Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 02, 2009 20:22

Na HTCpedia.com se objevily nové ROM 1.48.xxx.x pro HD2 (resp. jedna nová verze pro různé regiony). Pravděpodobně by mělo jít o oficiální ROM, které se později objeví přímo na webu HTC.com (bez záruky). Buglist zatím není k dispozici, ale prý jsou rychlejší, opravují chybu s kalendářem a snad i růžový nádech fotografií (opět bez záruky, pouze cituji to, co jsem našel v diskuzích). Flashovat by je mělo být možné bez HardSPL (který ještě stejně nebyl vydaný). Pokud je budete zkoušet, nezapomeňte, že flashujete na vlastní nebezpečí.

Stahovat můžete po registraci přímo z HTCpedia.com.

Mautinek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: ned srp 16, 2009 16:03
Zařízení: HTC HD2, iPhone 4S
Bydliště: Brno

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Mautinek » stř pro 02, 2009 20:40

Tak, že by ten foťák byla opravdu jen SW chyba? Jsem zvědavý, ale počkám si na ofiko ROMku:-)

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Lukáš Mano » stř pro 02, 2009 20:51

Tohle jsou oficiální ROM je ne oficiálně vydané!! Podobná situace byla už v minulosti několikrát u jiných zařízení. :wink:

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Radek Hulán » stř pro 02, 2009 20:52

No já spíše doufám, že to bude i jako patch, flashovat a reinstalovat vše znovu se mi OPRAVDU nechce...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 02, 2009 20:55

Nechci malovat čerta na zeď, ale myslím že jako patch (ač se to původně proklamovalo) ty opravy dostupné nebudou.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Lukáš Mano » stř pro 02, 2009 21:02

Ano také si myslím že jako patch to dostupné nebude.

Při flashování už není na HTC bílá obrazovka s modrým pruhem a procenty, ale černá obrazovka s logem htc a zelenými procenty. To jen naokraj :wink:

EDIT: Opraven bug ve fotogalerii fotky se už nezobrazují zdvojeně. Systém se zdá celkově svižnější. Klávesnice je bomba :wink: (snižená citlivost displeje = méně překlepů)

smidlu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon srp 27, 2007 12:39
Bydliště: Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od smidlu » stř pro 02, 2009 21:13

Ahoj, prosím o informaci, jestli je už k dispozici nová ROM i s českou lokalizací a případně která to je. Díky moc.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Radek Hulán » stř pro 02, 2009 21:17

Jakou má u nás prodávaný anglický HD2 ROM? Europe English anebo East Europe English?

mvp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: pát úno 09, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od mvp » stř pro 02, 2009 21:21

East .......

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Vegan » stř pro 02, 2009 21:49

Lukáš Mano píše: EDIT: Opraven bug ve fotogalerii fotky se uý nezobrazují zdvojeně.
To se tykalo jen ceske lokalizace ne ? tohle asi nebude romka s ceskou lokalizaci nebo se pletu ? ( ne ze by mi to nejak zvlast vadilo )

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 02, 2009 21:50

smidlu: Není, než se objeví upravená lokalizace pro novou ROM (pokud se vůbec objeví), tak si ještě chvíli počkáš, navíc ofiko ty ROM ještě ani na webu HTC nejsou. Netvrdím, že ten původní instalátor češtiny nebude fungovat, ale vždy by to mělo být na míru ušité té dané verzi ROM.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Vegan » stř pro 02, 2009 21:55

Muzete nekdo pls postnout screen obrazovky verze windows, radia atd...

smidlu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon srp 27, 2007 12:39
Bydliště: Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od smidlu » stř pro 02, 2009 21:58

Jiří Hrma: Děkuji za odpověď. Ješte bych se zeptal, jestli je někde ke stažení ROM, která je v české verzi HD2. Jde mi o to, že bych rád měl možnost se k ní vrátit, kdyby se mi nelíbila nová ROM WWE. Děkuji

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od fido_cz » stř pro 02, 2009 22:01

Nevim proc, ale nejde mi to stahnout

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Vegan » stř pro 02, 2009 22:03

chce to trpelivost a zkouset. Je tam celkem plno me se stahovani spustilo az po 6 minutach a jede to krasnych 17KBps

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od fido_cz » stř pro 02, 2009 22:05

A nemuzes to pak hodit trba na Rapid.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Vegan » stř pro 02, 2009 22:11

Kdybych byl v praci tak klidne, ale ted se to bude jeste dve hodky stahovat cca (pac to fakt jede pomalu ) a s mym ADSL bych to dalsi 2 hodiny upoval a rano to uz nebude tak pretizene a budes moci jiste stahnout sam pokud by preci jenom ne napis mi soukromou zpravu at to tu netapetujem a ja to tam hodim z firmy

kolemjdouci10
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned lis 01, 2009 11:13
Zařízení: HTC HD2

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od kolemjdouci10 » stř pro 02, 2009 22:21

Radek Hulán píše:Jakou má u nás prodávaný anglický HD2 ROM? Europe English anebo East Europe English?
mvp píše:East .......
Já mám ze Sunnysoftu zprávu takovou, že HD2 co se tady prodávají bez češtiny (např. u Sunnysoftu to byla pouze ta první malá dodávka) tak ty jsou West Europe (ROM 1.43.479.0.69828). Ty co jsou prodávány počeštěné tak jsou East Europe. Doufám, že jsem to nepopletl :)

mvp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: pát úno 09, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od mvp » stř pro 02, 2009 22:45

East jsou i nepocestene ..... nevim co mel ss v prvni dodavce ale ostatni prodejci maji snad vsichni east ....
(1.43.479.0 - 1 - 2 , jsou east)

Rek
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon lis 30, 2009 17:59
Zařízení: HD2 ;)

Nová verze ROM 1.48.xxx.x pro HD2 unikla na internet

Příspěvek od Rek » stř pro 02, 2009 23:25

jede mi to 150, máte stále problemy s rychlostí (rozumnějte: mám to hodit na nějakej hosting?)

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti