Stránka 1 z 3

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: pát lis 06, 2009 14:14
od Jiří Hrma
Manuální hardwarový reset
1) Vypněte telefon (ne jenom displej) a následně stiskněte a přidržte klávesy Volume Up a Volume Down (hlasitost). Dále k nim stiskněte a následně uvolněte tlačítko Power (klávesa pro ukončení hovoru).
2) Na displeji se objeví informační zpráva "This operation will delete..." (viz obrázek). Jakmile se tato zpráva objeví, můžete uvolnit tlačítka Volume Up a Volume Down.
3) Stiskem tlačítka Volume Up na obrazovce se zprávou potvrdíte provedení hardwarového restartu. Stiskem libovolné jiné klávesy proces ukončíte.

Obrázek


Provedení hardresetu přímo z operačního systému
Na hlavní obrazovce prostředí Sense (TouchFLO 3D) vyberte záložku Settings (Nastavení) a následně položku Security/Factory reset (Zabezpečení/Tovární nastavení). Do dialogového okna zadejte kód 1234 a potvrďte.

Nezapomeňte si před provedením zálohovat veškerá uživatelská data (kontakty, kalendář, fotografie...), hardreset telefon obnoví to původního stavu a vše odstraní.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: úte lis 17, 2009 21:29
od BADMOPAR
Na mým HD2 tenhle postup nefunguje,já sem musel použít v záložce Settings volbu All Settings >System>Clear Storage>zadat 1234 a potvrdit yes.
BTW od tý doby mi nejde čeština ;oI

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: úte lis 17, 2009 21:41
od htcjirka
Ale funguje na kazdem HD2, delas nekde chybu v postupu,brzo napr. poustis bocni klavesy hlasitosti apod.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: úte lis 17, 2009 23:20
od Jiří Hrma
BADMOPAR: Ten postup funguje naprosto na všech HD2, je to přeložené přímo z oficiálního manuálu, takže něco děláš špatně.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř lis 18, 2009 8:47
od BADMOPAR
Ten manuál sem čet a zkoušel nejdřív ten první postup, jenže se mi povedlo spustit akorát bootloader, takže sem použil ten druhej.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř lis 18, 2009 11:53
od Jiří Hrma
Ten první postup se hodí v případě, že se z nějakého důvodu nemůžeš dostat do nabídky v systému, tak aby se dal telefon bezpečně obnovit do továrního nastavení. Pokud se do systému dostaneš, je samo lepší ten druhý postup přes ovládací aplikaci.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř lis 18, 2009 12:59
od sratch1
Podarilo sa mi urobit HARD reset a vsetky udaje som stratil. Je nejaka sanca obnovy mojich kontaktov a nastaveni?? Dakujem za rychlu odpoved.Som dooost nasraty sam na seba

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř lis 18, 2009 13:17
od NaTuRaL
pokud jsi to nemel zalohovane treba outlook v PC nebo MyPhone, SPB Backup, Sprite Backup, PIM Backup - tak jsi prisel o vse, jo to se hold stava

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř lis 18, 2009 13:35
od sratch1
A ked to doma zosinchronizujem neobnovia sa mi veci z pocitaca?

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř lis 18, 2009 13:40
od mcm59
Pokud to máš v Outooku tak jo.
O nastavení jsi bohužel přišel.
Nemáš kontakty na simkartě?

Jiří Hrma: Doplň prosím tě do svých příspěvků o HR co se všechno smaže a doporuč zálohování. Určitě ubyde takových zoufalců jako sratch1.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř lis 18, 2009 13:53
od sratch1
Tak zufacel naozaj momentalne som :-( na sim karte mam cast ale zle upravenych. Dalo mi to kopec prace aby som to mal ako tak porobene.. Kurnik..

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: sob lis 21, 2009 16:24
od cmoudina
byl jsem pomalý a při prvním startu nepřepnul na češtinu
telefon jsem nastavil vč. kontaktů, zazálohoval na myphone, zresetoval a obnovil zpět - bez problémů - sms, kontakty, obrázky...

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: sob lis 21, 2009 19:48
od Jiří Hrma
Tu větu o zálohování jsem doplnil. Už jsem to považoval za samozřejmé, protože se to na fóru píše snad všude, že se má před HR zálohovat a navíc je to z toho výrazu "obnova továrního nastavení" také docela patrné.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř lis 25, 2009 18:12
od krupica
:tlem: jo,jo.. existuje část populace, která pochopí (horší varianta) nebo si přečte text "pozor pod napětím", až když si šáhnou... :wink:

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: úte pro 08, 2009 17:20
od majkls89
sratch1 píše:Tak zufacel naozaj momentalne som :-( na sim karte mam cast ale zle upravenych. Dalo mi to kopec prace aby som to mal ako tak porobene.. Kurnik..
Jenže si za to mužeš jedině ty sám, tvoje chyba..

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: ned pro 13, 2009 8:36
od Termiks
Jenom dodám (někomu se to může hodit) postup pro vstup do bootloader módu:

Stisknout tlačítko "Volume Down" současně s tlačítkem pro soft reset (červené tlačítko pod krytem baterie) a držet do doby než se objeví trikolóra.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: sob bře 27, 2010 18:00
od D.Haba
jo hardreset mi taky nejede. drzim volume up + down a najede akorat bootloader. zda se mi jakoby spatne fungovalo tlacitko pro zvyseni hlasitosti

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: stř bře 31, 2010 21:24
od Pan.Martasek
Sprav to následovne daj dole kryt podrž celou silou obi dve tlačítka volume pri úplnom vypnutí a stlač tlačítko zapnúť.Potom ti to už bude dávať pokiny.

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: čtv dub 01, 2010 9:21
od D.Haba
to uz sem taky zkousel bez krytu. asi sem lama a mam spatny prsty :-D

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Napsal: pon dub 05, 2010 10:38
od Destructor
asi tam má být napsáno, že to tlačítko UP - Down, se musí stisknout uprostřed a držet, pouze tehdy jsou naráz stisknuté Up a Down. Pokud to neuděláte, nebude vám to fungovat ...