HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Jiří Hrma » pát lis 06, 2009 14:14

Manuální hardwarový reset
1) Vypněte telefon (ne jenom displej) a následně stiskněte a přidržte klávesy Volume Up a Volume Down (hlasitost). Dále k nim stiskněte a následně uvolněte tlačítko Power (klávesa pro ukončení hovoru).
2) Na displeji se objeví informační zpráva "This operation will delete..." (viz obrázek). Jakmile se tato zpráva objeví, můžete uvolnit tlačítka Volume Up a Volume Down.
3) Stiskem tlačítka Volume Up na obrazovce se zprávou potvrdíte provedení hardwarového restartu. Stiskem libovolné jiné klávesy proces ukončíte.

Obrázek


Provedení hardresetu přímo z operačního systému
Na hlavní obrazovce prostředí Sense (TouchFLO 3D) vyberte záložku Settings (Nastavení) a následně položku Security/Factory reset (Zabezpečení/Tovární nastavení). Do dialogového okna zadejte kód 1234 a potvrďte.

Nezapomeňte si před provedením zálohovat veškerá uživatelská data (kontakty, kalendář, fotografie...), hardreset telefon obnoví to původního stavu a vše odstraní.

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od BADMOPAR » úte lis 17, 2009 21:29

Na mým HD2 tenhle postup nefunguje,já sem musel použít v záložce Settings volbu All Settings >System>Clear Storage>zadat 1234 a potvrdit yes.
BTW od tý doby mi nejde čeština ;oI

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12267
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od htcjirka » úte lis 17, 2009 21:41

Ale funguje na kazdem HD2, delas nekde chybu v postupu,brzo napr. poustis bocni klavesy hlasitosti apod.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Jiří Hrma » úte lis 17, 2009 23:20

BADMOPAR: Ten postup funguje naprosto na všech HD2, je to přeložené přímo z oficiálního manuálu, takže něco děláš špatně.

Uživatelský avatar
BADMOPAR
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob lis 14, 2009 19:53
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Sokolov

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od BADMOPAR » stř lis 18, 2009 8:47

Ten manuál sem čet a zkoušel nejdřív ten první postup, jenže se mi povedlo spustit akorát bootloader, takže sem použil ten druhej.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Jiří Hrma » stř lis 18, 2009 11:53

Ten první postup se hodí v případě, že se z nějakého důvodu nemůžeš dostat do nabídky v systému, tak aby se dal telefon bezpečně obnovit do továrního nastavení. Pokud se do systému dostaneš, je samo lepší ten druhý postup přes ovládací aplikaci.

sratch1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř lis 18, 2009 12:55
Zařízení: HTC HD 2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od sratch1 » stř lis 18, 2009 12:59

Podarilo sa mi urobit HARD reset a vsetky udaje som stratil. Je nejaka sanca obnovy mojich kontaktov a nastaveni?? Dakujem za rychlu odpoved.Som dooost nasraty sam na seba

NaTuRaL
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: stř črc 29, 2009 9:53
Zařízení: HTC - DESIRE, TP, Himalaya

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od NaTuRaL » stř lis 18, 2009 13:17

pokud jsi to nemel zalohovane treba outlook v PC nebo MyPhone, SPB Backup, Sprite Backup, PIM Backup - tak jsi prisel o vse, jo to se hold stava

sratch1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř lis 18, 2009 12:55
Zařízení: HTC HD 2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od sratch1 » stř lis 18, 2009 13:35

A ked to doma zosinchronizujem neobnovia sa mi veci z pocitaca?

Uživatelský avatar
mcm59
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: sob srp 08, 2009 8:50
Zařízení: Galaxy S i9000

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od mcm59 » stř lis 18, 2009 13:40

Pokud to máš v Outooku tak jo.
O nastavení jsi bohužel přišel.
Nemáš kontakty na simkartě?

Jiří Hrma: Doplň prosím tě do svých příspěvků o HR co se všechno smaže a doporuč zálohování. Určitě ubyde takových zoufalců jako sratch1.

sratch1
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř lis 18, 2009 12:55
Zařízení: HTC HD 2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od sratch1 » stř lis 18, 2009 13:53

Tak zufacel naozaj momentalne som :-( na sim karte mam cast ale zle upravenych. Dalo mi to kopec prace aby som to mal ako tak porobene.. Kurnik..

Uživatelský avatar
cmoudina
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: stř lis 11, 2009 19:25
Zařízení: Lumia 950 XL
Bydliště: Světce u Kardašovy Řečice

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od cmoudina » sob lis 21, 2009 16:24

byl jsem pomalý a při prvním startu nepřepnul na češtinu
telefon jsem nastavil vč. kontaktů, zazálohoval na myphone, zresetoval a obnovil zpět - bez problémů - sms, kontakty, obrázky...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Jiří Hrma » sob lis 21, 2009 19:48

Tu větu o zálohování jsem doplnil. Už jsem to považoval za samozřejmé, protože se to na fóru píše snad všude, že se má před HR zálohovat a navíc je to z toho výrazu "obnova továrního nastavení" také docela patrné.

Uživatelský avatar
krupica
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: ned srp 24, 2008 18:24

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od krupica » stř lis 25, 2009 18:12

:tlem: jo,jo.. existuje část populace, která pochopí (horší varianta) nebo si přečte text "pozor pod napětím", až když si šáhnou... :wink:

majkls89
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: sob led 19, 2008 9:15
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od majkls89 » úte pro 08, 2009 17:20

sratch1 píše:Tak zufacel naozaj momentalne som :-( na sim karte mam cast ale zle upravenych. Dalo mi to kopec prace aby som to mal ako tak porobene.. Kurnik..
Jenže si za to mužeš jedině ty sám, tvoje chyba..

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Termiks » ned pro 13, 2009 8:36

Jenom dodám (někomu se to může hodit) postup pro vstup do bootloader módu:

Stisknout tlačítko "Volume Down" současně s tlačítkem pro soft reset (červené tlačítko pod krytem baterie) a držet do doby než se objeví trikolóra.

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od D.Haba » sob bře 27, 2010 18:00

jo hardreset mi taky nejede. drzim volume up + down a najede akorat bootloader. zda se mi jakoby spatne fungovalo tlacitko pro zvyseni hlasitosti

Uživatelský avatar
Pan.Martasek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv bře 25, 2010 22:15
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Pan.Martasek » stř bře 31, 2010 21:24

Sprav to následovne daj dole kryt podrž celou silou obi dve tlačítka volume pri úplnom vypnutí a stlač tlačítko zapnúť.Potom ti to už bude dávať pokiny.

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od D.Haba » čtv dub 01, 2010 9:21

to uz sem taky zkousel bez krytu. asi sem lama a mam spatny prsty :-D

Destructor
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát čer 20, 2008 18:45

HTC HD2: Hardreset (obnova továrního nastavení)

Příspěvek od Destructor » pon dub 05, 2010 10:38

asi tam má být napsáno, že to tlačítko UP - Down, se musí stisknout uprostřed a držet, pouze tehdy jsou naráz stisknuté Up a Down. Pokud to neuděláte, nebude vám to fungovat ...

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů