Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Mender
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon říj 18, 2010 11:15
Zařízení: HTC HD2

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Mender » úte pro 14, 2010 8:57

Ahoj,

možná to tu už někde bylo - ale opravdu se dá iGo použít pouze s originální SD kartou? Nejde to nějak obejít a nainstalovat na mou 16GB kartu - přiznám se že přehazovat neustále kartu by mě asi nebavilo.


Díky

Veith
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte pro 14, 2010 22:50
Zařízení: HTC

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Veith » úte pro 14, 2010 22:57

Zdravím, existuje na HTC HD2 navigace co dokaže navádět přesně na adresu a a čislo baráku?
Dá se stahnout nebo se musi koupit?Zkusenost mam jen s obycejnou navigaci ktery mi ukaze zacatek a konec hledany ulice a i to vetsinou s tezi :D pootrebuju na pomoc pri rozvazeni balicku (brigada) neco presnejsiho.Drazsi navigace do auta to prej zvladaj tak by mohl i mobil ne?Kolik takovy mapy stoji jestli se musi kupovat?A musi se kupovat nejak rocne nebo jak?
Nokie nabizi Ovi mapy zdarma k mobilum dozivotne.Mate nekdo zkusenost?Umi navadet na čísla baraku?Pokud jo pujdu do N8 ale HD2 se mi zamlouva o hodne vic diky displeji.
Omlouvam se za to rozepsani, ale nemam cas procitat cely forum a nevyznam se v tehle vymozenostech moc dneska uz :)
Vsem dekuju za pomoc a rady... :grin:

Franky52
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv pro 17, 2009 22:37
Zařízení: HTC HD2

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Franky52 » stř pro 15, 2010 16:44

Ano, ptát se a odpovídat, toť poslání fóra. Leč být líný a nenastudovat si základy, když něco potřebuji, toť výsledek současnosti. Navádění na čísla závisí na mapových podkladech a zvládá to každý lepší navigační SW. Velká města nejsou problém, horší je to v menších a vesnicích. Třeba IGO 8 zvládá i malé vesničky.

b4ckJam
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 27, 2010 18:41
Zařízení: htc HD2

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od b4ckJam » pon led 03, 2011 20:59

rad by som sa opytal neviem nevsimol som si mozno som prehliadol ci to tu nikto riesil ale chcem sa opytat mam iGO8 (ver 8.3.4...)a v podstate mam taky poblem ze mi nedokaze najst primac GPS...neviem ci som ja nieco nikde vypol alebo preco lebo do istej doby to fungovalo..dakujem

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Mira96 » úte led 04, 2011 16:52

Vyzkoušej nastavení GPS portu pro programy, mělo by být COM4 a nebo si pořiď si iGo Primo 8.5.11.168090, vybavené Gurjon skinem, neznám dokonalejší navigaci.

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od TomasSX1 » čtv led 13, 2011 16:23

Mohli by ste mi prosim prezradit ktora je posledne (aktualne) iGO ktore chodi na HD2ke?

momentalne pouzivam iGO 8.3.4.142975 s mapami z 2009...su uz aj novsie mapy?

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Libunda » čtv led 13, 2011 17:16

Ano, jsou jak novější mapy 2010, tak i novější software. Například iGo Primo je verze 8.5....

Drakos
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát led 21, 2011 4:16
Zařízení: HTC HD2

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Drakos » pát led 21, 2011 4:24

Zdravim.Jsem tady novacek.Co jsem dostal k vanocum svuj HTC HD2,tak smejdim vsude kde se da.Pochopitelne jsem si do nej vsunul mimo spousty jinych i navigaci Garmin mobile Xt v 50020w.Vcera.Slape skvele,plynule a presne.Dokonce uvazuji,ze Garminem nahradim svou "pevnou" GPS Nextar.Jeste si ji soupnu do buildu Androida a pak mne bude zajimat da li se vmisit do Autopanelu a jak.Nevite to nekdo?

-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 22, 2011 23:18) --

Tak jsem zjistil,ze Garmin pro Android zatim pravdepodobne neni.A tak jsem hledal pro Androida jinou navigaci a dosel k iGO8.Stahl a po dvou dnech instalaci a "ozivovani" a hledani US map (jelikoz ziji v USA) jsem to zacal vzdavat.Vse jen "po registraci".No a na konci toho druheho dne mi pri zkoumani tech souboru v iGO8 doslo,ze vse potrebne a pritom legalne nabyte mam ve sve "pevne" GPS NEXTAR.Stacilo jen vse potrebne a pravidelne updatovane (map,POI a dalsi) nakopirovat z GPS do mobilu do dane slozky iGO8 :-) Zadrhel mam zatim jen v tom,ze jsem to soupl opet do WM a ne Androida.Zitra to provedu v nem.No ale zkusim to s novejsi verzi.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů