Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od rein » ned úno 07, 2010 22:00

majco6661 píše:Caute mam problem s pripojenim telefonu k pc.Ked pripojim PDA k pc a otvorim program pre sinchronizaciu tak mi telefon nepripoji.Neviem co s tym mam robit mam moznost len nastavenie mobilneho pripojenia ako povolit usb pripojenie atd.Prosim poradte niekto....Nechcem pouzivat Outlook.dakujem
V mobile zruš fajku, "zapnúť rýchlejšiu synchronizáciu dát" v menu "pripojenie PC pomocou USB.

pointa23
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 19, 2010 16:07
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od pointa23 » ned úno 07, 2010 22:49

Prosím nějaký prográmek na měření připojení ? (doba připojení, přenesená data, atd) A aby byl free ? Děkuji moc.

Uživatelský avatar
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: pon lis 30, 2009 10:11
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Bydliště: pod Blaníkem

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Majesty » pon úno 08, 2010 8:20

Sten35 píše:dobry den chtel bych se zeptat jestli zbavi ten fixovaci update ruzovy nadech fotek a vide a jestli se zlepsila i kvalita fotografí. rozhoduji se mezi Htc hd2 a samsung omnia II a kvalita fotek hraje umne velkou roli.pokud by to bylo napraveno sel bych do htc. dekuji predem za odpoved
Pokud si dobře pamatuju přečtené příspěvky, tak to pomohlo jak komu. Já už po koupi měl ten růžový flek jen slaboučký a fix ho úplně odstranil. Kvalita fotek se dá ovlivnit správným nastavenim. Po spuštění je nastaveno rozlišení, které ve výsledku není 5MPX. Po nastavení správného rozlišení se mi fotky zdají podstatně lepší. U mě zkrátka foťák dobrý, jak funkce, tak kvalita.

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od majco6661 » pon úno 08, 2010 13:37

Caute neviete preco ked som pripojeny k pc tak mi z casu na cas sam od seba odpoji PDA a potom zas pripaja?USB mam stale zapnute aj v pc aj v PDA.A este jednu vec.Mam Windows 7 a pri nastavovani Outlook som spravil chybu a dal si exchange a teraz ked to chcem zmenit ma nepusti ani to outlook stale si to pyta len heslo atd a ked to zavrem tak sa zavre cely outlook viete niekto poradit?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 08, 2010 20:00) --

Caute neviete poradit cim to asi bude ked dlhsie nepouzivam PDA tak mi zamok na odomknutie cize tahanie dolava alebo do prava nereaguje na prvy, druhy, niekedy az na treti pokus?A ked som cez usb pripojeny k pc da sa to neako odpojit v mobile alebo staci to len vytiahnut a nic sa nestane?Dakujem

Pershin
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte úno 09, 2010 12:42
Zařízení: HTC Magic

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Pershin » úte úno 09, 2010 12:54

Mám prosbičku o radu. Přemýšlím nad koupí tohoto přístroje,ale ještě bych potřeboval informace:
1. je možné natáhnout do internetového prohlížeče více stránek najednou a pak mezi jednotlivými okny přepínat i poté
co prohlížeč ukončím a offline opět aktivuji ?
2. Je možné vytáčet telefoní čísla hlasově prostřednictvím BT sluchátka?
Díky za případné rady

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od hil » stř úno 10, 2010 8:59

Píšu to znovu:
Zamkněte už toto téma, je to tu nepřehledný kočkopes, když člověk něco hledá, musí přečíst přes 300 příspěvků aby třeba nakonec zjistil, že to tu není.
Je potřeba vše rozdělit do jednotlivých témat podle řešeného problému.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Vegan » stř úno 10, 2010 9:31

majco6661 píše:Caute neviete preco ked som pripojeny k pc tak mi z casu na cas sam od seba odpoji PDA a potom zas pripaja?USB mam stale zapnute aj v pc aj v PDA.A este jednu vec.Mam Windows 7 a pri nastavovani Outlook som spravil chybu a dal si exchange a teraz ked to chcem zmenit ma nepusti ani to outlook stale si to pyta len heslo atd a ked to zavrem tak sa zavre cely outlook viete niekto poradit?
K USB a odpojovani nektere kabely si s HD2 nerozumi. Z osobnich zkusenosti mohu take potvrdit ze nekdy si snim nerozumi i USB huby napriklad ty v monitoru zkus tedy pripojit orginalnim kabelem na primo do plnohodnotneho USB portu.

doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od doctorf » stř úno 10, 2010 11:37

Zdravím, máte zkušenosti s klávesnici finger keyboard 2.1 ? Je lepší než defaultní ? Nebo je vhodnější jiná ?
Opravdu je lepší instalace do zařízení ?
Děkuji.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od barberry.pha » stř úno 10, 2010 11:43

tak me osobne u htc vzdy vyhovovala jejich klavesnice a nemusel jsem instalovat fingerkeyboard ...
u omniie jsem ji nahrat musel protoze v original samsung jsem nebyl schopen najit a zprovoznit sipky coz pri listovani mailame nebo prukumnikem byl docela opruz
ale htc ma tu klavesnici udelanou dobre :wink:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Milan Pištělka » stř úno 10, 2010 15:08

to doctorf:
HTC kbd je už hodně dobrá, ale já používám moji úpravu FingerKeyb2.1, která je ke stažení zde.
Instalace určitě do stroje, ne na kartu.

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od jarsou » stř úno 10, 2010 17:08

Co mi chybí, je zobrazení, na kterého providera jsem připojen (hlavně v zahraničí). Na P1i se mi na hlavní stránce vždy zobrazuje např. O2-CZ, Nevíte, jak na to? V případě, že se to tady někde už probíralo, tak se předem omlouvám. ;-)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od htcjirka » stř úno 10, 2010 19:14

Ja se zobrazenim providera na Today obrazovce nemam.Kazde HTC ho tam ma,i HD2.

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od jarsou » stř úno 10, 2010 19:59

a kde to tam máš? Já mám nahoře jen G, ale O2 nikde.....

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Lukáš Mano » stř úno 10, 2010 20:06

Standartně je v levém horním rohu. Pod startem!
Obrázek

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od jarsou » stř úno 10, 2010 20:42

díky, jsem slepej, za dva měsíce jsem si toho nevšiml a hledal to nahoŕe :grin:

TripEH
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon úno 01, 2010 14:29
Zařízení: LG Arena

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od TripEH » pát úno 12, 2010 17:46

Zdravim!
Dnes jsem si koupila HD2 a a začínám toho trochu litovat, protože je přez T-mobile a taky jsem nováček s OS.
v balení nebylo instalační CD,takže předpokládám,že neni potřeba.
Nastavila jsem si základní věci jako čas,datum...Mám však problém s připojenim s PC. Po zapojení USB se mi v PC objeví tabulka : rozpoznán nový... a mobil se mě zeptá jestli chci sinchronizovat nebo připojit k IT
Ať zadám jakýkoliv ze dvou nabídek V PC se mi nic neobjevý a ani mobil dál nereaguje. U předešlích mobilů se mi vždy objevila v PC nabídka buď hned při připojení nebo v Tento počítač.
Mam SIM od O2 i IT,ale nemělo by to hrát roli, když si chci jen převést hudbu a obrázky. :cry:

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od tomkulitom » pát úno 12, 2010 18:47

Zkus v nastavení settings-connections-USB to PC zrušit zaškrtnutí "Enable faster data" (nabídka pod Active Sync).

TripEH
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon úno 01, 2010 14:29
Zařízení: LG Arena

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od TripEH » pát úno 12, 2010 19:11

Už jsem to vyřešila.
Jinak díky!

-- doplnění předchozího příspěvku (pát úno 12, 2010 20:16) --

tak jsem zjistila po zavolání na O2,že bych měla mít zablokovaný mobil pro T-mobile. Zkoušeli jsme přidat O2 internet a T-mobile IT nás mě nepustí. Potřebuju si sinchronizovat mobil s PC a dát si do něj nějaké soubory. Mobil mam v češtině. Mohli by jste mi pomoci. Jsme v tomto apsulutní laik, tak bych prosila popis jak pro blbečka :-D ;-)

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od mike-biker » pát úno 12, 2010 20:23

PROSÍM ZDE!.
Jinak opravdu doporučuji trochu přečíst fórum. Toto jsou naprosto zásadní základní věci a to se prostě musí osahat. Pokud by toto bylo i pak nad tvé síly, je třeba zvážit otázku, zda má tento mobil pro tebe smysl?!
Ta reklama na něj je bohužel občas kontraproduktivní. :evil:

TripEH
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon úno 01, 2010 14:29
Zařízení: LG Arena

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od TripEH » pát úno 12, 2010 20:50

pardon, už jsem na to přišla, trochu mě zmátl ten T-mobile :???:
Hold nový mobil :-D :oops:

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů