Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od marek_proksa » stř led 06, 2010 21:32

mam takovy maly dotaz....da se nekde nastavit příjem a/nebo odmítnutí hovoru pouze přes to šoupátko na displeji, aby to nešlo přijmout nebo odmítnou tlačítkama pod displejem? stává se mi když mi zvoní telefon a snažím se ho vybrat z pouzdra, original HTC co bylo k telefonu, tak často při tom zmačknu to nějake tlačitko a většinou odmítnu hovor...jde to teda nějak? :idea: díky...

noodles222
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon lis 16, 2009 22:05
Zařízení: omnia

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od noodles222 » stř led 06, 2010 21:36

Zdravm vas,

chcem sa opytat, kupil som HTC HD2 v O2 a mam tam 1.43 verziu rom.. stiahol som oficialnu 1,48 zo stranky HTC, Easter Europe. Ked som prvykrat zapol phone tak sa ma to klasicky opytalo aky jazyk chcem atd.. ak naflashujem 1,48 bude to to iste? teda budem si moct zvolit slovencinu?? diky moc

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od htcjirka » stř led 06, 2010 21:39

Ne,rom stazena primo ze stranky HTC je pouze WWE tedy Worlwide English.Lokalizacni balicek od sunnysoftu neobsahuje.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od hil » čtv led 07, 2010 0:29

Baterii už jsem nabíjel minimálně 8x a její výdrž mě stále zaráží :-( Za hodinu a půl se při podsvícení 20% vybije třeba i 1/3 baterie... Přijde mi to opravdu jako kdyby bylo s baterkou něco špatně..
Hodně žere wifi a gps....

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od slawski » čtv led 07, 2010 6:01

:tlem: Zajima me jak setrite baterii? U nokii jsem to resil 2ou baterii. Ale vyuzival jsem to ho jen ze zacatku, casem jsem si zvykl na denni nabieni. Ta druha je vetsinou nevvyuzita.
Moje reseni
1.vypinam telefon (zapinam jen kdyz jsem mimo dosah Free Wifi a chci na net)
2.mam druhy tel jen na telefonovani :oops:

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od hil » čtv led 07, 2010 6:14

Já to řeším autonabíječkou, a nabíjím kdykoliv to jde (a vzpomenu si :-) ). LiONky jsou na to právě dělaný.

Peter TAGTGREN
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pát pro 11, 2009 16:29
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Peter TAGTGREN » čtv led 07, 2010 7:34

Nazdar,
existuje aplikacia ktora dokaze automaticky menit profil? Tj, ze povedzme o 23:00 sa telefon prehodi ma tichy rezim a rano o 7:00 na normal.
Vdaka.

ondraV
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: úte pro 01, 2009 15:12
Zařízení: Nokia Lumia 920

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od ondraV » čtv led 07, 2010 8:30

takových aplikací existuje několik, z těch nejznámějších SBSH PhoneWeaver 2, Spb Phone Suite, já používám G-profile a spokojenost...

Peter TAGTGREN
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pát pro 11, 2009 16:29
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Peter TAGTGREN » čtv led 07, 2010 9:03

ondraV
takových aplikací existuje několik, z těch nejznámějších SBSH PhoneWeaver 2, Spb Phone Suite, já používám G-profile a spokojenost...
Vdaka za odpoved

noodles222
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon lis 16, 2009 22:05
Zařízení: omnia

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od noodles222 » čtv led 07, 2010 10:02

htcjirka: takze ako by sa to dalo spravit aby som mal 1,48 romku a slovencinu?? treba doinstalovat ten lokalizacny balicek alebo stiahnut uplne inu romku od sunnysoftu?

doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od doctorf » čtv led 07, 2010 21:52

Zdravím,
proč při přehrávání mp3 v defaultním přehrávači není slyšet žádný zvuk, ale přehrávač "se tváří", že přehrává.
Přijal jsem třeba mp3 přes bluethooth, uložil na kartu a žádný zvuk při přehrávání neslyším.
Možná primitivní otázka.... :???:

Děkuji moc.

jozef.79
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv pro 31, 2009 14:39
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: SK - BJ
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od jozef.79 » čtv led 07, 2010 21:58

jednoducho vyskúšaj iný súbor spustiť, môžno že maš blbu mp3ku , vylučuj chyby postupne od nulovej hlasitosti :) skus pripojiť sluchadlá napr.

Uživatelský avatar
Choze
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř pro 16, 2009 11:05
Zařízení: HTC S710 VOX, HTC HD2 LEO

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Choze » pát led 08, 2010 9:08

hil píše:
Baterii už jsem nabíjel minimálně 8x a její výdrž mě stále zaráží :-( Za hodinu a půl se při podsvícení 20% vybije třeba i 1/3 baterie... Přijde mi to opravdu jako kdyby bylo s baterkou něco špatně..
Hodně žere wifi a gps....
Večer jsem nabil na 100% (22.00 hod.) potom jsem zkontroloval, zda jsou vypnuté všechny aplikace, WiFi, BT atd. a pro jistotu přepnul do rež. letadlo. Poté jsem se telefonu ani nedotkl. Ráno v 7.00 bylo 86%!!! :evil: Telefon mám 14 dní a nabíjím pokaždé na 100% a ne dříve než 20%. Nabíjel jsem již min. 12x => formátování by už nemělo hrát roli.
Co může být příčinou? ROM 1.48.479.1 Radio 2.05.51.05_2
Ještě zkusím upravit registry "Aktivace všech úprav pro úsporu energie"... uvidím, zda to pomůže a neuškodí někde jinde... :???:
Máte někdo jinou radu?

noodles222
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon lis 16, 2009 22:05
Zařízení: omnia

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od noodles222 » pát led 08, 2010 9:27

ked naflashujem official rom upgrade zo stranky HTC a chcem mat v telefone slovencinu, staci ak potom doinstalujem lokalizacny pack zo sunnysoftu?? mate s tym uz niekto skusenosti ci to funguje? dik

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od htcjirka » pát led 08, 2010 9:41

Zde si stahni rom + lokalizacni balicek

http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od dark_hood » pát led 08, 2010 10:00

k tomu vybijaniu. pouzivam rom-ku 1.1.2 od topixa a telefon mi v 3g sieti (kontrola emailu - jedno konto kazde 4 hodiny) "zozere" vecer (takych 10 hodin na neho nesahnem) 5-6%. bt, wifi, gps a pod. srandy su vypnute, len data connection je zapnute

jozef.79
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv pro 31, 2009 14:39
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: SK - BJ
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od jozef.79 » pát led 08, 2010 16:38

noodles222 píše:htcjirka: takze ako by sa to dalo spravit aby som mal 1,48 romku a slovencinu?? treba doinstalovat ten lokalizacny balicek alebo stiahnut uplne inu romku od sunnysoftu?
takze prave teraz sa mi podarilo lokalizovať 1.48fw do slovenčiny, pomocou updatu z http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false;, spočiatku to robilo problemy ale po dnešnom HR to ide , konečne.........

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od slawski » pát led 08, 2010 17:57

Večer jsem nabil na 100% (22.00 hod.) potom jsem zkontroloval, zda jsou vypnuté všechny aplikace, WiFi, BT atd. a pro jistotu přepnul do rež. letadlo. Poté jsem se telefonu ani nedotkl. Ráno v 7.00 bylo 86%!!! :evil: Telefon mám 14 dní a nabíjím pokaždé na 100% a ne dříve než 20%. Nabíjel jsem již min. 12x => formátování by už nemělo hrát roli.
Co může být příčinou? ROM 1.48.479.1 Radio 2.05.51.05_2
Ještě zkusím upravit registry "Aktivace všech úprav pro úsporu energie"... uvidím, zda to pomůže a neuškodí někde jinde... :???:
Máte někdo jinou radu?[/quote]

Choze:
:tlem: proto nabijim Baterii 2h pred odchdem do prace ikdyz si proto musim privstat. :oops:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od htcjirka » pát led 08, 2010 17:59

takze prave teraz sa mi podarilo lokalizovať 1.48fw do slovenčiny, pomocou updatu z http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false;, spočiatku to robilo problemy ale po dnešnom HR to ide , konečne.........
Mas ten odkaz jiz na predchozi strane tohoto topicu,kdyby jsi poradne cetl.

abcdef
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát lis 13, 2009 13:44
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od abcdef » pát led 08, 2010 18:00

abcdef píše:Mám dotaz, ked si chcem vytvit nové pripojenie v nastavení pripojenia, (net, mms,..) a kliknem na "nové" tak sa nič nestane, telefon dokonca trochu spomalí a nedá sa už dostat k tomu nastaveniu.. Ale, dalo sa upravit to preddefinovane pripojenie, tak net mi ide našřastie, ale aj tak neviem, prečo mi to nechce vytvorit to nové pripojenie.. mám SK lokalizáciu a romku 1.48.něco. ;)
Neviete niekto čo s tým ?

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 69 hostů