HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od SirTom » pon lis 09, 2009 16:42

hm, displej, displej.
řekněte mi kdo to má - je to alespoň v těch aplikacích které podporují multitouch lepší tzn, má to alespoň v nich smysl? nebo se např. opera dá ovládat na HD stejně / popř. dokonce lépe bez multitouche?
díky

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » pon lis 09, 2009 16:47

SirTom píše:jak u videa tak i u fotky u stredu *naruzoveli* kruh ?
jj, vidím ho tam taky, asi chyba v softweru, bude upgrade :tlem:

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od YAMATO » pon lis 09, 2009 16:52

SirTom píše:hm, displej, displej.
řekněte mi kdo to má - je to alespoň v těch aplikacích které podporují multitouch lepší tzn, má to alespoň v nich smysl? nebo se např. opera dá ovládat na HD stejně / popř. dokonce lépe bez multitouche?
díky
Osobně nevidím v MultiTouch smysl. Je snad jedno, zda zazoomuji poklepem nebo dvojprstem. Bohužel na HD2 se MultiTouch využije hodně, neb jinak nepůjde klasické WM aplikace ovládat. Ovšem praktičnost šla tímto k čertu.

Přitom mít odporový display a stylus (který by jeho odpůrci prostě jen nemuseli vyndávat), tak to mohlo být výtečné zařízení.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » pon lis 09, 2009 17:00

Jiří Hrma, Radek Hulán : co když Sense má problém se slovem žluťoučký ? respektive s ,,ž" a ,,ť" , Radek Hulán ho v tělě emailu nemá, Radku, můžeš si pls. pro test poslat email se slovem žluťoučký? To sem vypotil blbost, co? :oops:

jo, Radek tam ,,ž" má, takže problém je asi jinde....

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » pon lis 09, 2009 17:45

SirTom píše:řekněte mi kdo to má - je to alespoň v těch aplikacích které podporují multitouch lepší tzn, má to alespoň v nich smysl?
Nemá. Multitouch byl a pořád je kravina. Roztahovat od sebe dva prsty je mnohem složitější než zoomovat na dolním zoombaru prstem jedním.

HTC HD2 by šel nejlépe popsat jako iPhone na steroidech. Je ve všem 10x lepší než iPhone (rychlost, ovládání, funkčnost, aplikace, sync, podpora Live a Exchange, integrace Twitteru a Facebooku, Flash), ale je to pořád "jen" iPhone.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od t.prochazka » pon lis 09, 2009 18:01

Co jsem viděl, tak zoomovat multitouchem jde i v SMS zprávách a emailech. Souhlasím s těma, co tvrdí, že je to zbytečnost, že to jde i jedním prstem. Jenže to musí ta aplikace podporovat, tedy musí na to nabízet speciální ikonku, jako třeba to + a - v Google Mapách, v novém Resco Photo Viewweru se objeví zoombar po kliknutí na displej, atd. Ale s multitouch to jde kdykoliv a bez jakéhokoliv úpravy UI, nemusí tam zavázet to tlačítko. Jinak bych raději také bral stylus a rezistivní displej :-(

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pon lis 09, 2009 19:01

Do galerie jsem právě přidal první várku fotografií pořízených 5 MPx fotoaparátem. A také další záznam videa, tentokrát ve tmě.

Obrázek Obrázek Obrázek

Videozáznam ve tmě
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vuiV491SsVI[/youtube]
Stažení originálního videa

Další videa si můžete stáhnout/prohlédnout v tomto příspěvku.

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od flatliners » pon lis 09, 2009 19:22

ty fotky sou jak z šest let starýho 1 mpx mobilu,fakt hrůza.doufam že aspoň na displeji vypadaj dobře,to mi stačí...

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Termiks » pon lis 09, 2009 19:31

to: Jíří Hrma

Čau, máš prosimtě ještě k dispozici Omnii Pro? Mohl by si udělat fotku těchto dvou přístrojů vedle sebe? Pro srovnání velikostí. Dík

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pon lis 09, 2009 19:46

Termiks: Nemám, OmniiPro už jsem vracel asi před 3 týdny.
latliners: Je to dáno tím, že venku bylo celý den zataženo a pod mrakem, kdyby svítilo sluníčko, byla by kvalita fotek mnohem lepší. S kvalitou fotek při nedostatku světla má problém skoro každý telefon.

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od milennium » pon lis 09, 2009 19:54

Taky jsem si dnes pro něj došel a jen doplním.
Jako GPS navigaci jsem vyzkoušel NAVIGON 7 a funguje... Na jedničku.
Jinak s displejem jsem naprosto spokojený, mně tedy vyhovuje a jen dodám. Tady něktěří píší, že s odporovým displejem jde dosáhnout téměř stejné citlivosti. Pánové, nejde. Není to možné. Asi je to jen zbožné přání těch lidí co by spíš uvítali na HD2 odporový displej místo kapacitního, ale prosím, nesrovnávejte nesrovnatelné...

Uživatelský avatar
elka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pon led 22, 2007 12:27
Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od elka » pon lis 09, 2009 20:27

Můžete sem někdo dát video, jak blbě je to s ovládáním remote desktopu?

xSam
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon lis 09, 2009 20:28
Zařízení: HTC touch Diamond

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od xSam » pon lis 09, 2009 20:30

Nikde jsem se nedočetl, zda-li má leo otvor na přidělání poutka.

Díky za odpověď

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » pon lis 09, 2009 20:58

První dojem z HTC HD2 jako článek + 16 screenshotů:
http://myego.cz/item/htc-hd2-iphone-na- ... -ovladanim" onclick="window.open(this.href);return false;

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Milan Pištělka » pon lis 09, 2009 21:00

Leo otvor na poutko bohužel nemá, Už to v nějaké recenzi zaznělo.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pon lis 09, 2009 21:07

GPSka mě také velmi potěšila. Nejprve jsem použil QuickGPS pro stažení aktuálních informací o satelitech a pak na sídlišti pustil navigační program CoPilot Live 8, který HTC v 15 denní trial verzi nabízí. Zaměření pozice proběhlo během 10 vteřin, což je výborné. Když jsem se pak vydal na krátkou procházku kolem města a zkusmo GPS zase zapnul, měl jsem pozici za 4 vteřiny od spuštění programu.

Krátké video s Remote desktop jdu zkusit připravit...

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » pon lis 09, 2009 21:20

Ten Copilot Live 8 vypadá mimochodem -hodně- dobře, vůbec jsem jej neznal. Cena za celou Evropu je přiměřených 55 liber.

Uživatelský avatar
Mateq
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv srp 13, 2009 13:55
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Mateq » pon lis 09, 2009 21:32

Má HD2 USB host?

Vlasta_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř úno 18, 2009 22:58
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vlasta_CZ » pon lis 09, 2009 21:42

Me by zajimalo zda ma displej plastovy a nebo sklo ( nejlepe tvrzene )...
Muzete nekdo z majitelu, prosim Vas, napsat ???

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pon lis 09, 2009 22:11

Mateq: Nemá.
Vlasta_CZ: Myslím si, že displej je z tvrzeného skla. Je velice pevný a určitě něco vydrží (stejně jako ten u iPhonu).

Tady je krátká ukázka práce s klientem pro přístup na vzdálenou plochu na HTC HD2 a následně na Touch Pro2.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bah58xH-xgo[/youtube]

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti