefon brandován z venku není.

Můj dotaz je zda lze tuto ROM vyměnit za nějakou přímo od HTC (nejlépe českou) a pokud ano je někde nějaký rozumný návod jak to udělat? Všem předem děkuji za jakékoliv informace.

Uživatelský avatar
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte led 17, 2006 8:28
Kontaktovat uživatele:

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od anawarr » pát pro 11, 2009 22:10

dříve stačilo udělat hard reset a rom byla čistá

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od robsol » pát pro 11, 2009 22:33

to už jsem zkoušel a nepomohlo :-(

Mr.Richie
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv pro 11, 2008 16:21
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: F-M
Kontaktovat uživatele:

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od Mr.Richie » sob pro 12, 2009 7:30

Zdravim i dalsi uzivatele HD2. Ja jsem se k vam pridal tuto stredu. No jsem spokojen. Tedale k tematu. Preflashovat to jde a dokonce primo origo flashem z htc.com kde i pisi, ze to muze vymazat nastaveni a funkce doinstalovane operatorem (prodejcem).

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od robsol » sob pro 12, 2009 7:35

no problém je v tom, že pokud zadám S/N zařízení, které po mě požadují pro stažení ROM tak mi napíší, že není tato ROM z HTC webu pro můj přístroj určená :-(
Víte jak toto obejít?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od Milan Pištělka » sob pro 12, 2009 11:18

Zkuste na moje S/N HT9B3NW00881 a pak se stáhne.

Uživatelský avatar
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pát pro 04, 2009 15:28
Zařízení: DesireS
Kontaktovat uživatele:

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od by PeITeeR » sob pro 12, 2009 12:31

Mam ten samej problem...Takze dik Milane,uz taham :-)

Aaa,takze nic,kdyz chci flashnout a uz se mi zobrazi pruhy a load htc tak to neklapne a vyskoci mi tohle (viz obr.).
Bez jpg.jpg
leo flash error
Bez jpg.jpg (28.09 KiB) Zobrazeno 1577 x

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od Milan Pištělka » sob pro 12, 2009 15:27


Uživatelský avatar
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pát pro 04, 2009 15:28
Zařízení: DesireS
Kontaktovat uživatele:

ROM od T-Mobile je možné prefleshovat?

Příspěvek od by PeITeeR » sob pro 12, 2009 15:49

Hm.Diky,to jsem vedel.Nechce se mi s tim ale matlat,takze to prdim.
Treba mozna nekdy az se bude chtit :)

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů