Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
lnadeb
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte pro 02, 2008 17:44
Zařízení: HTC Touch HD

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od lnadeb » sob lis 07, 2009 10:11

Zdravím přítomné,
jelikož většina lidí, kteří si pořídí nebo uvažují o koupi HTC HD 2 budou na zařízení současně používat navigační program Igo 8, bylo by dobré mít téma s postřehy, rady a návody k této navigaci.

Otázka tedy zní
- měl někdo už možnost vyzkoušet Igo 8 na HTC HD 2? Zajímalo by mě jaká je funkčnost, zda je nutné opravovat něco v registrech kvůli velikosti zobrazení atd.?
Kdo již měl možnost vyzkoušet na HTC HD 2 navigaci ať už Igo 8 nebo TomTom atd., pište zde prosím své postřehy a rady...

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 993
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Radek Hulán » pon lis 09, 2009 14:51

Otestoval jsem iGo 8, SmartMaps a Garmin Mobile XT a fungují perfektně. Předpokládám, že poběží i TomTom. Fix GPS je rychlý a GPS je velice citlivá (jako na HD). A-GPS povoleno.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Milan Pištělka » pon lis 09, 2009 20:55

To je tedy zajímavé, na všech dosavadních modelech muselo být A-GPS vypnuto, aby GPSka fungovala.
Jak rychle jede GarminXT? Na HDčku to je bída a utrpení.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 993
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Radek Hulán » pon lis 09, 2009 20:58

Garmin je skvěle použitelný. 1GHz Snapdragon je znát.

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od milennium » úte lis 10, 2009 15:45

NAVIGON 7 funguje taky naprosto skvěle.

Renda
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 07, 2009 17:12
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Beroun

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Renda » úte lis 10, 2009 23:54

Test:TomTom Co Pilot http://www.youtube.com/watch?v=xHB_8_4cBw4" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (stř lis 11, 2009 0:37) --

Další test GPS: http://translate.google.cz/translate?hl ... start%3D30" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od flatliners » úte lis 17, 2009 9:33

jakou verzi iGO používáte?verze co sem měl na HD nechodí,ať přepisuju sys nebo kopíruju správnej skin pořád hází Failed to open file:ui_igo8/240_400/main_scheme.ui exiting aplication..

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Milan Pištělka » úte lis 17, 2009 10:08

to flatliners>
HD2 sice ještě nemám (až zítra), ale mám za to, že z HDčka stačí přendat kartu do HD2 a iGO8 musí fungovat. Ale spouštět z karty. Nedělat instalaci do stroje. Mám verzi 8.3.4.102680 a skin GJ6.9.1 mod Lakva&Tomsoft.

jiribar
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát lis 13, 2009 9:28
Zařízení: HTC HD2

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od jiribar » úte lis 17, 2009 14:30

Na HD2 mám nainstalovanou iGO 8.3.4 - po drobné úpravě funguje skvěle, ale zabírá pouze cca 80 % displeje. Nevíte někdo jak to roztáhnout přes celý displej. Díky

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Milan Pištělka » úte lis 17, 2009 15:10

to jiribar:
Na těchto stránkách se dá najít spoustu odpovědí k iGO8.
Zkuste můj soubor sys.txt, který dávám do přílohy. Na mém HDčku funguje přes celou obrazovku.
SYS.TXT
(4 KiB) Staženo 2362 x

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od flatliners » úte lis 17, 2009 17:41

já mam sys jinak,tak zkus ten
Přílohy
SYS.TXT
(295 bajtů) Staženo 1772 x

Kikin1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 15, 2009 21:58
Zařízení: HTC HD

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Kikin1 » úte lis 17, 2009 17:51

Pokud mas IGO nainstalovane , tak ten SYS musis zmenit nejen na karte , ale i v telefonu

Vlasta_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř úno 18, 2009 22:58
Zařízení: HTC HD2

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Vlasta_CZ » stř lis 18, 2009 23:38

to flatliners:
prima sys.txt - vyborne funguje, dobra prace, diky Ti

lnadeb
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte pro 02, 2008 17:44
Zařízení: HTC Touch HD

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od lnadeb » čtv lis 19, 2009 17:58

Zdravím, tak pokud někdo zkoušel Mobile Navigator 7 možná se setkal s tímhle:

Obrázek

Nejde tam vidět přes ty černý rámečky šipka aktuální polohy... A vůbec ty černý rámečky s informacemi jsou nějaké divné... Na dřívějším PDA to vypadalo mnohem lépe... Navíc mi to přijde poměrně dost oddálené ten náhled na trať... Nemá někdo řešení či nápad čím by to mohlo být způsobené?

Jinak vypadat by to mělo nějak takhle, jak mi ukázal "kolega":

Obrázek

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od htcjirka » čtv lis 19, 2009 18:15

Podle tech kostrbatych ikonek vypada ze nemas Mobile Navigator 7 verzi pro rozliseni WVGA

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 993
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od Radek Hulán » pát lis 20, 2009 21:53

Dal jsem na blog recenzi CoPilotu (co je nativně na HD2):
http://myego.cz/item/copilot-live-8-pov ... -i-android" onclick="window.open(this.href);return false;

rkloky
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned lis 22, 2009 20:15
Zařízení: HTC HD2

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od rkloky » ned lis 22, 2009 20:18

Zdravím,
mám na HD2 nainstalovaného garmina. Chtěl jsem se zeptat, zda je normální, že se mi po otočení telefonu o 90° neotočí obraz navigace. Díky

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od htcjirka » ned lis 22, 2009 20:22

Ano je to normalni,musis si garmina pridat do White Listu v Gsenzoru jelikoz je to aplikace dalsi strany.

rkloky
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned lis 22, 2009 20:15
Zařízení: HTC HD2

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od rkloky » ned lis 22, 2009 21:38

A prosím tě, a kde to najdu. děkuji

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)

Příspěvek od BADMOPAR » ned lis 22, 2009 22:23

Než sem si koupil HD2,tak sem si myslel,že s tim elektronickým kompasem bude při výpadku signálu GPS umět spolupracovat nějaká navigace.Zajímalo by mě,jestli o nějaký nevíte?

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 12 hostů