HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Milan Pištělka » úte pro 15, 2009 22:04

Koupený SPBTime ve verzi 3.0.1 chodí naprosto bez problémů. Chodila i předchozí verze.

Doli
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv pro 03, 2009 1:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: České Budějovice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Doli » úte pro 15, 2009 22:29

Na problém s rotací jsem již přišel, pokud to také někomu nejde. Při přidávání aplikace (Opera apod.) v BsB nepovolit softreset, ale provést ho přes červené tlačítko u baterie. :wink:

Nyní funguje již Opera 10, Tomtom, Skyfire atd.

leliky
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 16, 2009 7:28
Zařízení: Nokia 6300

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od leliky » stř pro 16, 2009 7:38

Dobrý den přeji a mám na vás dotaz. Chtěl bych si pořídit tohoto krasavce, nevíte tedy jak je to s internetem do nej? Nejlépe tedy u T-Mobile, protože jsem se jim bohužel (naštěstí jen) na rok upsal. Moc se mi teda nějakých 850,- měsíčně platit nechce, myslíte tedy že budou stačit i ty nižší (50MB nebo 100MB měsíčně)? Kdyby to nešlo tak při nejhorším bych si koupil simku u O2, kde by mi prý měl stačit ten za 150,-/měsíc (150MB), ale jinak mi nikdo moc nedokázal poradit, tak se obracím na vás :)
Díky

Uživatelský avatar
Matta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pon pro 07, 2009 7:57
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Hradec Králové

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Matta » stř pro 16, 2009 8:55

U T-Mobilu špatný,v těch nižších tarifech je jen prohlížeč(jedno jaký)
všechna ostatní data platíš zvlášť.
Mám ho taky a uvažuju o útěku. :smt017 :smt017 :smt017

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » stř pro 16, 2009 9:00

Od T-mobilu jsem po 11ti letech uspesne utekl i s cislem k O2 a naprosta spokojenost. Misto skoro 900 platim za rychlejsi internet 150,-, pausal je tez vyhodnejsi nez u T-M, rozhodne doporucuju. Tedy myslim 3G ve velkych mestech, ktere ani VF ani T-M jen tak mit nebudou, oba maji plnou hubu kecu, ale skutek utek. Az uvidis H nahore na liste misto utahaneho G nebo E u T-M, uvidis ten rozdil - za mene penez vice muziky :)

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » stř pro 16, 2009 9:21

Mam u TM ten tarif za 200. Do nej se zapocitava vse, jen u ICQ je potreba zmenit port na 80. 3G uz v Praze take jede. FUP je na nic, pokud jedu pres operatora musim pouzivat minioperu, jinak by tech 100MB bylo hned pryc. V lednu ny mely byt predstaveny nove tarify, tak snad to bude lepsi.

jirkam
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned pro 06, 2009 19:17
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jirkam » stř pro 16, 2009 9:47

to fido
vůbec tomu nerozumím všechno asi ne. když jsem si bral HD2 od tmobilu a dal si tarif Surf&Mail+ tak mi bylo řečeno, že je to jen na mail a http. prej se dá nastavit počasí na http (zdroj: tmobil). ty tvrdíš, že jde i icq.
skype prej nejde - to už se platí (zdroj: tmobil).
A teď nevím za co dalšího se může platit. Může mi prosím někdo poradit co jiného v hd2 si bere data z netu abych se pak nedivil?
díky moc

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vegan » stř pro 16, 2009 10:35

No trebas Activesync pres office conector tzn pripojeni na exchange server ( na stejnem principu funguje i Microsoft My Phone ) Tusim ze se to tyka portu 135 a dale bud 119 ( non SSL ) a nebo 563 (SSL)

hoktarr
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 16, 2009 9:47
Zařízení: htc hd2 leo

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od hoktarr » stř pro 16, 2009 10:49

ahoj, na mem hd2 jsem si vcera instaloval coreplayer (0,72) pote od instaloval. potreboval jsme neco rychle zkusit. ale treba to ani nesouvisi.
no jde o to ze v rychlych odkazech na uvodni obrazovce sense. se mi misto radia objevil bily obdelnik. nejde s tim nic udelat (smazat ci nahradit jinou aplikaci). kdyz na nej klikknu tak to napise "soubor nelze otevrit ......". takze bych potreboval s tim neco udelat. resil to uz nekdo?

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » stř pro 16, 2009 10:52

2jirkam: Surf&Mail+ mam taky a pouzivam - na net vetsinou minioperu (normalni operu vetsinou jen pres wifi), maily, aktualizaci pocasi, quickGPS, na ICQ QIP (port rucne zmenen na 80), parkrat jsem pouzil GoogleMaps a to vse se mi do pausalu zapocitava. Skype nevim, to na mobilu nepouzivam

jirkam
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned pro 06, 2009 19:17
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jirkam » stř pro 16, 2009 13:30

fido: No a přesně GoogleMaps mi říkal v prodejně, že jde mimo. že se bude platit.
tak jsem z toho tak trošičku jelen. vidím to na podrobnou kontrolu výpisu.

Thalion
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř pro 16, 2009 13:27
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Thalion » stř pro 16, 2009 13:38

Ahoj,
dnes mi přistál na stole nový HTC HD2 od T-Mobilu.

1) Můžete mi prosím poradit nejlepší postup, tak abych měl aktuální firmware včetně opravy růžové skvrny a aby to dál bylo v češtině? Momentálně mám ROM 1.43.113.3 (70315) CSY
2) Nainstaloval jsem AktiveSync a když zapnu přístroj, tak se mi nespojí přes bluetooth automaticky, ale musím do mobilu do aplikace a zadat "připojit zařízení". Když se to spojí a já se vzdálím mimo dosh, tak se to po vrácení opět nespojí automaticky. Spárováno a povoleno to mám.
3) Půjde mi připojit bluetooth sluchátko Nokia BH602 nebo musí být od HTC?

Díky za pomoc

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » stř pro 16, 2009 15:30

jirkam píše:fido: No a přesně GoogleMaps mi říkal v prodejně, že jde mimo. že se bude platit.
tak jsem z toho tak trošičku jelen. vidím to na podrobnou kontrolu výpisu.
No uz je to dlouho, co jsem GM pouzil naposled, tak snad nekecam. Schvalne necham neco nacist a pristi mesic prozkoumam ucet.

Lovec
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte pro 01, 2009 16:46
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Lovec » stř pro 16, 2009 16:10

Ahoj
Mam takovej problemek: od vcerejska mam HD2 kdyz telefon zapnu tak mi vzdycky vyskoci tutorial na pouzivani klavesnice nikde sem nic nenasel jak by to slo vypnout muze mi prosim nekdo poradit jestli se to da nejak vypnout? :roll: predem dekuji za odpoved!

Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon čer 29, 2009 8:56
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Trapper John » stř pro 16, 2009 16:28

Petulinek píše:Od T-mobilu jsem po 11ti letech uspesne utekl i s cislem k O2 a naprosta spokojenost. Misto skoro 900 platim za rychlejsi internet 150,-, pausal je tez vyhodnejsi nez u T-M, rozhodne doporucuju. Tedy myslim 3G ve velkych mestech, ktere ani VF ani T-M jen tak mit nebudou, oba maji plnou hubu kecu, ale skutek utek. Az uvidis H nahore na liste misto utahaneho G nebo E u T-M, uvidis ten rozdil - za mene penez vice muziky :)
nechápu jak můžeš psát, že za méně peněz více muziky, když O2 je omezenec, který ti účtuje po minutách a né po vteřinách já jsem u vodafonu a jsem mnohem víc spokojenej než s O2 od O2 bič a pryč kolego

Lovec
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte pro 01, 2009 16:46
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Lovec » stř pro 16, 2009 16:47

Tak uz to konecne zmizelo ale je divny ze se mi to objevilo dejme tomu 10x :???:

obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od obrbaz » stř pro 16, 2009 16:56

Sice píšou, že v ceně tarifu je jen web ale mě se započítává do tarifu od stránek přes icq, facebook klienta až po aktualizaci počasí. Za den používání (a to sem to skoro nepoužil) proteklo do této hodiny 5MB dat což znamená že týdení limit 15MB bude vyčerpán za 3 dny když to budu používat uplně minimálně (u tarifních zákazníků má zvýhodnění surf limit na měsíc 50MB) a po překročení očekávám snížení rychlosti na nepoužitelnou mez. Jinak celková rychlost edge není nejhorší ale na načtení stránky se musí nějakou tu sekundu počkat. V lednu mají upravovat tyhle zvýhodnění. Přežil bych i o 100kč zdražení kdyby dali buď neomezenej limit nebo alespoň 500MB ale 50/15MB to je směšný.

fmartin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát lis 14, 2008 20:12
Zařízení: HTC HD2, HTC DHD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fmartin » stř pro 16, 2009 17:16

Jak jste na tom s odesíláním souborů přes BT v Resco Exploreru? Když chci cokoli odeslat, tak mi hodí hlášku, že nemůže BT najít ať ho spustím ručně a to i přesto, že BT je zapnuté. Přes defaultní file manager vše chodí bez problémů. ROM 1.48, Resco Explorer 7.05

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » stř pro 16, 2009 20:30

Trapper John píše:nechápu jak můžeš psát, že za méně peněz více muziky, když O2 je omezenec, který ti účtuje po minutách a né po vteřinách já jsem u vodafonu a jsem mnohem víc spokojenej než s O2 od O2 bič a pryč kolego
No nevim, kazdy mame asi sve. Ja mam volani, SMS a MMS zdarma o vikendech, k tomu 80 volnych minut mimo a jsem spokojen. O perfektnim pokryti a 3G ani nemluvim a o rychlem internetu bez omezeni za 150 taky ne... Proti T-M komfort, proti VF taky, minimalne v lepsi siti a rychlejsim internetu... A uctovani po minutach je sice zlodejina, ale kvuli nemu se k VF nepozenu, neni ani levnejsi, ani lepsi a tech par korun navic mne nezabije...

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jarsou » stř pro 16, 2009 20:52

Pánové, tak jsem nebyl na této diskuzi týden a doháněl to hodinu. Navrhuji zamknout tento předmět a psát buď do již vytvořených a nebo nových. Zde je to hlava pata, někdo se zeptá na něco, do toho přijdou další komentáře a na odpověď se již nikdo nedostane. A pak někdo na otázku, která se probírala před třiceti stránkami odpoví, že už to tady bylo. Fakt by více strukturovanosti nezaškodilo!!!

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů