HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
pato777
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 12, 2009 16:20
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pato777 » čtv lis 12, 2009 18:01

mcm59 píše:A máš v Start - Settings - Regional Settings nastaveno - Slovak?
Samozrejme mám. Neviem ale, či reagujes na to Ľ alebo UTF-8. Malé ľ ide ok, ale keď dám shift, tak je tam namiesto Ľ Ŀ.
Trošku ma aj irituje formát dátumu na home screene v tvare št, XI 12, pričom mám short date 12.11.09.
Zaujímavý je aj preview mailu, keď sú maily zo včera označené ako Yesterday a z predchádzajúcich dní normálne utorok a pod. (mix angličtiny a slovenčiny).

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » čtv lis 12, 2009 18:58

Opravdu rozsáhlá recenze HD2:
http://www.4winmobile.com/forums/4wm-re ... eview.html" onclick="window.open(this.href);return false;

(po 6 týdnech užívání, a velice pozitivní)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od t.prochazka » čtv lis 12, 2009 20:12

A už někdo zkoušel rozběhat iGO8 s podporou TMC?

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » čtv lis 12, 2009 22:08

HTC Sense i v anglické verzi telefonu je plně česky, po změně jediné hodnoty v registrech:

Obrázek

A po restartu to vypadá takto - veškeré HTC aplikace jsou v češtině:

Obrázek

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 12, 2009 22:50) --
pato777 píše:BTW, neviete ako nastaviť, aby pri písani e-mailu bol defaultne Language=Unicode (UTF-8)? Mám tam prednastavené Western European, a potom mi to urezáva diakritiku.

Tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?fi=10&t=8426" onclick="window.open(this.href);return false;

kolemjdouci10
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned lis 01, 2009 11:13
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od kolemjdouci10 » čtv lis 12, 2009 22:53

Poradil by prosím někdo jak zapnout/spustit "Navipanel"? Nikde jsem to nenašel. Viz tento screen:
http://www.4winmobile.com/tg/HTC_Leo/screens2/245.gif

xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: úte zář 22, 2009 21:10
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od xcookx » čtv lis 12, 2009 23:36

Jaky je displej?Jak je to s citelnosti venku na slunku i kdyz uz ho tam ted moc neni,je skleneny jako na iphonu nebo je meky jako rezistivni?Mobil nosim jen tak v kapse tak aby se ten velky displej hned tak neposkrabal a jeste bych mel strach pri padu aby nepraskl.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od All.Os » čtv lis 12, 2009 23:37

kolemjdouci10: Pokud vim, tak ten se spousti automaticky po pripojeni k "autosadě".

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » čtv lis 12, 2009 23:39

/Windows/Navi Panel.exe

Ale funguje to jen s Copilot Live 8 a je to zcela k ničemu.

Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: úte čer 23, 2009 15:12
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Žabža » pát lis 13, 2009 0:26

Dobrý tip s tou češtinou. Jen na hlavním panelu zůstane ten schizoidní datum "pá XI 13".

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » pát lis 13, 2009 5:04

Nikde jsem na žádných screenech nezaregistroval ikonu ,,správce spuštěných aplikací", viz foto, byl jsem na něj zvyklý z HD. Je snad skrytý a lze ho vyvolat?
edit: už jsem ho našel, je tam :-)
edit 2: další škrábací video : http://www.youtube.com/watch?v=o_zsiCUCzlE" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (pát lis 13, 2009 8:51) --

škrábací video, taky vám spadla brada a vykulili jste kukadla jako já? to je mazec :tlem:
Přílohy
_1296_all-face_2.jpg
_1296_all-face_2.jpg (32.19 KiB) Zobrazeno 2154 x

kolemjdouci10
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned lis 01, 2009 11:13
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od kolemjdouci10 » pát lis 13, 2009 9:21

To Radek: vyzkoušel jsem ten Navipanel a on je opravdu naprd :)

To jacek: jak se dá teda prosím Tě vyvolat ten ,,správce spuštěných aplikací"?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » pát lis 13, 2009 9:26

radku diky za ten tip s tou cestinou v sense :) jsem to to zkousel i na romku od duttyho a funguje supr :)

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » pát lis 13, 2009 9:36

Lidi, pomožte pls. kolemjdoucímu10, HD už nemám a HD2 ještě nemám, takže si z paměti nedokážu vybavit postup :-(
Díky.

jiribar
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát lis 13, 2009 9:28
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jiribar » pát lis 13, 2009 9:42

Pokousim se Task managera narvat na horni lidtu jsko u HD, ale bez uspechu. Pod Windows jsem polozku taskmgr. zkopiroval do programs, mam ji tedy v programech, ale jak ji, prosim, narvat na horni listu. Diky

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » pát lis 13, 2009 9:52

To jiribar : tudy cesta nevede

miky123
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte led 20, 2009 20:30

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od miky123 » pát lis 13, 2009 10:15

čeština je hezká,ale neohlašuje se při ní SMS upozorněním při vyplém HD2. až když se zapne.Stejné jak na HD. Nevím jak se to řeší,už tam mám raději zas angličtinu.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » pát lis 13, 2009 10:18

me se ohlasuje :)
mam to zmeneny primo v registrech .. smswakeup ..takze jsem s tim nikdy nemel problem :)

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od kupco » pát lis 13, 2009 10:23

Kto by chcel HTC task managera pre TouchFlo 3D 2.5, naistalujte si Duttys Task Manager 2.1.19183631.cab ktory najdete tu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=579076" onclick="window.open(this.href);return false;. Malo by to fungovat... Nechapem, preco to HTC z HD2 odstranilo, multitasking bez toho je uplne nanic...

miky123
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte led 20, 2009 20:30

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od miky123 » pát lis 13, 2009 10:29

barberry.pha píše:me se ohlasuje :)
mam to zmeneny primo v registrech .. smswakeup ..takze jsem s tim nikdy nemel problem :)
nemužu to v registrech najít, napiš přesněji prosím

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » pát lis 13, 2009 11:12

Aha, jak píše Dutty, důvod proč je HTC task manager vyřazen je ten, že ROMka běží rychleji......

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 hostů