HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
Peter TAGTGREN
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pát pro 11, 2009 16:29
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Peter TAGTGREN » sob pro 12, 2009 15:43

Diky kamo stastny jak blcha!
Akurat v "Posta: Nova sprava" nie je aktivne zaskrkavatko pre "Blikat LED po". Da sa to nejako aktivovat?
Este raz vdaka.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob pro 12, 2009 17:47) --

Poprosim este o radu pri vyrieseni nasledujuceho problemu. Podla tohoto navodu

"čtyři sloupce ikon ve start menu se dají vyloudit také tak, že se z adresáře Windows vykopíruje soubor (pomocí TotalCommanderu) StartMenu_GridScene_480x800.cpr. V něm se změní text Columns="3" na Columns="4", pak se nakopíruje zpět do adresáře Windows a provede se softreset."

som sa pokusal zmenit pocet stlpcov v Start menu. Po zmeneni na Columns="4" a restarte sa nic nezmenilo a stale mam 3 stlpce. Pripajam editovany txt

<Form Width="800" Height="480">
<StartMenu_GridScene ID="Scene">

<GridView ID="Start Menu Items List" Top="0" Left="0" Width="800" Height="376" Columns="4" Scrollable="TRUE" HexagonGrid="TRUE" HorizontalWrapAround="TRUE">
<Image ID="Selection" Left="0" Top="-30" Width="192" Height="158" Source=".\StartMenu_Selection.png" />
<Layer ID="GridItem" Width="192" Height="166" OnAction ="GridItemAction">
<Layer ID="Normal">
<Image ID="Image" Left="51" Top="4" Width="90" Height="90" ScaleStyle="Fit" />

<Text ID="Text" Left="18" Top="98" Width="156" Height="68" FontFamily="Tahoma" FontSize="7" HorizontalAlignment="Center" VerticalAlignment="Top" Wrap="True" Trimming="EllipsisCharacter" ForeColor="#00FFFFFF" BackColor="#00000000" />
</Layer>
</Layer>

<Layer ID="NoItems">
<Text ID="Text" Width="800" Height="40" FontFamily="Tahoma" FontSize="10" ForeColor="#00FFFFFF" Wrap="False" HorizontalAlignment="Center" Trimming="Character" InnerTextType="Resource">shellres.dll,22596</Text>
</Layer>

</GridView>

</StartMenu_GridScene>
</Form>


Spravil som niekde chybu, ked mam stale 3 stlpce?
Dakujem

tomasmedek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: čtv pro 03, 2009 20:30
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od tomasmedek » sob pro 12, 2009 22:15

Protože v uživatelském jménu v nastavení e-mailu nemůže být adresa ve tvaru uzivatel@poskytovatel.cz ohlížím se po jiném programu. Nemám zkušenosti, doporučte nějaký dobrý e-mailový prográmek, nemusí být freeware.

A dále mě zajímá, zda se dají nějak zálohovat footprints? Docela mě to chytlo, bylo by fajn to přenášet do nových verzí...

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » sob pro 12, 2009 22:19

Proč by nemohla? Mám to tak normálně nastavené... Naprosto bez problému... Jinak super je od LCG Profimail :)

Slavek69
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned srp 17, 2008 9:16

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Slavek69 » sob pro 12, 2009 22:21

Profimail mám ofiko, ale po instalaci a spuštění mi jen problikne, ale nespustí se.

tomasmedek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: čtv pro 03, 2009 20:30
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od tomasmedek » sob pro 12, 2009 22:50

Petulinek píše:Proč by nemohla? Mám to tak normálně nastavené...
Nu, už jsme o tom tady diskutovali, v CZ lokalizaci to prostě nejde. Sice to tam zadáš, ale on to neuloží - všechno za @ smaže :-(

K vidění zde:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zhuFsuZAT7s[/youtube]

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » sob pro 12, 2009 22:58

Aha, sorry, to mi uniklo, češtinu nepoužívám...Tento mailový klient též vypadá zajímavě : WebIS FlexMail v.4.11 Build 3581

tomasmedek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: čtv pro 03, 2009 20:30
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od tomasmedek » sob pro 12, 2009 23:19

Slavek69 píše:Profimail po instalaci a spuštění mi jen problikne, ale nespustí se.
Souhlas, stejná situace i u mě.


WebIS FlexMail v.4.11 Build 3581 mi připadá trochu špatně použitelný na kapacitním displayi - je evidentně ze "stylusových dob". Něco dalšího by nebylo?

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vegan » sob pro 12, 2009 23:24

to darkhood & Icepoint: jestli se jedna o GPRS/EDGE/HSPDA nehraje roli porad se to udrzuje temi stejnimi udrzovacimi packety.

to icepoint: na stolnim PC totalcomander registry neumi, ale jak rikam stahni resco exploler betu ..... lepe se ovlada jak TCMD a umi toho vice

tady na foru jsou navody jak na pocesteni manily tak na nahrani cele cestiny do rom 1.48 a pry to funguje, nevim, pouzivam anglictinu a jsem spokojen cestinu k zivotu nepotrebuji.

K ARM mas zpravnou verzi procesor co mas v zarizeni je take archytektury ARM.

To jak casto se updatuje pocasi muzes nastavyt..... nekde v nastaveni manily to je, ale obavam se zmenit server na pocasi jen tak nepujde.

Na flesh v opere tu byl nejaky patch, ale pry nefunguje moc dobre .... BTW alespon se nacitaji stranky bez flashe rychleji :)

agalle
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned pro 13, 2009 0:06
Zařízení: HTC HD2 - ROM 1.48.707.2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od agalle » ned pro 13, 2009 0:54

cau, asi jsem udelal nejakou pitomost, muze me prosim nekdo poradit jak z toho ven ?

poridil jsem si HTC HD2 s ROM 1.48.707.2 fungoval skvele jen me nevyhovovala kombinace EN a asie( obcas se do toho pletou cinske znaky a prislo me zbytecne se s tim potacet, take jsme doufal v lepsi podporu cestiny).

pokusil jsem se o flash ROM na EastEurope_1.48.479.1 s pouzitim tohoto souboru : (RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.48.479.1_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe )

bohuzle hned po startu ( cca 2% ) to hodilo chybu ze se tahle rom neda pozut na stavajici ver a vse skoncilo. soft reset a phone bezel v pohode dal. po dvou hodinach zamrznul a po HW resetu uz nenabehnul zastavil se na bile obrazovce HTC etc.. na jakekoli dalsi pokusi o ozvineni nereaguje.

...mate nekdo podobnou zkusenost, nebo radu jak z toho ven ?

diky

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » ned pro 13, 2009 1:11

Na internet unikla další nová verze ROM pro HD2, více informací v této bleskovce.

kocacz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv lis 26, 2009 14:46
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od kocacz » ned pro 13, 2009 2:49

Zdravím, kamarád si chce koupit HD2 u T-mobilu, myslíte, že je počeštěn, popřípadě, kde je rozdíl. Já osobně mam Cz lokaci původní a problém nemám, ale jestli ta en je svižnější, jak všude každý uvádí?

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Termiks » ned pro 13, 2009 8:24

to agalle: Zkus jestli se dostanes do bootloaderu (trikolóra), pokud ano stahni znova tu verzi ROM která původně byla v telefonu a přeflashuj ji tam zpět. Pokud se zadaří a pořád budeš chtít zkusit verzi pro evropu, tak jedině přes metodu "gold card", ale s tím ti neporadím to musíš nastudovat na xda-developers.com

jirkam
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned pro 06, 2009 19:17
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jirkam » ned pro 13, 2009 9:09

kocacz píše:Zdravím, kamarád si chce koupit HD2 u T-mobilu, myslíte, že je počeštěn, popřípadě, kde je rozdíl. Já osobně mam Cz lokaci původní a problém nemám, ale jestli ta en je svižnější, jak všude každý uvádí?
v pátek jsem ho u tmobilu (pardubice) bral, platil jsem 6800kč a v cz byl.

Fabiak
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 08, 2009 11:38
Zařízení: Samsung Galaxy S2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Fabiak » ned pro 13, 2009 9:53

Máte někdo v počasí skutečně popsané padání sněhu a ne "přívalové deště"? :)

motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pát pro 11, 2009 21:32
Zařízení: Nokia Lumia 1020

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od motas » ned pro 13, 2009 11:06

tomasmedek píše: A dále mě zajímá, zda se dají nějak zálohovat footprints? Docela mě to chytlo, bylo by fajn to přenášet do nových verzí...
Přímo ve footprints je volba exportovat a importovat.

Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon čer 29, 2009 8:56
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Trapper John » ned pro 13, 2009 12:36

uz se vam taky nekdy stalo, ze telefon nereagoval na dotyk? Me se to obcas stane kdyz pisu tak tuknu na display, ale pismeno nenaskoci ani vibracni odezva neni

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Milan Pištělka » ned pro 13, 2009 13:52

Mě se to stává taky, vypozoroval jsem, že to má souvislost s vhkostí prstu. Kdy je prst příliš suchý tak dotyk není detekován. Ale příliš vlhosti taky není dobře, zkrátka to musí být přiměřeně akorát. :grin:

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od icepoint » ned pro 13, 2009 20:40

Fabiak píše:Máte někdo v počasí skutečně popsané padání sněhu a ne "přívalové deště"? :)
Já, stále, u umístění Ostrava a současná poloha - Kopřivnice !!!! Už dva dny mám přívalové deště a k tomu padají krásně vločky. Je to asi problém serveru, neb když dám u počasí volbu kouknout na online , připojí se to na web odkud to bere, angl. je to v poho, ale když se ten web přepne do češtiny tak u Ostravy a mého umístění kopřivnice píše překlad přívalové deště - na serveru maj asi chybu, jinak si to neumím vysvětlit. Kdybych věděl jak, tak změním server pro počasí nebo alespoň dám počasí do angl. verze, ale nerad bych celé HTC sense nebo celý PDA!!! Poradí někdo. P.S. " někdy mi nezareaguje proximity sensor při telefonování a uchem si hovor vypnu, dělá to někomu ?????

-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 13, 2009 21:03) --

to Fabiak : teda, popletl jsem to, prostě počasí mám stále blbě, na hov..

jirkam
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned pro 06, 2009 19:17
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jirkam » ned pro 13, 2009 23:17

Myslíte, že Tmobil má jinou lokalizaci než Sunnysoft?
Díky

frflanyi
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř lis 25, 2009 14:39
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od frflanyi » pon pro 14, 2009 0:00

agalle píše:cau, asi jsem udelal nejakou pitomost, muze me prosim nekdo poradit jak z toho ven ?

poridil jsem si HTC HD2 s ROM 1.48.707.2 fungoval skvele jen me nevyhovovala kombinace EN a asie( obcas se do toho pletou cinske znaky a prislo me zbytecne se s tim potacet, take jsme doufal v lepsi podporu cestiny).

pokusil jsem se o flash ROM na EastEurope_1.48.479.1 s pouzitim tohoto souboru : (RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.48.479.1_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe )

bohuzle hned po startu ( cca 2% ) to hodilo chybu ze se tahle rom neda pozut na stavajici ver a vse skoncilo. soft reset a phone bezel v pohode dal. po dvou hodinach zamrznul a po HW resetu uz nenabehnul zastavil se na bile obrazovce HTC etc.. na jakekoli dalsi pokusi o ozvineni nereaguje.

...mate nekdo podobnou zkusenost, nebo radu jak z toho ven ?


diky
Mám jenom podobnou zkušenost a to jsem nic neflashoval, takže možná nahrání nové ROM se zamrznutím nesouvisí. Stalo se mi přesně to samé , nejdřív citelné zpomalení, po soft resetu najela bíla obrazovka s logem HTC, stejně tak po hard resetu. Následovala reklamace a dostal jsem nový HD2. (Vodafone)

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů