HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Milan Pištělka » úte dub 13, 2010 23:10

Pánové, když už něco píšete, tak to pište přesně nebo si přečtěte první post tohoto vlákna.

při vypnutém stroji
VOLUME DOWN (zeslabení hlasitosti) a krátce stisknout tlačítko pro zapnutí = flash z karty
VOLUME DOWN + VOLUMEUP a krátce stisknout tlačítko pro zapnutí = HARDRESET

Uživatelský avatar
darius
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned lis 15, 2009 19:00
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od darius » pon čer 07, 2010 17:30

U mňa taktiež funguje 100 % .

Uživatelský avatar
stepanek78
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob úno 27, 2010 10:55
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od stepanek78 » ned čer 20, 2010 21:30

chystám se na hard reset, prosím existuje nějaký program, který by zcela všechny data vyexportoval (vč. fotek, kotaktů propojení s účty, emailová nastavení, nastavení hesel wifin apod.) a po hard resetu bych to obnovil? Díky za odpověď :)

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od YAMATO » ned čer 20, 2010 22:13

Nejlépe SpbBackup.

Pafin
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát črc 16, 2010 12:49
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Pafin » pát črc 16, 2010 12:57

Zdravim, mam problem udelal sem update ROMky z http://www.htc.com" onclick="window.open(this.href);return false; a nikde mi to nenabidlo prepnout do CZ, v settings/locate/regional sice cz zvolim ale nic moc se nestane, pri editaci registru na hodnotu 405 se zmeni jen pulka veci do cz, ale zbytek je stale v EN
pri HR mi nikde nenabidlo zvolit jazyk....

Prosim o radu

baron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pon říj 13, 2008 20:46
Zařízení: HTC Touch Cruise
Bydliště: Česká Lípa

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od baron » pát črc 16, 2010 13:44

Českou lokalizaci si musíš dohrát zvlášť. Nejdeš ji na stránkách Sunnysoftu.

bacteriss
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř črc 09, 2008 11:25

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od bacteriss » úte srp 10, 2010 23:04

Právěže tato čeština nefunguje pro 1.66. // Mám stejný problém. Přehrál jsem ROM z htc.com a nemám CZ. Budu rád za rady :-)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od htcjirka » stř srp 11, 2010 5:16

Jezisi,cestina na strankach sunnysoft je pro 1.66.Mas tam i rom n a strankach sunnysoft,musis vsak mit shodne part number.

bacteriss
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř črc 09, 2008 11:25

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od bacteriss » stř srp 11, 2010 13:12

Alláhu, to je sice hezké co píšeš, ale mohl jsi také poradit, že tyto instaly fungují správně jen na 32bit OS. Koneckonců jako VIP člen to zřejmě víš.

bacteriss
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř črc 09, 2008 11:25

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od bacteriss » stř srp 11, 2010 15:30

Jasný. Přesně tak to je. To PNko pochopý každý. Taky jsem hned volal do Sunnysoftu, že si jich jako firmy velice vážím, ale nebylo by na škodu takto důležitou informaci někde uvést. Např. do informací, které jsou součástí při výběru zařízení a softwaru pro něj. Spoustě lidí by to ulehčilo práci a zbytečného se vyptávání či otravování jiných lidí. :-)

Pyro
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: čtv črc 22, 2010 8:54
Zařízení: Samsung Galaxy S III
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Pyro » ned led 30, 2011 18:01

Ahoj,
potřebuji poradit. Chtěl jsem nabootovat z pamětové karty adopadlo to tak, že se to nedokončilo.
Nyní mi nejde vůbec nabootovat ani z počítače.

Poradí mi někdo, jak na to??

Díky.

staniccek
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon kvě 02, 2011 14:31
Zařízení: htc hd2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od staniccek » sob čer 04, 2011 21:40

kdyz udelam to tovarni nastaveno to uvedu to teho stavu jak kdyz sem to rozbaloval nove ze

Uživatelský avatar
batt
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned říj 08, 2006 19:12
Bydliště: Praha

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od batt » pon čer 27, 2011 9:37

Pyro píše:Ahoj,
potřebuji poradit. Chtěl jsem nabootovat z pamětové karty adopadlo to tak, že se to nedokončilo.
Nyní mi nejde vůbec nabootovat ani z počítače.

Poradí mi někdo, jak na to??

Díky.
... dostaneš zařízení do bootloader modu (trikolora)?

Richie
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř led 13, 2010 9:33
Zařízení: HTC EVO 3D

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Richie » stř črc 27, 2011 16:41

ahoj všem, potřebuju radu, dal jsem si zámek telefonu, používám ho dost často a pořád se stejným heslem a až včera se mi stalo, že mám najedou nesprávné heslo..... jak z toho ven, poradí někdo??? Předem děkuji, Richard

Uživatelský avatar
WhiteFaust
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: sob zář 12, 2009 21:44
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od WhiteFaust » čtv srp 25, 2011 14:22

staniccek píše:kdyz udelam to tovarni nastaveno to uvedu to teho stavu jak kdyz sem to rozbaloval nove ze
Ano, tak jako když jsi jej rozbaloval. Ale jestli jsi flashoval jinou ROM, tak budeš mít "odznova" tu danou ROM.

Seraph
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob led 28, 2012 21:06
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Seraph » sob led 28, 2012 21:15

Ahoj.
Dělám vše podle pokynů (Volume UP+DOWN a tlačítko zapínání/vypínání)......dokonce mi i naskočí zpráva na display,zmáčknu volume UP. Proběhne operace resetu.
Ale nic se nezmění. Vše zůstane tak jako před resetem.
Android 4.0.3 (Nešlo to ani u 2.3.5)
Dokonce nejde ani obnovení továrního nastavení přímo v Androidu. Zadám reset,telefon se restartuje (reboot) a opět se nic nezmění.
Ani tlačítko SW resetu nepomáhá.
Co s tím? Děkuji za radu.

Talvikki
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv črc 26, 2012 18:43
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Talvikki » čtv črc 26, 2012 18:48

zdravím,

zkoušela jsem hard reset podle postupu, též mi to jen bootovalo. Pak jsem použila i tu fintu s resetovým tlačítkem a objevila se sice trikolora, ale víc to nedělá. Co dál?

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od hil » sob zář 29, 2012 18:30

Potřeboval bych poradit:
Mám HD2 na kterou mi nejde nainstalovat HSPL 3.03 nebo 2.08.
Ukazuje mi, že je tam verze SPL 3.03,
Najde to i HSPL4, nabídne I instalaci HSPL 3.03 nebo 2.08, ale po spuštění se nic neděje.
Telefon je po zapnutí celý bílý, dál nic nejede a jedině Volume Down, spustí "color" obrazovku s verzí SPL.
Po připojení k USB se změní serial na USB....

Hony_Dee
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát zář 27, 2013 19:35
Zařízení: HTC HD 2

Potřebuju nutně pomoct s HTC HD2

Příspěvek od Hony_Dee » pon zář 30, 2013 14:34

zdravím, mám problém s hd 2. koupil sem si bazarovku a přišla mi mrtvá.
telefon je mrtvý po softwarové stránce. dostanu se jen na trikoloru a nikam dál ani ťuk. předpokládám že předchozí majitel se pokoušel nahrát novou romku a hodilo mu to error. jelikož nevím co nahrával nedaří se mi ji rozběhnout nijak. jednoduše řečeno: ERROR UPGRADE ROM
neporadil by ste mi někdo jak jí rozběhnout? skoušel sem i hard reset a nic... poraďte prosím.
díky

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2022
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Potřebuju nutně pomoct s HTC HD2

Příspěvek od koumes » pon zář 30, 2013 20:05

Stahni si posledni CZ rom http://firma.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; a pres kabel nahraj.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů