HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Hony_Dee
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát zář 27, 2013 19:35
Zařízení: HTC HD 2

Potřebuju nutně pomoct s HTC HD2

Příspěvek od Hony_Dee » pon zář 30, 2013 21:06

Dík... snad pomůže...:)

Hony_Dee
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát zář 27, 2013 19:35
Zařízení: HTC HD 2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Hony_Dee » úte říj 01, 2013 14:27

tak ROM sem stáhl a nepomohlo... :/ nevěděli byste o nějaké další možnosti? napadlo mě zkusit na bootovat přes hard reset, ale nevím jak, nebyl by návod?

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1976
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od koumes » stř říj 02, 2013 14:25

Procti si toto tema a i dalsi na foru,tykajici se HD2 a WindowsMobile.Neplet si ale s WindoesPhone nebo Androidem.
Jde ti normalne zapnout nebo stale jen trikolora?Co tam mas vubec za system vis?

Hony_Dee
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát zář 27, 2013 19:35
Zařízení: HTC HD 2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Hony_Dee » stř říj 02, 2013 14:33

když se pokusím klasicky zapnout, naběhne logo HTC a telefon začne přerušovaně vybrovat (cca 5-7 rychle zasebou) a tím vše zkončí. a když zapnu na trikoloru, nejde ani připojit k pc. nedostanu se nikam.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1976
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od koumes » sob říj 05, 2013 18:55

Tak snad si pokrocil dal,jinak v EN je vse zde http://forum.xda-developers.com/wiki/HTC_HD2" onclick="window.open(this.href);return false; http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1021837" onclick="window.open(this.href);return false; http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2466658" onclick="window.open(this.href);return false;

dave
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob úno 08, 2014 19:10
Zařízení: HTC H2D

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od dave » sob úno 08, 2014 19:29

Co o to podle postupu jsem udělal hardreset, ale naběhl mi displej zablokovaný gestem (takových 9 kroužků), které neznám. Proto jsem dělal ten hardreset, abych to dostal do továrního nastavení a toho zablokování se zbavil.

Joe van Mann
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř čer 11, 2014 9:29
Zařízení: HTC H2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Joe van Mann » stř čer 11, 2014 11:05

dobrý den mám prosbu.udelal jsem tovarní nastavení na HTC H2 podle návodu ,,(vypnout tel.soucastne stisknou tlačitko volume up a down a pak v pravo tlacitko zapnuti telefonu.Provedl jsem reset ,a od te doby mi když zapnu tel.naběhne jen uvodní obrazovka Htc a pak už je pohybujúce se predmety ,,dal se nedostanu.poradí mi někdo co má dělat? Děkuji.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1976
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od koumes » stř čer 11, 2014 13:08

To dave : Budes asi muset nahrat posledni ofiko WM rom,pokud si tam nemel jiny system.

To Joe van Mann : Skus jeste jednou a musi byt vypnuty,drzis vsechny tlacitka spravne?Mel si tam WM nebo neco jineho?Nekdy nabehnuti trva dlouho,tak pockej.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti