Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 11, 2009 20:12

Mám nainstalované jak SRS_WOWHD tak 3D ovladače a pořád mi nepadá, ani se nezasekává, ale zato se mi posledně zasekl 2x za den, když jsem měl zapnuté BT :-(

Slavek69
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned srp 17, 2008 9:16

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Slavek69 » pát pro 11, 2009 20:40

JJo, tak to mi dneska taky. Začínám toho křápu mít plné zuby. Zlatý HTC Touch Pro.

jiribar
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát lis 13, 2009 9:28
Zařízení: HTC HD2

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od jiribar » ned pro 13, 2009 16:33

Mám anglickou ROM 1.43.479.0 - jsem jeden z prvních majitelů HD2 koupených u nás (Alza). Vzhledem k tomu, že mám již několikátý přístroj od HTC a WM používám již cca šestý rok, zamrzání a padání telefonu vidím v dodatečné instalaci software, který mnohdy nelze zcela odstranit odinstalováním. Pomůže až hardreset. Cca po deseti dnech bezproblémového chodu přístroje jsem doinstaloval SP1. Když jsem jej tento týden odinstaloval, telefon začal tuhnout a dvakrát ve dnou dnech umřel. Když jsem SP 1 nainstaloval znovu - běží vše bez problému. Proto je třeba zvážit co instalovat a zda zlepšení v jednom směru nerozhodí systém někde jinde.

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Tom2009 » úte pro 15, 2009 7:22

Ahoj všem..

Mám HTC HD2 2 dny a zatím mi poprvé zamrzl 1x, dnes ráno.. Bylo to při přehrávání mp3.. Displej zamrzl a nereagoval na nic... Ani HW tlačítka.. Tel jsem vyhrál s Mobilitami a byl v AJ lokalizaci. Nahrál jsem ze stránek htc upgrade + opravný balíček na fotoaparát.. Poté ještě češtinu přímo od Sunnysoftu..
Stalo se to už někomu?? Díky moc za odpovědi.. Tom

Lugo
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob lis 28, 2009 8:58
Zařízení: HTC HD2

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Lugo » úte pro 15, 2009 8:27

"""Poté ještě češtinu přímo od Sunnysoftu.. """ tu je tvoj bod zlomu :-)

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Tom2009 » úte pro 15, 2009 8:31

Proč myslíš? :-)

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od jlp » úte pro 15, 2009 10:24

jiribar píše:MKdyž jsem SP 1 nainstaloval znovu - běží vše bez problému.
Aky SP1????

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Kulík » úte pro 15, 2009 10:43

jiribar píše:Mám anglickou ROM 1.43.479.0 - jsem jeden z prvních majitelů HD2 koupených u nás (Alza). Vzhledem k tomu, že mám již několikátý přístroj od HTC a WM používám již cca šestý rok, zamrzání a padání telefonu vidím v dodatečné instalaci software, který mnohdy nelze zcela odstranit odinstalováním. Pomůže až hardreset. Cca po deseti dnech bezproblémového chodu přístroje jsem doinstaloval SP1. Když jsem jej tento týden odinstaloval, telefon začal tuhnout a dvakrát ve dnou dnech umřel. Když jsem SP 1 nainstaloval znovu - běží vše bez problému. Proto je třeba zvážit co instalovat a zda zlepšení v jednom směru nerozhodí systém někde jinde.
No, SP1 je neprůhledná záležitost, která nekontrolovaně zasahuje do registrů a nekontrolovaně cosi instaluje, už z toho důvodu mi byl podezřelý, ale aj tak jsem ho testnul a - vynadal si, po instalaci ROM 1.48 už jsem tu chybu neudělal.

Tom2009: No čeština od SS byla vždy tak trochu přítěží pro systém a ta pro HD2 je, zdáse, zatím ta nejnepodařenější v historii SS, alespoň dle ohlasu uživatelů. Mě i spoustě dalších lidí stačí české Sense, ale i to má své nedostatky.

Slavek69
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned srp 17, 2008 9:16

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Slavek69 » úte pro 15, 2009 11:03

Jak se dá čeština odinstalovat. Já hrouda si ji nainstaloval, ale už mne pije krev.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od barberry.pha » úte pro 15, 2009 11:08

proved hardreset a pak si zvol eng misto cestiny kdyz se te to bude ptat v jakym jazyce .. pak v registrech se da zmenit hodnota aby sense bylo v cestine a zbytek zustane v eng :wink: a bez interwritu :wink:

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Kulík » úte pro 15, 2009 11:37

Slavek69 píše:Jak se dá čeština odinstalovat. Já hrouda si ji nainstaloval, ale už mne pije krev.
Bohužel odinstalace není možná, jediná cesta je HR a instalace zařízení bez SS CZ, jak píše barberry.pha.

Slavek69
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned srp 17, 2008 9:16

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Slavek69 » úte pro 15, 2009 13:18

Bez HR to nejde? Nechce se mi to znovu vše instalovat.

metud
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon led 04, 2010 12:53
Zařízení: HTC HD2

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od metud » pon led 04, 2010 13:16

Mam jej 14dni a jsem z nej na nervy, zamrza stejny zpusobem a jeste vice, rozne se displej ale tazenim nejde odemcit konci to vyndanim baterie a jeste hure cca. 5x za den nejde prjmou hovor at pres displej tak ani tlacitkem, tvari se ze hovor prijal ale zvoni dale a nekdy i kdyz uz volajici polozil. Je to des, provedl jsem i HW reset ale je to stejne.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od dark_hood » pon led 04, 2010 14:11

to metud: aku verziu ROM mas?

kfl
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 04, 2010 16:17
Zařízení: touch hd 2

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od kfl » pon led 04, 2010 16:24

Tak já taky přidám zkušenost .. HD2 mám přes 2 týdny. ROM 1.48.479.1.

Standardně a zcela nahodile se stává:
- vypne se mi sám od sebe BT (zjistím vždy až v autě)
- odemykací obrazovka se mi zamění za standardní WM a potom nejdou měnit některá nastavení telefonu (např. zámek, ale i další)
- stejně jako někomu přede mnou se po probuzení ze standby rozsvítí jen tlačítka a zařízení je jinak mrtvé (vyndání baterky to řeší)
- čas od času mi zmizí notifikační pruh nahoře

Na telefon jsem nic neinstaloval (vyjma dvou HTC fixů na SMS a foťák) a mám pouze aktivovanou licenci coPilot. Nic víc. Tohle chování má navíc už od čisté instalace.. Telefon používám pouze k telefonování, SMS a mailům + navigaci.

Jsem z toho trochu rozmrzelý :(

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od hrosikjiri » pon led 04, 2010 17:31

zkuste neinstalovat patch na fotak... me to nezamrzlo jeste ani jednou...

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Vegan » pon led 04, 2010 18:31

kfl píše: - stejně jako někomu přede mnou se po probuzení ze standby rozsvítí jen tlačítka a zařízení je jinak mrtvé (vyndání baterky to řeší)
Huraa konecne nejsem jediny s timto problemem.... ted by me jeste zajimalo jestli ti korektne funguje TCMP a prehravani videa me i v rezimu GDI nevydrzi prehravat dele jak 30 minut bez zaseku ( nelkdy to je ovsem trebas i jen 20s ). Jinak, ale musim rict, ze zbytek funguje na vybornou.

Slavek69
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned srp 17, 2008 9:16

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Slavek69 » pon led 04, 2010 19:39

Měl jsem podobný problém, kdy mi HD2 zamrzávalo prakticky pořád. Asi po 3-4 HR mi nezamrzlo ještě ani jednou (cca 3 týdny). Používám ROM 1.48 bez české lokalizace. Po instalaci CZ lokalizace mi začal tel. zamrzávat. Ani HTC Sense jsem nepočestil. Ostatně s lokalizacemi byl vždy problém, bez ohledu o jaký telefon šlo. Ideální by bylo, kdyby lokalizovaná byla přímo ROMka. Jenže toho se nedočkáme, protože tlak na výrobce je slabý. Nainstaloval jsem všechny dostupné patche a vše je v pořádku. Mám podezření, že mi ten problém způsoboval soft GooSync nebo stará verze Pocket Shield, ale nejsem si jistý. Nainstaloval jsem nejnovější verzi Pocket Shield, určenou i pro HD2 a tel. nezamrzá. Tak nevím. Počkám, až se objeví GooSync pro HD2 a snad bude vše OK. TCMP nepoužívám, ale mám ofiko Core Player a vše jede, jak má. Video se neseká. MDomnívám se, že zamrzávání může způsobovat i používání neofiko softu. Některé cracky to mohou způsobovat. Nerozumím tomu, proč někdo, kdo má na telefon za 15 litrů krade software. Co chci a potřebuji, to si koupím. Mohu to vyzkoušet jako trial a pokud jsem spokojený, tak nelituji peněz. Existuje takové rčení "nahoře huj a dole fuj". Machrovat s telefonem, že na to mám a přitom krást software, protože na něj už nemám, to mi připadá krajně nemorální.

Sategi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 04, 2010 19:46
Zařízení: HTC Touch HD2 Leo

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Sategi » pon led 04, 2010 19:55

Moje skusenosti

Mam HTC Touch HD2 Leo eng verziu takmer 2 mesiace (11.11. som ho tusim kupil)

Telefon mi nezamrza VOBEC, za cele obdobie mi telefon vytuhol len dva krat tak ze som musel vyberat baterku (aj to som skusal nejake 3rd party aplikacie). Telefon je mimoriadne stabilny (mal som pred tym k810i; n82; n86), raketovo rychly.
Aby som nechvalil len do neba: vsimol som si drobne problemy so spustanim BT a telefon je par sekund pomalsii po vypnuti Opery.

Mam na telefone rozbehane IGO, gmail, torch, coreplayer ...a nemam problem
Ak mi nieco vadi tak je to fotak (ruzovu vsak vidim len ojedinele) a video mohol mat lepsie audio kodek (ako hlavny telefon na toto mam n82), taktiez kapacitny dipslay nie je pre mna kedze nemozem pouzit stylus.

Inak co sa stability tyka nemam co vytknut. Na prehravanie videa pouzivam Core player a videa kopirujem do telefona 1:1 a vsetko ide plynulo. (samozrejme nepouzivam 720p a vyssie videa)

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od dark_hood » pon led 04, 2010 19:58

co sa tyka zamrzavania, odkedy som si cez sspl flashol tu turecku rom-ku 1.6 tak s nou mi telefon ani raz nezamrzol. s predchadzajucimi zamrzaval. v sucasnosti pouzivam "cooked" Topix 1.1.2, pred tym XannyTechROM Pandora 1.0 a bez jedineho zaseku. s tymi starymi 1.43 a 1.48 problemy boli neustale

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů