Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Vegan » pon pro 07, 2009 15:05

Ahoj,

Dnes mi za dobu cca 14 dni co mam HD2 podruhe zamrzla, ale stejne divne jako poprve. Tak bych rad zjistil jestli je to normalni. Drive jsem mel Axima 51v a ten mi zamrzl obcas take, ale vetsinou to bylo pri praci, naproti tomu HD2 mi zamrza zpusobe na ktery nejsem zvykli: normalne hodim HD2 do stand-by rezimu dam do pouzdra a neco delam pak potrebuji nekomu zavolat ci neco podobneho -> zmacknu nejakou HW klavesu, klavesy se podsviti, ale display uz nikoli ten zustane uplne zhasly a at uz mackam cokoli vzdy sviti jen klavesy po dobu cca 5s pak zase zhasnou. KDyz se na telefon pokousim dovolat z jineho cisla normalne to zvoni, ale HD2 vubec nic nedela je sticha, nikde nic neblika nic. Porpve mi zamrzl se starou ROm 1,43* dnes uz i s 1.48*. je to obzvlast neprijemne, ze se nijak nedozvim kdo mi volal pripadne jestli vubec nekdo :(.

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od fido_cz » pon pro 07, 2009 15:58

Mam ho 3 tydny a zamrz zadny.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Petulinek » pon pro 07, 2009 16:01

Za téměř měsíc ani jednou. A to jsem hodně instaloval, testoval různé aplikace, vystřídal 3 ROMky...
Myslím, že stav zamrzání není normální a v pořádku a svědčí buď o nainstalovaném nekompatibilním SW nebo nějak jinak "zahnojeném" systému...

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od jarsou » pon pro 07, 2009 16:14

Pravidelně zamrzne, pokud se dá přehrávání stream ogg či mp3 např. stanice českého rozhlasu.

Slavek69
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned srp 17, 2008 9:16

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Slavek69 » úte pro 08, 2009 0:39

Také mi zamrzal stejně jako Veganovi, ale myslím si, že to bude buď tweakováním přes SKTools nebo SRS WOWHD v1.5.1.0. po jejich odinstalování ani jednou nezamrzl. Také jsem musel provést HR a pak jsem již tyto dvě aplikace nenainstaloval a nezamrzá.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Vegan » úte pro 08, 2009 10:10

Ani jednu aplikaci naistallovanou nemam :-/

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od orkim » úte pro 08, 2009 10:24

myslím že to závisí kus od kusa, ale je pravda, že pokial užívatelia píšu pravdu, a stroj sa im seká aj pri žiadnych nainštalovaných aplikáciách, tak je tých kusov na môj vkus trocha moc.....

a áno, sekal sa aj mne, na jednej aj druhej romke, žiadna lokalizácia, žiadne nainštalované programy, len pre pokus som nechal HD2 s čistou romkou viac ako týždeň a resetoval som asi 4x, niekedy sa proste zasekne a už ho neodomkneš, niekedy sa zasekol v opere, proste o nervy (-:, moje staré HD sa neseklo tolko raz za rok, čo tento paškvil za týžden.....

podotýkam že žiadna lokalizácia, aj sense som vypol aby som sa uistil, nepomohlo nič.....

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Vegan » úte pro 08, 2009 10:28

To jsou super vyhlidky, uz to vidim poslu do servisu. Ze servisu se vrati s komentarem zavada se neprojevila. A projistotu jeste s nejakym skrabancem jako bonus navrch : -/. Stejne jako kdysy u meho starickeho Qteku :-(.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od dark_hood » stř pro 09, 2009 9:46

mne uz tiez parkrat zamrzol. aj s rom 1.43 a aj s 1.48. napr. pri demoverzii electopia, pri prehravani hudby cez prehravac v sense (mam 8GB microsdhc class 6 kartu a okolo 500 skladieb). casto sa stava, ze prehravana skladba sa niekolkokrat sekne na dobu 1-2 sekundy. telefon mam v anglictine (ziadna doinstalovana cestina)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od t.prochazka » stř pro 09, 2009 14:06

Mě nezamrzá vůbec, ale nedávno jsem zkoušel BT, a pokud jsem ho nechal zapnuté, HD2 mi najednou začala zamrzat, 2x během několika hodin. Máš zapnuté BT, zkus ho vypnout?

trminek
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: ned lis 08, 2009 17:09
Zařízení: HTC Touch PRO

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od trminek » stř pro 09, 2009 14:21

BT mám zapnuté stále, protože kvuli chybě se zesilováním odchozích hovorů telefonuju přes BT sluchátko a když s tím neprovádím psí kusy tak netuhne. Sem tam zásek je/byl, ale to bylo v době kdy jsem stále instaloval a zkoušel nějaký starší programy nebo si třeba zesynchronizoval přes MyPhone 2 tis. SMS :D
Podle mě bych zkusil hledat problém v HW mimo telefon. Třeba SIM karta, paměťová karta a pod.
Nedokážu si představit co by muselo být v HW poškozeného aby to způsobovalo zasekávání když se zařízení nepřehřívá?

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od dark_hood » stř pro 09, 2009 15:11

BT mam vypnuty. inac neviete niekto ako sa da do HD2 nahodit spat rom 1.43? pripadne ci uz existuju nejake cooked romky (hlavne rychle a stabilne)?

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Petulinek » stř pro 09, 2009 15:15

Zatím není HSPL, takže ani cooked ROMs nejsou... Nainstaluj si klasicky přes ofiko .exe fajl původní ROMku 1.43 WWE Eastern Europe...

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od orkim » stř pro 09, 2009 15:43

neviem prečo by sa stroj nemohol zasekávať ak sa neprehrieva...... skúšal som všetko, aj iná sim, aj pamäťovka, aj bez nej...... ale pokial máš stroj čistý, bez žiadnych nainštalovaných súčastí, tak neviem čo by pamäťovka mohla robiť za problém......

treba počkať na uvarené romky, tam sa zistí, kde je chyba... ajkeď kým budú zasa romky vyladené, utečie hodne času...

trminek
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: ned lis 08, 2009 17:09
Zařízení: HTC Touch PRO

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od trminek » stř pro 09, 2009 23:13

tady se bavíme, o uživatelích, kterým se zařízení nezasekává nikdy a pak o těch kteří tvrdí, že se jim "čistý" přístroj zasekne několikrát denně. Proto jsem vyjádřil domněnku že když už by šlo o chybu HW, jak zde někdo výše psal, tak si nedokážu představit že by to bylo přímo zařízením ale spíše si myslím periferií... Podle mě bude stejně největší problém ve způsobu využití. Ač "čisté" zařízení, ale každý jej využívá jiným způsobem...

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od orkim » čtv pro 10, 2009 0:20

to ano, len rozdiel je v pojímaní používania stroja...... pokial mám stroj na stole a pozerám sa na neho , že, kuva, mašina, a to je všetko, tak nejaký zásek ani nemôžem očakávať, aj keď mne sa sekal aj presne v takýchto situáciách, ale o tom tento stroj je, aby sa s ním robilo, a ten procesor by mal zvládať aj nejakú zátaž, a v mojom prípade, prepadol na plnej čiare......, neviem aká užívatelská, alebo softwareová vec by to mohla zapríčiniť..... podla mňa je chyba niekde v mašine, aj keď rád si počkám na varené romky, a ešte radšej by som bol, ak by som a mýlil....

mvp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: pát úno 09, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od mvp » čtv pro 10, 2009 7:27

Vzhledem k pocasi mi muze zamrznout jedine v lednici , jinak se mi to nestava :-D

Lugo
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob lis 28, 2009 8:58
Zařízení: HTC HD2

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Lugo » čtv pro 10, 2009 8:51

Mam ho mesiac ,nezamrzol ani raz. A pritom mu davam zabrat: Navigacia, Filmy, Mp3, neustale pouzivam BT, Wifi.
Raz som mal problem s SDkartou ,ktory sposobila ako inac aplikacia "SDtuning.cab". Stroj je to dobry, mal som predtym HD ale HD2 by som nevymenil za ziadny iny. Podla mna je zamrzanie vo vecsine pripadov sposobene software a hlavne lokalizaciami.
Ja mam HD2 eng sd16GB a som spokojny ako len moze byt kedze je v nom WM.

Slavek69
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned srp 17, 2008 9:16

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od Slavek69 » čtv pro 10, 2009 9:14

Nyní už mi HD2 také nezamrzá, ale musel jsem znovu přeflashovat. Také si myslím, že je to způsobené software, nebo špatným flashem ROM. Pravda je, že jsem nenainstaloval SRS_WOWHD_v1.5.1.0. Když mi to před tím začlo zamrzávat, tak to bylo právě po instalaci této aplikace.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Zamrza vam HD2 ? pripadne jak ?

Příspěvek od dark_hood » čtv pro 10, 2009 9:54

mam taky pocit, ze skusim znovu flashnut romku RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.48.479.1_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship. ten SRS_WOWHD a ani tie 3D ovladace z xda som neinstaloval

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů