Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Milan Pištělka » úte dub 06, 2010 10:09

Ono jich zase až takové mraky nejsou. Tedy těch oficiálních.
Je třeba stáhnout poslední verzi 1.66 ze stránek SunnySoftu. Pokud trváte na češtině, je tam ke stažení také. Ale je lepší se obejít bez ní.
Na stránkách HTC toho moc není, jelikož české zastoupení HTC tady pracuje velmi špatně.

DarkLady
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 06, 2010 9:44
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od DarkLady » úte dub 06, 2010 10:24

hm, takže se to komplikuje. :-)

Stáhnu "Language Localization" nebo ten "Rom"?

Jestli to dobře chápu, tak "lokalizace" je to samé co "ROM", jen je to v češtině. Rozumím tomu správně?

Radši bych totiž češtinu... Přece jen je to můj první WM :oops:

DODATEK:

už chápu - nejdřív ROM a pak do něj lokalizaci ;)

Killingman
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř bře 10, 2010 12:52
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Killingman » úte dub 06, 2010 11:20

Jsem asi lamer, ale nejak jsem to nepochopil - existuje prosim neco co mi pri zvednuti prichoziho hovoru zhasne displej? Kdyz volam ja tak to displej zhasne hned, ale kdyz mam prichozi hovor tak mi to sviti a tvari ukoncuji hovor :-( Mam ofiko 1.66ROM s cestinou od SS. Moc diky za nakopnuti...

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od dark_hood » stř dub 07, 2010 22:25

kolko fotogragii sa vam zobrazuje v manile na zalozke photo?

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Libunda » čtv dub 08, 2010 7:40

V záložce Photo jedna ( ta pootočená), v podsložce Albums 12 celých + 3 půlky

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od slawski » sob dub 10, 2010 9:07

Ahoj jak nastavim vychozi prohlizec? Nap operu.
edit: přímo v Opeře v Settings > Advanced --> zaškrtnout "Set Opera as default browser" (Opera 9.7).

Uživatelský avatar
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: pon lis 30, 2009 10:11
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Bydliště: pod Blaníkem

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Majesty » sob dub 10, 2010 22:05

Kluci, může mi někdo polopaticky poradit, jak nastavit automatické překlápění displeje přes BSB Tweaks? Pokud jde překlápění celého telefonu nastavit. Chtěl bych to nastavit tak, aby šel telefon překlopit v podstatě kdekoliv, start, nastavení, home... a ať dělám co chci, pořád to neotáčí vůbec ničím, takže dělám všechno nějak špatně. Našel jsem někde postup s otevřením programu a potom zatřesením, ale nepochopil jsem, jak ten program spustím.
A ještě jedna věc, nastavil jsem si nedpojování wi-fi v režimu standby, ale nefunguje to. Po nastavení potvrdím uložení a následuje sr. Po sr když spustím BSB, tak je tam opět volba vypnutá?? Tak nevím kde dělám chyby...
Děkuji za každou radu.

Thalion
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř pro 16, 2009 13:27
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Thalion » ned dub 11, 2010 9:39

Omlouvám se, možná špatně hledám, ale potřeboval bych poradit. Chci si dát novou ROM a nejprve bych si chtěl vyzalohovat SMS. Je na to nějaký prográmek, nebo to jde i nějak jednodušeji? Děkuji za pomoc, nerad bych o ně přišel.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Mezek » ned dub 11, 2010 9:59


slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od slawski » ned dub 11, 2010 11:28

to Thalion
záloha SMS Microsoft My Phone,
je přímo v HD2 :lol:

Uživatelský avatar
Rados92
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: úte lis 03, 2009 16:26
Zařízení: Asus Padfone
Bydliště: Opava

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Rados92 » ned dub 11, 2010 12:58

Ahoj, chci poradit, hledal jsem výrazy přehrání, vodafone, t-mobile, nenašel jsem nic, co by se tomu podobalo. Slyšel jsem že t-mobile když od něj koupím HD2, tam má "neco" svého, sovtware, nebo co a že přehrání ROm, i když to HTC umožňuje, tak se ztráví záruka a jde to těžko dát do onoho základního nastavení. Vůbec nevím co by to mělo být a zde jsem nic nenašel, každým dnem si říkám, už jsem ho mohl mít a váhám z koupí, nevím jestli i vodafone má něco takového. Poraďte, kdo něco víte.

EDIT: Už jsem něco našel tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 52&start=0 Kdybych hledal další hodinku, našel bych to.


Edit by Admin

Martony
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv dub 08, 2010 15:45
Zařízení: HTC HD 2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Martony » ned dub 11, 2010 14:22

Zdravím potřebuji poradit z ničehož nic my zmizelo celé menu (start nabídka) je tam pouze ikona dnes.Když se podívám do windows/start menu/programs/... tak tam jsou všechny zástupci co byly dřív v menu.Díky za rady

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Scartty » ned dub 11, 2010 19:19

Ahoj, potřebuji první radu. Mám v HD2 anglickou verzi WM 6.5. Lze jí předělat na českou pomocí programů stažených ze stránek sunnysoftu ? Někde jsem četl že ano, jinde zase, že ne, tak bych rád konečnou odpověď, než něco podělám. A druhá důležitější část: Jelikož to bude moje jubilejní první přehrání ROM, tak bych rád věděl jak to udělat, když mám instalovanou navigaci IGo8, aby mi tam i po přehrání zůstala. Děkuju za odpovědi, cítím se jak lama :grin:

Uživatelský avatar
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: pon lis 30, 2009 10:11
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Bydliště: pod Blaníkem

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Majesty » ned dub 11, 2010 23:48

Má někdo nějakou funkční úpravu na zobrazování tapety ve všech záložkách? Vyzkoušel jsem asi čtyři různé co jsem našel, ale zdá se, že si to nerozumí s CHT. Vždy to rozhodí celou Home a CHT přestane fungovat. Nasměruje mě někdo nebo má to někdo z vás vyzkoušené?
edit: Už jsem našel ten správný soubor...

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od marek_proksa » pon dub 12, 2010 6:01

mam přes program HDwall udelany wallpaper ve formě cab-u,a myslim tapetu mam ve vsech zalozkach...pohledej na xda...ale myslim že to bylo jednoduché,určitě hodně jednoduché když jsem to zvládl i ja :tlem:

Uživatelský avatar
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: pon lis 30, 2009 10:11
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Bydliště: pod Blaníkem

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Majesty » stř dub 14, 2010 11:42

Mohl by mi prosím někdo poradit? Instaloval jsem g-alarm, pomocí CHTE namapoval tlačítko budíku na tenhle program. Nmůžu ale přijít na to, jak nastavit buzení. Ať nastavuju a měním co chci, vždy se budík spustí a po cca 3 vteřinách zase odloží. Už jsem zkoušel i reinstalaci, ale je to stejné. Nevím, jestli to není nějak v konfliktu buď díky CHT nebo původnímu budíku v Sense. Už nevím, co a jak nastavit, momentálně není budík vůbec použitelný. Děkuji za jakoukoliv pomoc.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od marek_proksa » stř dub 14, 2010 14:33

ten samy problem, budik se spusti, problikne uvodni obrazovka, asi na 3 vteřiny, pak se zařízení zamkne, budík přestane zvonit...povolení odemknutí mam povolené :tlem:

Uživatelský avatar
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: pon lis 30, 2009 10:11
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Bydliště: pod Blaníkem

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Majesty » stř dub 14, 2010 17:29

No já vyzkoušel snad všechny možné kombinace nastavení, ale pořád to samé. Buď je verze 2.5 nevhodná pro HD2 nebo je v kolizi s nějakou instalací. I když jsem včera zkusil odinstalovat kde co a pořád stejný výsledek.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od marek_proksa » stř dub 14, 2010 18:03

ale ja jak jsem ho včera nainstal, zkusil tak fungoval, a rano mne nevzbudil :evil: ,nevim...ještě jsem nemel čas se na to podivat, ale taky jsem zkoušel snad vše a nic nepomohlo...

Uživatelský avatar
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: pon lis 30, 2009 10:11
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Bydliště: pod Blaníkem

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Majesty » stř dub 14, 2010 18:37

Tak to je přesně. Po první instalaci jsem si ho nastavil podle potřeby, třikrát zkusil funkčnost, vše bez problémů a ráno NIC, 3 vteřiny a konec... Do půl třetí jsem zkoušel nový CHT a ráno jsem docela potřeboval vstát na čas a ne vyspávat. Naštěstí jsem se probudil "jen" o hodinu později, tak to nebylo tak hrozný.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů