Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
M.O.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 21, 2009 18:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od M.O. » sob lis 21, 2009 18:57

Povedlo se mi nějakým způsobem skrýt stav baterie v horním baru. Jak je můžu opět zviditelnit?

Druhý problém se týká tapety. Ze začátku se mi tapeta z "Dnes" zobrazovala i na kartách Sms, mailů, počasí, nastavení atd., ale teď se mi tapeta zobrazí pouze na Dnes a na ostatních kartách je černé pozadí. Setkali ste se s tím jž někdo?

Uživatelský avatar
tomulinek
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř srp 19, 2009 15:23
Zařízení: Galaxy S3, Transformer, Xoom 3G

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od tomulinek » sob lis 21, 2009 19:13

V několika zdejších fórech k HTC HD2 se řeší stále dokola – znovu a pořád – ty samé dotazy (jak zobrazit zadání jména vlastníka, kde najdu task manažera ad.).

Pro všechny tápající – podívejte se napřed sem (desítky užitečných tipů):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638

Medvecki1
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob lis 21, 2009 23:08
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Medvecki1 » sob lis 21, 2009 23:12

AHojte vie HTC HD2 videohovory?
Dakujem

Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pát zář 18, 2009 16:40
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Mauik » sob lis 21, 2009 23:13

HD2 nema prednu VGA kameru, takze videohovory sa nekonaju

mirekp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pon lis 16, 2009 18:11
Zařízení: HTC HD2 dříve nokia

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mirekp » sob lis 21, 2009 23:43

chtěl bych využívat v telefonu skype jako v počítači, ale když jsem si to chtěl nainstalovat do hd2, tak hláška, že to nepodporuje. je to tím, že hd2 má wm 6.5?

Medvecki1
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob lis 21, 2009 23:08
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Medvecki1 » sob lis 21, 2009 23:49

Presne a keby som chcel využívat skyoe aj video hovorom je to tiež nemožne??? Ak ano tak toto nie je telefon pre modernu dobu a je si myslim potom dost pozadu.

Uživatelský avatar
permar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 135
Registrován: ned pro 30, 2007 10:08
Zařízení: SGS 5
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od permar » ned lis 22, 2009 12:21

mirekp píše:chtěl bych využívat v telefonu skype jako v počítači, ale když jsem si to chtěl nainstalovat do hd2, tak hláška, že to nepodporuje. je to tím, že hd2 má wm 6.5?
Já mám ve svém Asusu P835 také verzi WM 6.5 a Skype mi bez problémů funguje, verze 3.0.0.256 ,zde máš odkaz tak vyzkoušej.....
http://stahovat.okamzite.eu/news.php?readmore=762

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od fido_cz » ned lis 22, 2009 13:03

http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1258114331" onclick="window.open(this.href);return false;

Tenhle si nainstaluj a pak tam budes mit stejne volby jako na 6.1 (tedy i zavreni pouhym tapnutim)

mirekp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pon lis 16, 2009 18:11
Zařízení: HTC HD2 dříve nokia

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mirekp » ned lis 22, 2009 18:23

to moudina: díky za radu, ale na stránkách skypu jsem nenašel možnost zadat tel. číslo. ale již jsem to vyřešil jinak, jelikož mi zde poradili že exe soubory se spouštějí v počítači a ne v hd2. a pak to fungovalo.

Uživatelský avatar
cmoudina
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř lis 11, 2009 19:25
Zařízení: Lumia 950 XL
Bydliště: Světce u Kardašovy Řečice

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od cmoudina » pon lis 23, 2009 20:07

mirekp píše:to moudina: díky za radu, ale na stránkách skypu jsem nenašel možnost zadat tel. číslo. ale již jsem to vyřešil jinak, jelikož mi zde poradili že exe soubory se spouštějí v počítači a ne v hd2. a pak to fungovalo.
fajn, já postupoval dle stránky:

http://www.skype.com/mobile/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od BADMOPAR » stř lis 25, 2009 15:20

Rád bych se taky zeptal na pár věcí.Mám HD2 asi tejden a přešel sem z TyTN s WM5.

Jak je to s otáčením displeje?Otáčí se vám celej HTC Sense,nebo jenom některý programy?Mě se třeba neotáčí nastavení,nebo today. Otáčí se pouze do leva,nebo na obě strany?

Na svým původním telefonu sem používal na úpravu taskbaru Wisbar Adv.,ale tady nějak nefunguje.Dokáže sice některý položky skrejt např.sílu signálu a jiný zobrazit, např.hodiny,nebo datum,ale už se mi nepodařilo přiřadit k nim vlastní funkce.

Přemapovat HW tlačítka nejde vůbec?

Jak se nastavuje RSS čtečka?Hledal sem i v Googlu,ale o nastavení kapesních verzí sem nenašel nic,co by mi pomohlo.Vždycky, když zadám nějaký heslo,tak se mi objeví hláška,že došlo k chybě.

Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Frydex » čtv lis 26, 2009 17:16

Ví někdo kam nahrát soubor pro vyzvánění budíku a v jakém formátu, aby se mi objevil v nastavení origo budíku ??

Vlasta_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř úno 18, 2009 22:58
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Vlasta_CZ » čtv lis 26, 2009 20:19

Do slozky Windows a format mam *.wav.
Potom se nabizi jako zvoneni u budiku...

copito
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát lis 27, 2009 18:01
Zařízení: htc diamond touch 2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od copito » pát lis 27, 2009 18:14

Dobry den,nezhasne mi display u hd2 kdyz telefonuju,nasel jsem prispevky jak udelat aby zustal svitit pri hovoru jenomze me to takhle silne nevyhovuje,muzete prosim poradit jak to nastavit?....predem dekuji

mvp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: pát úno 09, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mvp » sob lis 28, 2009 13:25

S PDA pocitac delat nemusim ON TO JE POCITAC ..... v tom je jeho plus oproti hloupym telefonum . Na to je primarne uzpusobovane uz od prvopocatku PDA , pozdeji se ke klasickemu PDA pridruzily telefonni funkce . ze ty s tim pracovat neumis , nechces , nepotrebujes neznamena ze to je nepotrebna nebo neuzitecna funkce - bohuzel se tyhle zarizeni zacinaji vybavovat a uzpusobovat uzivatelum jako jsi ty , tedy telefon , obrazky , hry ......
Co se tyce "kostky" v Samsungu , ci touchwiz atd. , je to stejne neuzitecne jako TF3D nebo Sense v HTC - treba HD2 ... je to pouze tah urceny pro masove rozsireni pro uzivatele kteri neumeji vyuzivat a pouzivat klasicke zarizeni s klasickou strukturou , ktera sice neni tak "libiva" a efektni ale je udesne "neefektivni" jenze to jednodussim uzivatelum nevadi . Zase jsem u toho co jsem psal vyse , timhle se ovsem likviduje (v pripade HD2) nebo komplikuje vyuziti moznosti pristroje - nutnosti je pak vyhazeni vsech blikavych , spoluzacky ohromujicich efektu a vycisteni ROM od vsech zdrzujicich zbytecnosti . Pak je zase stroj pouzitelny i pro praci .... to samozrejme nevyuzije a neumi vyuzit kazdy , ze .... Kdyby jsi se dopracoval dale , treba u Omnie 2 , yvhodil ty kraviny co tam Samsung pro uzivatele jako jsi ty musel nacpat aby se k tehle sorte zakazniku dostal tak by jsi zjstil jak rychle a ovladatelne to zarizeni je a az by jsi se to naucil vyuzit a pracovat s tim tak by jsi se dopracoval i k tomu ze HD2 je pro praci nepouzitelne zarizeni .... je to vyborne a sympaticke zarizeni - prehrava video , hry , prohlidnes si fotky , dostanes se s tim na web (ac prochazeni odkazy atd. je dost bidne diky kapacitnimu display , stejne jako vse kde je treba presnost) , je tam dobra navigace , respektive povedeny gps chip , ale tim uz vypocet vlastnosti temer konci , telefonni funkce jsou samozrejme diky rozmerum pomerne nepohodlne ... takze s tohohle vyplyva pro jake spektrum zakazniku je pristroj diky kapacitnimu display smerovan ... :-D
Proste plati : Samsung lze vyuzit i pro praci , HD2 velice omezene , v dulezitych disciplinach vubec .... Co se tyce rychlosti .. kdyz se prestanes zabyvat tocenim kostky v Samsungu a dojimanim se animacemi v Sense .. prijdes na veci ktere ti v tuhle chvili pripadaji neuveritelne :-D
Tim nechci rict ze HD2 je spatne a Omnia 2 nejlepsi , sam jeste nevim co si necham , v soucasnosti si zkousim zvykat na to ze proste nektere veci delat na telefonu proste NEMOHU a zjistuji jestli se s tim smirim , HD2 je dost sympaticka i kdyz je to neuveritelne neohrabana cihla :-) V pripade funkcniho stylusu , presneho , bych asi mel jasno (nejenom asi ja :-D) ale to v tuhle chvili nehrozi

martinf
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: stř lis 11, 2009 22:23
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od martinf » sob lis 28, 2009 14:04

Jen pro info, pred HD2 jsem mel 3 PDA, takze vim, k cemu to zarizeni slouzi. Asi se shodneme, ze kazdy to muze pouzivat trochu jinak. Ty zminujes funce, ktere ja vubec nepouzivam. Fotky- pouze zobrazit ty co si nafotim zrcadlovkou, hry tu nemam zadne. Vykresy z CADu bych tu ani neotevrel. To co potrebuju, je zobrazit manulal v PDF, DOC, nabidku v excelu, synchronizivat postu apod. Multimedialní funkce jsou spis navic. Libi se mi obrovsky displej, ktery vyuziju pri online dohledu na management farmy serveru. Ovladani prsty mi nevadi. Po 3 dnech si zvyknes a i psani na klavesnici neni takovy problem.
Co se tyce ruznych uprav, jsem ochoten si dohrat uzitecny SW, ale uz vubec si nemin hrat s nejakym ladenim ROM. Na to fakt nemam cas ani chut. To radsi vyrazim do hor neco poradneho nafotit.
Když jsem ty same aplikace a funcionalitu zkoušel na Omnii II, bylo to pomalejší a znovu říkám, nehodlám dělat nějaký tunning. Od toho si kupuju výkonný stroj.
P.S. Sense mám vypnuté od začátku :-)
Klidně tu diskusi ukončim, nemíním tu obhajovat svůj názor. Pro mě je Omnia II zklamáním.

Uživatelský avatar
darius
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned lis 15, 2009 19:00
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od darius » ned lis 29, 2009 11:50

Prosim Vas , poradi mi niekto , ako dosiahnem to aby mi emailova aplikacia s uctom na gmaili stiahla vsetky spravy ? lebo mi zobrazuje len cca dve posledne . Ak by niekto mohol nech napise presnu cestu sko to dosiahnut , bol by som vdacny .. Dakujem :-(

Dusheyn
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát lis 27, 2009 11:35
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Trnava

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Dusheyn » ned lis 29, 2009 12:04

treba si dat nastavenia emailu a tam sa daju nastavit ako stare maily sa maju nacitavat a aj obmedzenia velkosti mailov a podobne.

EDIT: treba ist do menu potom mail oznacit vytvoreny ucet a upravit. presne to teraz popisat nemozem lebo som daval tovarenske nastavenia

Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Frydex » úte pro 08, 2009 17:04

Může mi někdo říct, proč když odbouchnu příchozí volání, červeným tlačítkem, tak se mi pak dotyčný objeví jako zmeškaný hovor ? To mi leze na nervy... dá se to nějak upravit, zrušit ?

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od BADMOPAR » úte pro 08, 2009 21:23

Neni to bug,ale feature.WM takhle fungujou.Mně to lezlo na nervy tak před pěti lety,ale už sem se s tim naučil žít.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů