Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od marek_proksa » pon pro 14, 2009 21:18

chtěl bych poprosit o radu ohledně synchronizace my phone...mam tam zalohovane kontakty, po instalaci nove ROM jsem je chrěl obnovit do telefonu a misto aby mi je natahlo do telefonu, tak mi je vymazalo i na serveru my phone, ještě že jsem měl jakousi starou zalohu v outlooku...pak jsem to zkusil ještě jednou a zas to same....misto aby natahlo kontakty ze serveru tak je tam vymaže...jde to pak tam nějak vytahnout z archivu, ale žil jsem v tom že to aktualizuji z telefonu...poradite co dělam špatně?díky m

Thieri.H
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon lis 02, 2009 20:50
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Thieri.H » úte pro 15, 2009 21:58

ahoj všem.jsem uplný začátečník s WM takže u mého HTC hledám něco co jsem měl u NOKIE N95 což bylo něco jako přehled všech otevřených aplikací,tudíž když jsem hrál nějakou hru zmáčkl jsem slačítko a to mě přesměrovalo na hlavní menu a pak když jsem to tlačítko zase zmáčkl a podržel tak mi to ukázalo menu otevřený aplikací a já se vrátil do té hry.Je toto někde u HTC?
Děkuji za radu

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Burster » úte pro 15, 2009 22:01

skoc do windowsu, najdi si tam taskmgr a hod si z nej zastupce do WINDOWS/Start Menu :)

Pedro1872
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 20, 2009 12:26
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Pedro1872 » ned pro 20, 2009 12:32

Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli je lepsi si koupit toto zarizeni normalne a nebo brandovane, u me napr. od T-Mobilu? Jde mi hlavne o pozdejsi upgrady ROM atd. Cetl jsem zde na foru, ze u brandovanych telefonu jsou s tim problemy. Nechce se mi moc pak vrtat s GoldCard a podobnymi vecmi. Vim, ze muzu docela usetrit, ale bal bych se pozdejsich nemoznosti upgrade ROM. Dekuji mnohokrat za odpoved

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od htcjirka » ned pro 20, 2009 12:43

U brandovanych telefonu je problem ten,ze upgrady jsou dostupne o hodne pozdeji takze pokud nerad GoldCard ci HardSPL(az bude),jdi radsi do nebrandovane verze.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od barberry.pha » ned pro 20, 2009 14:08

HD2 od t-mobilu neni brandova ale mela by to byt normal verze jako ma treba vodafone, jinak upgrade na wm6.5 treba u compactu V byl drive nez oficialne na td2 ;)
a brandove jsou telefony ktery vypadaji jinak nez original coz neni pripad hd2

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od barberry.pha » ned pro 20, 2009 15:13

no on je spise problem ze treba pro urcity regiony uvolnuji jinak verze rom a kdyz mas treba verzi pro stredni a vychodni evropu a uvolni rom pro zapafni tak si ji jen tak nenahrajes pokud nemas tu goldcard a musis pockat az ji oficialne uvolni i pro dany region jaky mas pristroj, takze v hd2 od t-mobilu budes moci aktualizovat romku jako v ktery jiny verzi pro stredni a vychodni evropu az ji pro ni uvolni,
u compactu si delal t-mobile romky scasti sam a uvolnoval je na svych strankach ale to neni pripad hd2, pro tu plati to samy jako u hd2 koupenych kdekoliv jinde v obcbode

tifar
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 20, 2009 17:11
Zařízení: htc hd2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od tifar » stř pro 23, 2009 19:45

pani,prosim o radu...nie je to zasadny problem,ale hneva ma to...Ako vlastne funguje spravca suborov(pruzkumnik)?..niekde pohybom hore dole pohybujem po adresari,inde oznacujem subory.Hladam tuto info uz druhy den a stale nic..potrebujem oznacit subor na okopirovanie (zlahka tuknem) a ono ho to rovno spusti.Niekde v adresaroch ho tuknutim spustim,inde oznacim...som z toho jelen a kazda rada dobra.Dakujem...

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Vegan » stř pro 23, 2009 20:04

stahni naistalluj totalcomander pro PPC ve verzi pro ARM archytekturu procesoru, je 100% free a urcite funguje lepe nezli pruzkumnik.

x.plus
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř pro 09, 2009 11:14
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od x.plus » čtv pro 24, 2009 8:24

Pokud chcete zajistit, aby se váš telefon nikdy nepřipojoval k datovému připojení GPRS/3G, postupujte následovně.

1. Přejděte na položky Start > Nastavení > Nabídka > Všechna nastavení > Připojení > Připojení
2. Klepněte na položku Přidat nové připojení modemu a potom v části Vyberte modem vyberte položky Mobilní linka (GPRS) > Název připojení „Offline“ > klepněte na položku Další.
3. V textovém poli Název přístupového bodu zadejte „Offline“ a klepněte na položku Další.
4. Na další straně klepněte na položku Dokončit.
5. Na druhé nabídce Připojení klepněte na položku Spravovat stávající připojení a vyberte „Offline“ a potom klepněte na položku OK.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od jacek » sob pro 26, 2009 18:12

Ahoj, nechtělo se mi zakládat nové vlákno, pls. máte někdo cab který umí ,,obarvit" seznam volání ? viz foto.
edit : už jsem našel na XDA a přikládám pro toho kdo chce .
Přílohy
screenshot3wy.png
(74.34 KiB) Staženo 413 x
New Colored Dialer Hisotry Symbols MANILA 2.1 and 2.5.zip
(10.78 KiB) Staženo 43 x
New Colored History Symbols MANILA 2.5.zip
(4.17 KiB) Staženo 54 x

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Mezek » sob pro 26, 2009 18:24


doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od doctorf » ned pro 27, 2009 13:14

Zdravím,
možná další "blbá" otázka, ale kam doporučujete naistalovat .NET Compact Framework 3.5? Na kartu, nebo do zařízení?
Je to docela důležitá záležitost, takže bych to spíše naistaloval do zařízení, ale zas je to trochu větší... Nevím...
Děkuji.

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Pistolník » ned pro 27, 2009 13:29

Samozřejmě do přístroje. Všechny "systémové" věci, které musí fungovat i bez karty dávám do stroje. Vždycky se mi to vyplatilo. Velmi často jsou problémy s nefunkčností některých programů či spíše miniaplikací způsobeny nesprávnou instalací. Když se k instalaci přistupuje rozumně a do stroje se dávají jen opravdu věci, ktaré tam patří, tak ta paměť zas tak malá není. Nesmí se tam rvát kraviny.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od htcjirka » ned pro 27, 2009 14:15

Systemove veci nejlepe do zarizeni,uz jen kvuli tomu mate-li zrovna zarizeni pripojene jako mass storage a zaroven pak zarizeni chcete pouzivat a dana aplikace se nespusti jen proto,ze je na karte a mate zrovna rezim mass storage.
Na co prdis nebo kolik jsi mel zarizeni nas opravdu nezajima,nic to nevypovida.

Milan79
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř pro 02, 2009 22:57
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Milan79 » ned pro 27, 2009 15:52

A máme zde další díl ze seriálu "Twiků"
BsB Tweaks 1.6

stahujte na
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=5015406" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od jacek » ned pro 27, 2009 17:17

Na foru XDA jsem našel toto : Nikdo našel soubory odpovědné za tyto ikony v Manile 2.6 (protože jsem si, že to je problém s historii volání stále zobrazují ikony šedé?

Ok, jsem našel soubory pro historii volání, přikládám je pro, kdo má zájem. Jen rozbalit a přepsat stávající v adresáři Windows (vypnout TF3D dříve). I'm using Manila 2.6 (Sense).
Attached Files call_history.zip (4.3 KB)
soubor :
Přílohy
call_history.zip
(4.26 KiB) Staženo 44 x

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od Termiks » ned pro 27, 2009 17:43

Čemu na tom nerozumíte? Vypněte v nastavení Dnes položku HTC Sense, stáhněte jackem přiloženej soubor, rozbalte a nakopírujte do složky Windows v HD2...Potom opět zapněte Sense, popřípadě soft restart.

PS: Doufám že sem to pochopil správně já, abych nebyl za vola :) Zkoušet se mi to nechce.

doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od doctorf » úte pro 29, 2009 19:54

Zdravím, hledám a nemůžu najít...

znáte někdo odkaz na .cab pro 5 sloupců ve start menu?

Děkuji.

hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Příspěvek od hudyss » úte pro 29, 2009 20:21

co tady c. 6

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=603880
a tady je taky spousta veci pro Sense 2.5

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583862
Nebo zmena Fontu systemu a Sense

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=532633
proste na XDA je toho spousta a musi se hledat i mimo topic LEO

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů