Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Vitezslav2 » sob říj 02, 2010 19:21

Chtěl bych se zeptat,jak je to se sklíčkem fotoaparátu.Je náchylné na poškrábání?Je dobrý na něj dát třeba fólii?Díky za informaci.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od htcjirka » sob říj 02, 2010 19:23

U HD2 sklicko nachylne na poskrabani urcite neni.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Vitezslav2 » ned říj 03, 2010 13:10

Dá se nějak změnit ten tón,který doprovázá na HD2 třeba hlášku s Errorem,nebo co doprovází potvrzení o vypnutí přístroje atd.?Děkuji.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mike-biker » ned říj 03, 2010 14:44

Dá, ale jen v ROM editoru. Tzn. nahrát si vlastní ROM. Jinak je ještě snad možnost tyto zvuky v kořenovém adresáři Windows přepsat vlastními. Toto pochopitelně zmizí při HR.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Vitezslav2 » ned říj 03, 2010 16:06

To uz mne napadlo,ale asi by dalo práci tam ten zvuk najít.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mike-biker » ned říj 03, 2010 23:22

Přesně tak, stejnou práci jako nám. ;-)

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Vitezslav2 » pon říj 04, 2010 10:40

Nechtěl jsem aby někdo hledal za mě.Jen jsem chtěl nasměrovat,pokud by někdo věděl jednodušší postup.Vůbec nevím kde hledat.Jestli přímo v rotu Windows.Je problém,když ani nevím jak se ten tón jmenuje. :-(

Degi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 11, 2010 8:12
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Degi » čtv lis 11, 2010 8:22

Dobrý den, chci se zeptat, kde se dají vypnout zvuky při vytáčení volaného čísla, při psaní sms mi to nedělá ale točí mě zvuky při zadávání čísel před hovorem. a nikde v nastavení to nemohu najít. Předchůdce HTC Diamond 2 to taky nedělal. Děkuji

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Mezek » čtv lis 11, 2010 8:38

Start -> Nastavení -> vpravo dole Nabídka -> Nastavení -> Osobní -> Telefon -> Klávesnice -> Off

Obrázek
Trochu je to schované hluboko v systému.

Degi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 11, 2010 8:12
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Degi » čtv lis 11, 2010 9:40

:D Dík, TAk velikej displej to má a já jsem tak slepej. :D
Dík

mynorej
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon črc 26, 2010 16:32
Zařízení: HTC HD2, SAMSUNG TABLET 8.9,
Bydliště: Zlin

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mynorej » úte pro 07, 2010 3:33

Zdravím,
trápím se s IGO8, kterou jsem v poho nainstaloval. Na co ovšem nemůžu přijít, proč je na 1/2 displeje. :roll:
Díky za radu.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Libunda » úte pro 07, 2010 8:29

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... =+navigace" onclick="window.open(this.href);return false;

mynorej
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon črc 26, 2010 16:32
Zařízení: HTC HD2, SAMSUNG TABLET 8.9,
Bydliště: Zlin

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mynorej » úte pro 07, 2010 11:41

už to šlape. :tlem: Díky za to. :wink:

brutulus
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: čtv kvě 21, 2009 9:54
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od brutulus » pát led 14, 2011 10:50

Ahojte. S HD2 jsem velmi spokojený, ale hodně mě vadí jedna věc - že neumí přehrávat videa (flash) na webu. Docela mě irituje, že aspoň neotevře vestavěný přehrávač yuotube když kliknu na odkaz na webu. Myslíte si, že tento nedostatek by vyřešil přechod na Android ? Existuje už nějaká plně fukční verze Andrioda v češtině kde vše funguje na 100 % ? Pokud by tam půlka věcí nejela a telefon byl kvůli tomu ještě nestabilní tak je to pro mě naprosto o ničem. Mám oficiální ROM 1.66 a nikdy jsem nic neoficiálního nezkoušel. Děkuji moc aspoň za nějaké nakopnutí jestli to má smysl řešit a začít tady pročítat ty spousty informací o Androidu.

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od icepoint » pát led 14, 2011 11:18

Zdravim,nechci zakladat nove tema,takze-mam ofic.ROM 3.14 bez CZ sunnysoft,angl.system.Na vsech predchozich jen ofic.ROM s cz i bez jsem nikdy nemel problem s sms jako nekteri nestastnici,ani bez hotfixu.Nyni na posl.ROM mam.Nemam v tel.zadny hotfix,neb ty stare na sms mi nesly tusim nainstalovat.Dela to jen v cizine na 3G siti,naposled vcera Italie,minule Madarsko a Polsko.Ale ne vzdy.Tel.neodesle sms,vyskoci chybova hlaska,zkousi to znova a pak napise-nevim presne :unable sent message retrying attemping multiple error....cosi,nejak takto.Vetsinou,ale taky ne vzdy pomohlo v nastaveni-phone-band ,zmenit volby auto na gsm a zrusit 3G sit.Dela to nekomu? Pouzivate na posl.ofic.ROM nejaky hotfix na sms,jaky,diky moc?

leliky
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 16, 2009 7:28
Zařízení: Nokia 6300

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od leliky » pát črc 22, 2011 21:10

Ahojte, dnes jsem si nainstaloval novou ROMku, ale při instalování češtiny (obojí staženo ze stránek Sunnysoftu) mi to hodí chybu "Package version is not larger than the one in your device". Ne že by angličtina bylo velikým problémem, ale čeština je pohodlnější. Nevíte někdo prosím co s tím? Děkuji :)

baron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pon říj 13, 2008 20:46
Zařízení: HTC Touch Cruise
Bydliště: Česká Lípa

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od baron » sob črc 23, 2011 20:05

Tuto chybu čeština od Sunynsoftu na některých PC při pokusu o instalaci z nějakého důvodu zahlásí - také jsem to svého času řešil. Doporučuji nainstalovat na jiným PC.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů