Nahravani hovoru

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Kikin1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 15, 2009 21:58
Zařízení: HTC HD

Nahravani hovoru

Příspěvek od Kikin1 » ned lis 15, 2009 22:00

Nevite nekdo, zda pujde na HD2 nahravat hovory jako na HD ?

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nahravani hovoru

Příspěvek od dvzd » pon lis 16, 2009 7:21

Proč by to nemělo jít? Každý mobil má mikrofón a na Windows mobile existuje spousta aplikací pro nahrávání hovorů. Doporučuji Vito Audio Notes Touch.

Kikin1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 15, 2009 21:58
Zařízení: HTC HD

Nahravani hovoru

Příspěvek od Kikin1 » úte lis 17, 2009 0:31

Hmm, tak to jsi mi pomohl, opravdu Ti to Vito samostatne spustene nahrava na HD obe strany ? Myslim ze ne , muselo se pouzit "vylepseni" od nasich vychodnich bratri, jinac Vito nahralo jen tebe, ale druhou stranu ne nebo strasne slabounce. Jelikoz mam HD a jsem jako "hosip" na to nahravani dost zavislej, (nemusim si psat poznamky), ptam se zda to pojede i na HD2, pokud bych provedl upgrade :). Nezkousel nekdo z majitelu HD2 ?

mc777
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř lis 18, 2009 17:14
Zařízení: HTC HD2

Nahravani hovoru

Příspěvek od mc777 » stř lis 18, 2009 17:20

Mě to nahrává obě strany celkem v dobrý kvalitě (originál hlasový zaznamník).

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nahravani hovoru

Příspěvek od Lutri » stř lis 18, 2009 21:05

Tak už jsem též štastným majitelem tohoto krásného macíka,ale nahrávání hovorů nemaká, jak má :-(
Prostě musíme čekat, až hoši tento problém vyřeší. To co tu píše mc777 není v té kvalitě, jak bych potřeboval a hlavně to nenahrává automaticky :-(

NaTuRaL
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: stř črc 29, 2009 9:53
Zařízení: HTC - DESIRE, TP, Himalaya

Nahravani hovoru

Příspěvek od NaTuRaL » čtv lis 19, 2009 15:27

a co se tak poohlednout prez GOOGLE , treba takhle http://www.fuzemobility.com/auto-call-r ... -released/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kikin1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 15, 2009 21:58
Zařízení: HTC HD

Nahravani hovoru

Příspěvek od Kikin1 » čtv lis 19, 2009 17:53

NaTuRal, jestli neni problem, ze jsi si neprecetl puvodni otazku, pisu zda to umi HD2, ze to umi HD uz vim , ale ja to chci vedet nez bych to koupil, jelikoz je to pro mne podstatne a po koupi zjistit , ze to nejede by mi docela vadilo, to co jsi dal odkaz pouzivam na HD :), ale i tak diky i kdyz jsi moc nepomohl :)

vendaf
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv led 15, 2009 13:39
Zařízení: HTC TOUCH HD2

Nahravani hovoru

Příspěvek od vendaf » ned lis 22, 2009 2:20

Mám HD2 4 dny a už bych o jeho různých chybách mohl napsat samostatnou recenzi. Ale to do tohoto vlákna nepatří. Takže k nahrávání hovorů: Na HD fungovalo nahrání protistrany až po dodatečné instalaci opravného softu. Na HD2 nahrávání nefunguje stejně jako tomu bylo u předchozího modelu-protistranu lze slyšet jen velmi slabě. Zkoušel jsem nainstalovat soft pro HD, ale změna se logicky nekoná (používám VITO). Takže musíme počkat, až někdo něco vymyslí. Jinak HD2 byl jeden z mých dalších životních omylů :cry:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nahravani hovoru

Příspěvek od htcjirka » ned lis 22, 2009 18:36

Nahrávání hovorů jsem na THD2 testoval a funguje vyborně a s perfektni zvukovou kvalitou protistrany pri pouziti originalniho programu od HTC.

mvp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: pát úno 09, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

Nahravani hovoru

Příspěvek od mvp » ned lis 22, 2009 19:19

Nahravani nefunguje , zvuk neni presmerovan hw ale snima se pouze vystup , odposlech , takze je to k nepouziti . V pripade pouziti BT handsfree protistrana neexistuje - takze v tuto chvili je tahle funkce nedostupna .

Pouze pri hlasitem odposlechu se jakztakz neco vyloudi , ale to je pro praxi nesmysl .....

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nahravani hovoru

Příspěvek od htcjirka » ned lis 22, 2009 19:23

Funguje perfektne po pouziti tohoto cabiku HTC Qiling In Call Recorder pro wm6.5 ke stazeni zde http://htcpedia.com/forum/showthread.php?p=28514" onclick="window.open(this.href);return false; Soucasne ho pouzivam i na TP2
Jeste upresnuji ac by to nemelo mit vliv,nepouzivam vubec cestinu a to ani v HTC Sense.

Prikladam nahravku z HD2
Přílohy
ICR-091122-193038.rar
(33.35 KiB) Staženo 212 x

mvp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: pát úno 09, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

Nahravani hovoru

Příspěvek od mvp » ned lis 22, 2009 20:03

No,az to nekde rozbehnete tak dejte vedet , me se to nepovedlo :-D

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nahravani hovoru

Příspěvek od Lutri » ned lis 22, 2009 22:13

Jirko, prosím, nemohl by jsi ten cab se hodit ke stažení. Mě se totiž nedaří dostat na stránku z tvého odkazu :-( Předem moc díky!!!

Kikin1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 15, 2009 21:58
Zařízení: HTC HD

Nahravani hovoru

Příspěvek od Kikin1 » úte lis 24, 2009 23:33

Lutri, nemuzes zkusit toto

Kód: Vybrat vše

www.kikin.info/soft/acr.zip
zda to nepomuze ? Dik za pripadne info

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nahravani hovoru

Příspěvek od htcjirka » stř lis 25, 2009 19:39

Jirko, prosím, nemohl by jsi ten cab se hodit ke stažení. Mě se totiž nedaří dostat na stránku z tvého odkazu Předem moc díky!!!
Uz jsem tu i s cabem,mam toho ted hodne.Naistalovat cab a upravit registry tak jak je doplneno níže.
Přílohy
HTC Qilin In Call Recorder WM6.5.rar
(260.58 KiB) Staženo 372 x

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nahravani hovoru

Příspěvek od Lutri » stř lis 25, 2009 20:44

Kikin1: dík za cab, ale ještě jsem nezkoušel, ale jak... dám vědět ;)

htcjirka: též díky, ale asi je opravdu potřeba upravit něco dalšího, protože to zatím nemaká. :( Prosím poraď mi, co upravit. Předem díííík!

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nahravani hovoru

Příspěvek od htcjirka » stř lis 25, 2009 20:54

Ano,potreba jeste zasah do registru,vydrz,doplnim to az se rozpomenu.

EDIT: Doplněno níže

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nahravani hovoru

Příspěvek od dvzd » čtv lis 26, 2009 17:35

A není ten zásah do registru stejný jako u HáDéčka?
http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=75
Defakto ho udělá i jeden z těch CABů odtud:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493118

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nahravani hovoru

Příspěvek od Lutri » pát lis 27, 2009 8:47

dvzd: dík za pomoc, ale asi to není to pravé, jelikož ty položky v registrech nejsou :cry: škoda, že htcjirka trpí sklerózou :-D , ale snad si vzpomene. Jen musíme: "Kdo si počká,ten se dočká" :tlem:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nahravani hovoru

Příspěvek od htcjirka » sob lis 28, 2009 17:41

Po instalaci cabiku zajit do registru

Hkey_Local_Machine - Software - HTC - PHONE

EnableICR dat hodnotu 1

restart

Po te uz v dialeru po spojeni hovoru se objevi po rozbaleni menu polozka Start Recording
Dale si jeste muzete vytahnout ze slozky Windows zastupce ICR.lnk

Nahráváni funguje jak jsem jiz psal na WWE rom(bez češtiny) 1.43.405.1

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 hostů