Indikator baterie

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Domy007
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon lis 02, 2009 9:48
Zařízení: iPhone, Blackberry 9000, Nokia N97, HTC HD2
Bydliště: Říčany u Prahy, Blatná

Indikator baterie

Příspěvek od Domy007 » pon lis 30, 2009 12:57

Zdravim. Mam problem s indikaci baterie. Jakmile na ni v liste kliknu, tak se nic nestane. Co bych s tim mel delat? Dekuji za vsechny odpovedi.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Indikator baterie

Příspěvek od Jiří Hrma » pon lis 30, 2009 16:55

Pokud klikneš do horní lišty, měla by se ti objevit tzv. "notification area", kde vidíš informace o operátorovi, stav baterie, připojení do WiFi a další upozornění.

Domy007
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon lis 02, 2009 9:48
Zařízení: iPhone, Blackberry 9000, Nokia N97, HTC HD2
Bydliště: Říčany u Prahy, Blatná

Indikator baterie

Příspěvek od Domy007 » pon lis 30, 2009 19:12

Ano, ja vim, ale nevim proc, prestalo se mi to ukazovat.

rawenn
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv led 14, 2010 13:37
Zařízení: HTC HD2

Indikator baterie

Příspěvek od rawenn » úte dub 26, 2011 2:19

Ja mam tiez problem namiesto baterie a jej ukazovatela aka je silna mi ukazuje iba cas a to mam po tom co som urobil oficial upgrade na novsi soft a neviem kde je problem a hladal som aj ci sa to nejako neda nastavit alebo zmenit ale neprisiel som na nic do teraz nevie niekdo poradit kde je problem alebo z cim je problem vlastne??Dakujem 8-) :roll:

topa77
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pon úno 22, 2010 17:17
Zařízení: lumia 920

Indikator baterie

Příspěvek od topa77 » čtv kvě 05, 2011 16:11

Zkusit v nastavení vypnout zobrazení času ve všech aplikacích.

rawenn
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv led 14, 2010 13:37
Zařízení: HTC HD2

Indikator baterie

Příspěvek od rawenn » čtv kvě 05, 2011 20:02

Dakujem uz to ide nevedel som kde je problem ale uz jeto vyriesene este raz dakujem za pomoc :)

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů