Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Uživatelský avatar
jtfcobra
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: pon lis 23, 2009 22:32
Zařízení: HTC Desire HD CZ 1.72
Kontaktovat uživatele:

Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od jtfcobra » čtv pro 10, 2009 1:35

Pokud má někdo anglickou verzi ROM operačního systému na tomto zařízení, může si zkusit nainstalovat tyto .CAB soubory které by měli sloužit k počeštění anglického zařízení. Jedná se o originální instalační soubory dodávané nyní s novými přístroji které jsou již kompletně počeštěné.

Osobně jsem instalaci těchto .CAB souborů na anglické verzi nezkoušel, myslím že by to mělo fungovat bez problémů, ale vězte, že tuto úpravu provádíte na vlastní nebezpečí. Raději než to někdo pořádně otestuje zkuste toto počeštění dělat na čistém systému aby jste v případě problému mohli obnovit tovární nastavení a nepřišli tak o nastavení svého zařízení. :!:

Odkaz na stažení opravenej!
Stažení instalačního souboru

Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: úte čer 23, 2009 15:12
Zařízení: HTC HD2

Čeština funkční pro Novou verzy ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od Žabža » čtv pro 10, 2009 7:57

Tuhle češtinu používám s 1.43, tak nevím jestli bude s 1.48 pracovat OK. Počkám, až to někdo testne :)

mvp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: pát úno 09, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

Čeština funkční pro Novou verzy ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od mvp » čtv pro 10, 2009 8:19

Na co tobe je cestina ... to je mi zahada - vzdyt cesky stejne neumis :tlem:

"Čeština funkční pro Novou verzy ROM 1.48.xxx.x pro HD2"

Uživatelský avatar
jtfcobra
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: pon lis 23, 2009 22:32
Zařízení: HTC Desire HD CZ 1.72
Kontaktovat uživatele:

Čeština funkční pro Novou verzy ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od jtfcobra » čtv pro 10, 2009 9:09

Nic prostě jsem jí nainstaloval a funguje na 1.48 ale kdo nechce nemusí mít!

Slavek69
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned srp 17, 2008 9:16

Čeština funkční pro Novou verzy ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od Slavek69 » čtv pro 10, 2009 22:32

Také jsem ji nainstaloval na novou ROM a jede jako drak.

stannanek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon lis 09, 2009 17:55
Zařízení: HTC HD2/16GB, PDA ASUS 639

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od stannanek » ned pro 13, 2009 21:13

Ta čeština je jen demo na 14 dní? Má někdo neomezenou? Děkuji

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od ziminix » ned pro 13, 2009 22:17

Má ji Sunnysoft, ale zadarmo ji nedává.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od marek_proksa » pon pro 14, 2009 10:31

česká lokalizace a ROM na stránkách http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; , dle sdělení pacovníka sunysoft, by měla být volně ke stažení do konce roku, jinak interwrite pro stojí cca 800 Kč...

Krausik001
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon pro 14, 2009 12:00
Zařízení: HD 2

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od Krausik001 » pon pro 14, 2009 12:02

Zdravím na tom odkazu jsem HD 2 nenašel ? co tedy použít pro lokalizaci Díky moc

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od marek_proksa » pon pro 14, 2009 12:20

šak jo, ani si to tam najit nemohl :P :P , psal jsem že to bude volně ke stažení do konce roku, jako myšleno, že do konce roku se tam HD2 objeví...jinak možno zakoupit tohle http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/190WSU ... 0-pro.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Krausik001
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon pro 14, 2009 12:00
Zařízení: HD 2

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od Krausik001 » pon pro 14, 2009 12:39

díky za info počkáme zatím to stačí en :grin:

amigocat
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned čer 01, 2008 8:02

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od amigocat » úte pro 15, 2009 17:13

ahoj. Mam taky otazku. Kdyz jsem si koupil telefon tak mel jse tam cestinu, pak ted nahral novou verzi ROM Czech 1.48.479.1 kde je vlastne na strankach HTC se pise ze tato verze musi bejt i v cestine, coz asi zrejmne neni.. jelikoz ja jsem ten ROM najinstaloval ale zadna cestina v tom proste neni, zkousel jsem ruzny varianty hard resetu s sim kartou a bez a nic, stale eng :-( a to ze stranky HTC prave klamou ze tato verze ROm uz je i v cestine, tak to neni vubec pravda.... Volal jsem na zakaznickou podporu HTC / na strankach napsano ze komunikujou v cestine a slovenstine/ coz taky neni pravda jen English... Takze volal jsem tam a oni me rekli ze tato verze neni pro CR vubec... :evil: a ze cestinu me musi znovu nahravat pokazdem ROm obchodnik kde jsem kupoval telefon... a je to! Takze nevim co ted s tim.. Nekdo nejakou radU?

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od Burster » úte pro 15, 2009 17:24

myslim ze na webu HTC byla ROM urcena pro ČR, ale nebylo receno ze bude cesky.
Kazdopadne aspon castecne si HD2 muzes pocestit prez registry jak uz se tu parkrat na foru pise.

amigocat
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned čer 01, 2008 8:02

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od amigocat » úte pro 15, 2009 17:46

No dost mi to proste nastvalo ze ja jsem prisel o češtinu.. :-( a na HTC podpore nejak poradit nemuzou, jen to ze at vam nahraje za doplatek cestinu vas obchodnik... A to asi po kazdem upgrade ROm budu platit obchodnikovi za CZ lokalizace :grin: obchodnik taky prece neni blbec.. udela treba lokalizace na 2 upgrade ROM a dal uz nebude mozny pouzit tu cz lokalizace a budeme muset kupovat znovu :grin: parada :grin:

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od Burster » úte pro 15, 2009 18:06

Nekdo tu psal ze sunnysoft uvolni cestinu pro telefony ktery byli zakoupeny s cestinou. Bude se to ridit podle SN pristroje. Co je na tom pravdy to nevim. Zatim si muzes upravit ty registry.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od marek_proksa » úte pro 15, 2009 20:25

to amigocat
vid muj přispevek výše, na webu sunnysoft.cz/htc bude do konce roku k dispozici volně ke stažení cz lokalizace, samozřejmě pro přístroje určené a koupene v cz, jinak je možno si cz lokalizaci dokoupit...viz výše, a bude Vaše...jinak instalace ROM i z českých stránek CZ lokalizaci nezachová, je to tady na foru diskutované...hard reset jo, ale flash nové ROM ji nezachová..

Darker
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: pon kvě 28, 2007 10:11
Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad
Bydliště: Šumice

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od Darker » úte pro 15, 2009 20:38

No ja jeste pred tim nez jsem aktualizoval na verzi 1.48 jsem si z puvodni ROMky zazalohoval cestinu v cabech a ta mi naprosto korektne funguje i na nove verzi. Tureckou verzi jsem zatim nezkousel a asi ani nebudu. :-D

amigocat
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned čer 01, 2008 8:02

LINK!Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od amigocat » úte pro 15, 2009 23:37

Diky za radu chlapy... asi lip pockam nez sunnysoft zverejni ke stazeni tu lokalizace .. Platit za to 8 stovek se me nechce.. a telefon prave kupoval v CR uz s ceskou lokalizace, takze lip si na to pockam..

Uživatelský avatar
Choze
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř pro 16, 2009 11:05
Zařízení: HTC S710 VOX, HTC HD2 LEO

Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od Choze » stř pro 16, 2009 11:20

Dobrý den všem. Už od léta se poohlížím po novém HTC s WM. Čekal jsem na Firestone, o kterém se objevili nějaké fámy, ale pak HTC představilo HD2, který se mi velice zamlouvá. Jsem na 95% rozhodnut, že si ho pořídím. Jen mě trochu straší těch pár nedostatků, které by se ale s každou novou ROM měly postupně eliminovat. Chtěl bych se vás zeptat, kdo máte HD2 od Vodafone s dodávkou od 9.12. a mladší, jakou má verzi ROM. :?: Zítra by měli dostat novou várku, ale nebyli mi schopni říci, jakou ROM telefon budem mít. :!:

sratch1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř lis 18, 2009 12:55
Zařízení: HTC HD 2

Čeština funkční pro novou verzi ROM 1.48.xxx.x pro HD2

Příspěvek od sratch1 » čtv pro 17, 2009 9:26

Cafte neviete ajko sa zbavim tej cestiny ked som si ju tam nainstaloval.. Telefon sa mierne spomalil a serie ma to!
Dik,

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů